• Pink Mist Auto

Pink Mist Auto

Pink Mist x Royal Haze Auto

Pink Mist Auto provine din Pink Mist și Royal Haze Auto. Acest hibrid autoflorant feminizat oferă recolte mulțumitoare fără a ocupa mult spațiu, fiind potrivită pentru corturile mici de cultivare și colțurile ascunse din grădină. Cumpără semințe Pink Mist Auto și bucură-te de un high euforic și stimulant în combinație cu arome de lavandă, afine și note pământoase.
Număr de semințe:
1x
€ 8.00
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 55.00
On sale!
Pret Redus!
€ 20.00

€ 20.00 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • FIȘĂ TEHNICĂ
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Pink Mist Auto: chemarea euforiei

Pink Mist Auto te încântă cu gusturi și arome rareori întâlnite la alte tulpini de canabis. În plus, efectele sale euforice o fac perfectă pentru fumat în orice moment al zilei. Ca un bonus, recoltele generoase ale tulpinii Pink Mist Auto și întreținerea redusă o fac potrivită pentru cultivatorii cu orice nivel de experiență.

Semințe de canabis Pink Mist Auto: urmașa lui Pink Mist & Royal Haze Auto

Crescătorii de aici, de la Royal Queen Seeds, au creat această tulpină pentru a include trăsăturile câștigătoare ale tulpinii Pink Mist într-o specie autoflorantă rapidă și puternică. Ca urmașă a lui Black Haze și Purple Thai, Pink Mist, alias Pink OG, produce muguri mari, lipicioși, generând un high relaxant. Prin combinarea cu Royal Haze Auto, crescătorii noștri au infuzat tulpina urmașă cu note pământoase, florale și caracteristici ale plantelor autoflorante.

Aromele & efectele tulpinii de canabis Pink Mist Auto

Pink Mist Auto combină un conținut de THC de 17% cu o gamă variată de terpene pământoase, fructate și florale. Împreună, aceste substanțe fitochimice conduc la un high care stimulează mintea, aducând-o într-o stare de euforie care relaxează fizic tot corpul. Bucură-te de acest high perfect echilibrat ori de câte ori ai nevoie de un pic de revigorare. Note rare de lavandă însoțesc fiecare fum, alături de arome de afine și pământ, care creează o experiență completă și rafinată.

Caracteristici de creștere ale semințelor Pink Mist Auto

Tulpina de canabis Pink Mist Auto atrage cultivatorii care doresc să obțină o recoltă considerabilă într-un spațiu mic. Plantele de interior cresc la doar 70–100 cm, fără tehnici de formare, și produc 350–400 g/m² după un ciclu de creștere de doar 12–13 săptămâni. Cele cultivate în aer liber ajung la 150 cm și oferă o productivitate de 110–160 g/plantă. Așadar, dacă îți dorești să obții recolte mari din exemplare mici și rapide, cumpără semințe Pink Mist Auto de la RQS și crește tu însuți această tulpină!

Pink Mist Auto data sheet
Tipul de Soi: Auto înflorire
Contextul Genetic: Pink Mist x Royal Haze Auto
THC: 17%
CBD: Scăzut
Tip: Sativa 60% Indica 35% Ruderalis 5%
Timpul de înflorire: 8 - 10 Săptămâni
Luna recoltei: 12 - 13 after sprouting
Înălțime În Interior: 60 - 120 cm
Înălțime În Aer Liber: 120 - 150 cm
Randamentul În Interior: 350 - 400 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 110 - 160 gr/plant
Efect: Euforic, Înălțător, Relaxant fizic
Aromă: Afine, Lavandă, Pământie
    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.