Scrie o recenzie și obține o reducere de 10%

Ești gata pentru o ofertă uimitoare? În schimbul a câteva minute din timpul tău, îți vom oferi o reducere masivă de 10% la următoarea ta comandă.

La Royal Queen Seeds, feedback-ul de la clienți înseamnă totul pentru noi. Ne ajută să știm ce facem bine și ce putem îmbunătăți. Lăsându-ne o recenzie, nu vei economisi doar 10% la următoarea ta comandă, ci ne vei ajuta și să dezvoltăm o experiență de cumpărături mai plăcută și produse îmbunătățite.

Cum să lași o recenzie

Durează doar câteva secunde pentru a scrie o recenzie, așadar va fi cea mai ușoară reducere de 10% pe care o vei câștiga vreodată! Pur și simplu înregistrează un cont nou pe această pagină și spune-ne ce părere ai despre serviciile și produsele noastre pentru a primi codul de reducere.

Cum să lași o recenzie

Cum să folosești voucherul de reducere

După ce ai adăugat produsele preferate în coș, accesează meniul pentru plată pentru a introduce voucherul de reducere și pentru a economisi 10%.

⌛ Cât timp rămâne voucher-ul valid?
După ce scrii o recenzie, vei avea până la șase luni pentru a utiliza codul de reducere de 10%.
🌱 Ce produse pot cumpăra cu codul meu de reducere?
Toate produsele noastre sunt eligibile! Consultă întreaga noastră gamă excelentă de semințe, bunuri, accesorii și multe altele pentru a decide la ce dorești să economisești.
🎫 Pot folosi mai multe vouchere la aceeași comandă?
Nu. Poți utiliza doar un singur cod de reducere pentru fiecare achiziție ca să economisești 10% la comanda ta.
📝 Am realizat o recenzie, dar nu am primit voucherul. Ce pot să fac?
Mai întâi, va trebui să ne asigurăm că recenzia ta respectă recomandările noastre. În acest caz, ar trebui să primești un e-mail cu codul tău de reducere în termen de o zi lucrătoare de la scrierea unei recenzii. Dacă nu se întâmplă așa, contactează-ne pentru asistență suplimentară.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.