• Corkscrew Auto
 • Corkscrew Auto

Corkscrew Auto

Îmbunătățește-ți grădina cu gene de top. Corkscrew Auto este o tulpină campioană, creată de RQS și Tyson 2.0, care îți oferă un efect înălțător, energizant și arome dulci, de fructe tropicale. Adaug-o în grădina ta chiar azi și bucură-te de recolte impresionante în doar 13 saptămâni.
(9) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 11.00
3x
€ 28.00
5x
€ 42.50
10x
€ 76.50
On sale!
Pret Redus!
€ 28.00

€ 28.00 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (2)

Corkscrew Auto: O doză intensă de energie creativă

Tulpina lui Mike Tyson îi poate trimite chiar și pe cei mai mari și mai duri adversari să doarmă pe saltea. Corkscrew Auto, creat în colaborare cu Tyson 2.0 și RQS, este o mărturie puternică a pumnului de fier al lui Mike, care oferă un efect înălțător și energizat chiar la tâmple. Adaugă-o astăzi în grădina sau cortul tău și pregătește-te să fii uimit de această tulpină de top.

Semințe Corkscrew Auto: Descendente din Cherry Pie Auto și Tangie

Combinând genele din Cherry Pie Auto și Tangie, această plantă compactă este rezistentă, ușor de crescut și plină de arome excelente și un gust delicios. Este ușor dominantă sativa și deosebit de rezistentă, ajungând la recoltă în aproximativ 13 săptămâni după germinare.

Efecte, gust și aromă pentru Corkscrew Auto: un răsfăț dulce, plin de energie

Când aprinzi un Corkscrew Auto ai parte de un răsfăț potrivit pentru orice ocazie. Încărcat cu 19% THC, acest superstar oferă un efect rapid, producând un flux aproape imediat de energie cerebrală care îți va îmbunătăți starea de spirit și te va face social, creativ și concentrat. În plus, rășina bogată este plină de terpene dulci, tropicale, care produc arome delicioase, îmbinate cu note de citrice, ananas și alte fructe coapte. Perfect pentru orice moment al zilei în care ai nevoie de un efect înălțător, plin de energie.

Caracteristici de creștere pentru Corkscrew Auto: de încredere și rapid

Nicio tulpină nu ar ajunge în catalogul nostru dacă nu s-ar lăuda cu trăsături excelente de creștere. Corkscrew Auto combină 55% genetică sativa, 45% indica și o notă de ruderalis, rezultând o plantă autoflorantă rezistentă, viguroasă și cu înflorire rapidă, care crește bine în interior, în exterior sau în sere. La doar 12-13 săptămâni de la însămânțare acest tufiș îndesat va fi încărcat cu muguri grași, plini de rășină dulce și delicioasă. Plantele Corkscrew Auto cresc în mod obișnuit până la 70-100 cm în interior, în timp ce plantele cultivate în aer liber pot atinge înălțimi de 170 cm. În timpul recoltării, aceste frumuseți pot oferi recolte grele de 450–500 g/m² în interior și 90–175 g/plantă în aer liber. Nu rata șansa de a crește un adevărat campion în acest sezon!

Corkscrew Auto data sheet
Tipul de Soi: Auto înflorire
Contextul Genetic: Cherry Pie Auto x Tangie
Tip: Sativa 55% Indica 40% Ruderalis 5%
THC: 19%
CBD: Scăzut
Timpul de înflorire: 8 - 10 Săptămâni
Luna recoltei: 12 - 13 after sprouting
Înălțime În Interior: 60 - 120 cm
Înălțime În Aer Liber: 120 - 150 cm
Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 90 - 175g/plant
Efect: Înălțător, Te ajută să te concentrezi
Aromă: Ananas, Citrice, Dulce

  De L. B. În 24/May/2024 :

  Titlu : LB
  Cometariu : Mein Samen brauchte rund 10 Tage länger als andere Sorten um aus dem Boden zu kommen. Bin gespannt wie es weiter geht

  De F. Y. În 11/Apr/2024 :

  Titlu : Knocked Down
  Cometariu : rich flavors and aromas, still pretty high while typing


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.