• Do-Si-Dos Automatic
 • Do-Si-Dos Automatic
 • Do-Si-Dos Automatic

Do-Si-Dos Automatic

Do-Si-Dos Automatic oferă aproape tot ceea ce caută majoritatea cultivatorilor de canabis. Ciclul ei de viață rapid înseamnă că poți obține randamente impresionante în câteva săptămâni. Seamănă mai multe semințe chiar înainte de tundere, pentru a crea o recoltă perpetuă și pentru borcane pline. Această doamnă puternică oferă niveluri de THC de 20% alături de terpene citrice și pământoase.
(17) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 10.00
3x
€ 27.00
5x
€ 40.00
10x
€ 75.00
On sale!
Pret Redus!
€ 27.00

€ 27.00 (-0%)

Cumpără și câștigă 27 puncte
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (12)
 • Imagini client (1)

Do-Si-Dos Automatic: Viteză, potență și arome minunate

Do-Si-Dos Automatic îmbină cele mai bune trăsături ale tulpinii originale cu eficiența geneticii autoflorante. Bucură-te de magia indica și aromele dulci și pământoase ale Do-Si-Dos într-o perioadă scurtă de timp. Potrivită atât pentru cultivatorii începători, cât și pentru cei avansați, această tulpină asigură o recoltare ușoară și rapidă.

Do-Si-Dos Automatic: Fundal genetic

Do-Si-Dos a avut un impact puternic în lumea ierbii. Suntem un fan al efectelor ei de mult timp, iar echipa noastră de crescători experți a fost inspirată să-i aducă trăsăturile în lumea autoflorantă. Această mișcare o va face mai accesibilă cultivatorilor începători și va reduce drastic timpul dintre germinare și recoltare.

Încrucișând tulpina cu Cookies Auto, am produs un specimen rapid, compact și gustos. După câteva generații de stabilizare a tulpinii, Do-Si-Dos Automatic a apărut ca un soi dominat de indica, cu 60% genetică indica, 35% genetică sativa și 5% genetică ruderalis.

Efectele, aroma și gustul Do-Si-Dos Automatic

Cu un nivel de THC de 20%, Do-Si-Dos Automatic se remarcă ca fiind una dintre cele mai rezistente tulpini autoflower pe care le poți crește. Nu numai atât, dar aroma ei clară, dulce și umedă te înviorează chiar și înainte de a te bucura de primul fum. Aceste terpene pământoase și citrice interacționează cu THC-ul, pentru a crea o dispoziție moleșitoare și liniștitoare, ideală pentru serile liniștite.

Fumătorii cu experiență se vor putea bucura de un întreg joint sau bong dintr-un mugure, înainte de a fi aduși într-o stare de moleșeală izbitoare, care le va lua cu mâna toate grijile, în timp ce începătorii vor atinge high-ul cu mult mai puțin de atât. Deși este dominată de indica, efectul său echilibrat permite utilizatorilor să se relaxeze, să socializeze și să creeze fără să adoarmă după un fum sau două.

Creșterea tulpinii Do-Si-Dos Automatic

Do-Si-Dos Automatic se mândrește cu producții mari, rămânând la o dimensiune compactă și fiind ușor de gestionat pe tot parcursul ciclului de creștere. Chiar și în spațiu limitat, cultivatorii se pot aștepta să obțină rezultate excelente cu acest soi discret.

Plantele de interior ating o înălțime maximă de 120 cm, dar tehnici precum formarea cu nivel redus de stres funcționează foarte bine, dacă vrei să le menții la aproximativ 80 cm. Așteaptă-te la producții impresionante de 350-400 g/m², gata de recoltare după numai 9-10 săptămâni de la germinare (7-8 săptămâni de înflorire).

Plantele de exterior cresc până la înălțimi puțin mai mari de 140 cm. De asemenea, cultivatorii pot îmblânzi aceste exemplare cu LST, pentru a le ține ascunse. Asigură-te că semeni plantele însoțitoare în apropiere, la începutul sezonului, pentru a ține departe dăunătorii și pentru a-ți ascunde plantele de privirile curioșilor. Pregătește-te pentru recolte de 100-150 g/plantă.

Do-Si-Dos Automatic data sheet
Tipul de Soi: Auto înflorire
THC: 20%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 350 - 400 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 100 - 150 gr/plant
Înălțime În Interior: 80 - 120 cm
Înălțime În Aer Liber: 100 - 140 cm
Timpul de înflorire: 7 - 8 Săptămâni
Luna recoltei: 9-10 săptămâni după germinare
Contextul Genetic: Do-Si-Dos x Cookies Auto
Tip: Sativa 35% Indica 60% Ruderalis 5%
Efect: Calmant
Climat: Rece
Aromă: Citrice, Dulce

  De K. T. În 10/May/2021 :

  Titlu : Klaas
  Cometariu : 3 zaden binnengekregen en binnen 2 dagen alle 3 ontkiemt , in kleine potjes stekgrond geplaatst en binnen 2 dagen al 2cm boven de grond , dus die doen het goed.

  De V. B. În 10/May/2021 :

  Titlu : Dodo si dodo
  Cometariu : Cool...juste qu'on ai plus la possibilité d'avoir d'autres graines gratis que des noth.light.............😭

  De M. H. În 10/May/2021 :

  Titlu : Mr DASIDOFF
  Cometariu : Fast shipping ty very much! ;*

  De V. J. În 10/May/2021 :

  Titlu : Wimmawamma
  Cometariu : Very Good seeds and Amazing weed :)

  De J. P. În 05/May/2021 :

  Titlu : Joris
  Cometariu : Good

  De J. M. În 27/Apr/2021 :

  Titlu : Jm
  Cometariu : Bien germées

  De D. O. În 27/Apr/2021 :

  Titlu : todo muy correcto
  Cometariu : el paquete llego en pocos dias muy discreto y bien envalado me encanto el grindle y mi gran sorpresa la semlla de regalo northen light yeaaaah la unica pega es que los catalogos esten en ingles.ahora esperar tres meses y a ver como sale todo

  De S. D. În 26/Apr/2021 :

  Titlu : Tutto bene
  Cometariu : Bene la spedizione e nessun problema a germogliare

  De A. K. În 19/Apr/2021 :

  Titlu : Alexander
  Cometariu : Schnelle Lieferung Top Qualität Werde immer wieder hier bestellen ^^^

  De D. M. În 14/Apr/2021 :

  Titlu : Epic strain
  Cometariu : Germination as always for RQ is soooo fast. Can't go wrong with royal queen seeds!!!!!👍

  De K. A. În 13/Apr/2021 :

  Titlu : Braha
  Cometariu : En peine phase végétative début de Flo cela s annoncé bien à voir à la récolte, ce sont vraiment de beau petit arbuste

  De M. S. În 10/Mar/2021 :

  Titlu : Da rivedere
  Cometariu : Cliente da anni! Mai una sorpresa. Questa volta ancora dopo 8 giorni sto attendendo. Uno del kit da tre è stato buttato. Terminati con Easy starter. Auto Cmq attendo ancora qualche giorno magari la nuova generazione ci vuole di più. Aggiornerò la recensione successivamente se la situazione dovesse cambiare.


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Login
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.