• Purple Lemonade Automatic

Purple Lemonade Auto

Purple Haze x Lemon Skunk x Sweet Skunk Auto

Purple Lemonade Auto provine din Purple Haze, Lemon Skunk și Sweet Skunk Auto. Această triadă legendară a transmis urmașilor niveluri mari de THC, arome de lavandă și bomboane și o creștere rapidă. Purple Lemonade Auto produce recolte mari, rămânând în același timp mică, discretă și ușor de gestionat. Cumpără aceste semințe și bucură-te de una din cele mai rapide și mai productive tulpini.
Număr de semințe:
1x
€ 14.50
3x
€ 34.50
5x
€ 52.50
10x
€ 95.00
On sale!
Pret Redus!
€ 34.50

€ 34.50 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • FIȘĂ TEHNICĂ
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Purple Lemonade Auto: rapidă și delicioasă

Purple Lemonade Auto este una dintre cele mai puternice tulpini autoflorante disponibile și te îmbie cu arome dulci, fructate și florale. În plus, se dezvoltă repede, fiind gata de recoltare cu viteza fulgerului și oferind o productivitate bogată. Provenind din trei tulpini puternice, oare există ceva ce acest hibrid indica nu poate face?

Semințe de canabis Purple Lemonade Auto: urmașa lui Purple Haze, Lemon Skunk și Sweet Skunk Auto

Crescătorii noștri au creat acest soi pornind de la Purple Haze, o tulpină legendară cu dominanță sativa, cunoscută pentru high-ul euforic și aroma dulce și picantă. Apoi, în această combinație au adăugat Lemon Skunk pentru a obține un efect stimulant și o mulțime de substanțe fitochimice cu arome înțepătoare. În cele din urmă, a fost selectată Sweet Skunk Auto pentru a contribui la o creștere rapidă și mai multe arome delicioase. Purple Lemonade Auto a fost creată din această triadă, fiind un hibrid rapid și puternic cu dominanță indica.

Efectele și aromele tulpinii de canabis Purple Lemonade Auto

Denumirea tulpinii Purple Lemonade Auto sugerează chiar aromele sale delicioase. Deși acești muguri au un gust grozav atunci când sunt consumați într-un joint, blunt sau bong, vaparea deblochează cu adevărat experiența completă a aromelor; bucură-te de note încântătoare de bomboane, citrice și lavandă care se vor intersecta pe cerul gurii. Pe măsură ce aceste arome se estompează, vei simți cum se instalează un high cu acțiune rapidă, alimentat de un conținut de THC de 22%. Pregătește-te pentru o experiență stimulantă, euforică și relaxantă fizic, care poate fi savurată de unul singur sau în compania unor prieteni buni.

Caracteristici de creștere ale semințelor Purple Lemonade Auto

Semințele Purple Lemonade Auto produc plante viguroase și cu creștere rapidă, care trec de la încolțire la recoltare în doar 10–12 săptămâni. Moștenirea de origine indica și ruderalis se remarcă cu adevărat când vine vorba de înălțimea sa și distanța internodală. Plantele rămân destul de compacte, atât în interior, cât și în exterior, dar nu în detrimentul cantității recoltei. Plantele de interior mențin o înălțime discretă de 60–100 cm, dar produc în jur de 425–475 g/m². În exterior, plantele cresc până la 120 cm în recipiente mai mari și oferă o productivitate de 130–180 g/plantă. Nu întârzia! Cumpără semințe Purple Lemonade Auto și pune-le în sol chiar astăzi.

Purple Lemonade Auto data sheet
Tipul de Soi: Auto înflorire
Contextul Genetic: Purple Haze x Lemon Skunk x Sweet Skunk Auto
THC: 22%
CBD: Scăzut
Tip: 25% Sativa 70% Indica 5% Ruderalis
Timpul de înflorire: 7 - 9 Săptămâni
Luna recoltei: 10-12 săptămâni după germinare
Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
Înălțime În Aer Liber: 70 - 120 cm
Randamentul În Interior: 425 - 475 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 130 - 180 gr/plant
Efect: Euforic, Înălțător, Relaxant fizic
Aromă: Citrice, Dulce, Lavandă
    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.