Semințe de Marijuana Medicinala

Prima utilizare medicinală a canabisului a avut loc în urmă cu cinci mii de ani, când un botanist chinez a prescris marijuana ca remediu pentru malarie, beri-beri, constipație, dureri reumatice, lipsă de concentrare și pentru mai multe afecțiuni feminine. Un alt expert chinez antic a prescris un amestec de rășină de canabis și vin pentru a fi folosit ca analgezic.

La începutul anilor nouăzeci, utilizarea canabisului medicinal în scopuri terapeutice a devenit din ce în ce mai populară în Occident și, în prezent, se poate cumpăra chiar și din farmacii, cu o simplă rețetă. Cu toate acestea, având în vedere cheltuielile și opțiunile limitate de canabis medicinal disponibil, mulți pacienți decid să își crească propriile plante.

Tipul de canabis potrivit depinde de afecțiunea fiecărui pacient; din câte s-a observat, canabisul medicinal cu un conținut ridicat de CBD este foarte eficient contra durerilor și spasmelor, atunci când este inhalat, în cazul pacienților care suferă de scleroză multiplă. Calitățile antiinflamatorii ale substanței active, CBD, dau acestui soi, atunci când este administrat prin inhalare, efecte mai bune în comparație cu alte tipuri de patologii care includ reacții la infecție. Canabisul cu conținut ridicat de THC este preferabil pentru afecțiuni cum ar fi sindromul Tourette; în acest caz, canabisul provine din florile uscate ale plantelor de sex feminin. Pentru a inhala canabisul în cel mai sănătos mod posibil, recomandăm utilizarea unui vaporizator, pentru a evita absorbția majorității substanțelor nocive.

Soiurile noastre feminizate de canabis medicinal sunt cultivate exclusiv pentru consumatorii de canabis medicinal. Toate soiurile de canabis pot fi folosite pentru uz medicinal, dar unele tipuri sunt mai potrivite decât altele datorită substanțelor active diferite.

Canabisul medicinal poate ajuta și atenua următoarele afecțiuni:

DUREREA

Nu este un anestezic, ci mai degrabă un relaxant, care permite pacientului să facă față mai bine durerii. Anestezierea durerii poate fi periculoasă; în schimb, este important să încerci să îi găsești cauza

TENSIUNEA MUSCULARĂ

Datorită faptului că întregul corp al pacientului se relaxează mai mult, ajută la detensionarea mușchilor. De exemplu, relaxează mușchii respiratorii, în cazul pacienților cu boli bronșice, sau mușchii vezicii urinare, în cazul pacienților care suferă de incontinență.

CIRCULAȚIE SLABĂ

Circulația sanguină se îmbunătățește, la fel și conservarea căldurii corporale.

SPASMELE

Acestea ar putea fi reduse, îmbunătățind astfel calitatea somnului. Vorbim despre spasmele musculare care apar frecvent atunci când pacientul este în pat, împiedicând somnul.

CHIMIOTERAPIA

Canabisul medicinal ajută adesea pacienții care suferă de greață cauzată de chimioterapie. Pe măsură ce greața se ameliorează, pacientul poate mânca mai bine și poate ingera medicamentele mai ușor. Canabisul stimulează, în general, apetitul.

RELAXARE

Canabisul are un efect relaxant și ajută pacientul să se concentreze mai puțin asupra bolii și să se relaxeze mai mult; pacientul are mai multă poftă de viață și poate relaționa mai bine cu alte persoane.

DISFUNCȚII SEXUALE

Canabisul are proprietăți afrodiziace și ajută persoanele cu ejaculare prematură, având și un efect pozitiv asupra problemelor de erecție.

TULBURĂRI HORMONALE

Reduce tulburările ciclului menstrual, cum ar fi sindromul pre-menstrual.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.