By Luke Sumpter


Ești în căutarea unor randamente mari anul acesta? Atunci ai ajuns în locul potrivit! Cele 10 tulpini prezentate mai jos îți vor umple borcanele timp de multe săptămâni după recoltare. Fie că preferi să cultivi în interior, în condiții controlate, sau afară, sub soare, aceste soiuri vor da lovitura și îți vor oferi o mulțime de muguri lipicioși și grași. Atunci când au creat aceste soiuri, crescătorii noștri pricepuți s-au concentrat pe randament, dar asta nu a fost tot. Aceste tulpini se mândresc cu arome plăcute și cu o gamă largă de experiențe psihoactive, de la înălțătoare și euforice la relaxante și moleșitoare. Descoperă mai jos soiurile cu cel mai mare randament din anul 2024.

TOP TULPINI FEMINIZATE PRODUCTIVE DE CANABIS

1. ROYAL MOBY

Royal Moby este o tulpină clasică spaniolă. Aceasta este o Sativa remarcabilă, care va crește până la o înălțime de 200 cm în interior. În aer liber, poate atinge 300 cm, în condiții optime. Royal Moby va avea ramuri lungi, întinse, cu o abundență de muguri grași.

Datorită dimensiunii sale respectabile, Royal Moby va produce până la 75 g pe plantă sau 600 g/m², sub o lumină de 600 W. Dacă vrei să o exploatezi la potențialul ei maxim, este recomandat să o crești afară, într-un climat însorit, cum ar fi în Spania sau Italia. Nu te arăta surprins, pentru că acesta este adevărul! Doar aici te poate răsplăti cu o cantitate incredibilă de 1000 g pe plantă!

Nu vei descoperi o latură indica pronunțată atunci când crești Royal Moby, decât când vine vorba de una dintre cele mai bune calități ale ei: timpul ei de înflorire destul de scurt, de numai 9-10 săptămâni. Acest lucru o face o alegere excelentă pentru cultivatorii care doresc o Sativa de primă clasă cu producții impresionante, dar fără o perioadă de așteptare prea lungă.

Royal Moby are una dintre cele mai mari concentrații de THC dintre toate tulpinile de canabis, ceea ce oferă un high ireal. Datorită acestor calități extraordinare și producțiilor sale masive, Royal Moby merită un loc în top 10 tulpini productive!

Royal Moby

2. PURPLE QUEEN

Așezată pe tronul indica, Purple Queen își stăpânește regatul cu o mână fermă, dar calmă. Cu un fundal genetic de Hindu Kush și Purple Afghani, la ce te-ai putea aștepta? Această tulpină are un conținut de THC de 22%, ceea ce înseamnă că te poate doborî rapid. Fiind însă dominată de indica, senzația liniștitoare și relaxantă pe care o aduce te va purta într-o plimbare lină spre canapea. Purple Queen are o aromă delicioasă de citrice, pentru a-i mulțumi pe pofticioșii de dulce, oferind în același timp un gust de pin, pentru iubitorii de natură.

Mai mult decât atât, va fi o adevărată plăcere și să crești Purple Queen, nu numai să o fumezi. Această tulpină este capabilă să crească atât în interior, cât și în exterior, și poate face față climelor temperate și calde deopotrivă. Tulpinile din această categorie necesită adesea întreținere și perioade de timp extinse. Cu Purple Queen, totuși, vei fi gata de recoltare după doar 8-9 săptămâni la un ciclu de lumină/întuneric de 12/12. Pentru cei care cresc în aer liber, aceasta va fi gata până la mijlocul lunii septembrie - începutul lunii octombrie. Compactă, dar ramificată, Purple Queen nu se înalță de obicei mai mult de 1 metru. Te poți aștepta la o producție de aproximativ 450-500 g/m² în interior și 650-700 g pe plantă în aer liber.

Purple Queen

3. GREEN GELATO

Dacă vei pune niște fursecuri Thin Mint într-un bol de șerbet, suntem siguri că vor fi un desert delicios. Este firesc atunci ca din combinația tulpinilor părinte Thin Mint Cookies și Sunset Sherbet să apară una dintre cele mai gustoase tulpini de pe piață, Green Gelato. Provenind din zona San Francisco Bay, această tulpină hibridă tentantă oferă fumătorilor o aromă fructată, în timp ce învăluie camera cu un parfum de prăjituri proaspăt coapte. S-ar putea să vrei să ai la îndemână și câteva prăjituri adevărate, deoarece acești muguri cu 25% THC îți vor face poftă de mâncare. Green Gelato arată la fel de bine pe cât lovește, cu muguri denși care prezintă nuanțe vibrante de violet și portocaliu.

Din fericire, nu va trebui să aștepți prea mult pentru a te bucura de această tulpină, deoarece va fi pregătită pentru recoltare după doar 8-9 săptămâni de înflorire în interior. Tunderea și formarea plantei vor face minuni pentru randament. De asemenea, și metoda ScrOG, împreună cu tăierea vârfurilor, mainlining, fimming și LST sunt foarte recomandate. Reține, de asemenea, că, mai degrabă decât muguri principali de lungă durată, florile acestei plante formează mănunchiuri restrânse, de dimensiuni mici până la medii. La final, dacă vrei să te bucuri de nuanțe violet strălucitoare, aerisește zona de creștere noaptea, spre sfârșitul fazei de înflorire.

Green Gelato

4. SHOGUN

La fel ca și shogunii de pe vremuri, Shogun nostru este un războinic concentrat, hotărât și puternic. Cu un fundal genetic care include Amnesia Haze și Gorilla #4, aceasta reunește potența, aroma și producțiile într-o versiune completă. High-ul oferit de Shogun este demn de numele ei. Așteaptă-te la concentrare și forță neînfrânată. Având un conținut de 25% THC, tulpina poate copleși cu ușurință novicii, dar dacă atingi punctul care trebuie, aceasta te va duce unde îți dorești, gata să depășești orice obstacol. Dacă mergi prea departe, te poți aștepta ca latura sa de indica echilibrată să pună stăpânire și să te poarte spre relaxare fizică, în timp ce mintea ta continuă să fie elevată.

Shogun este ușor de cultivat, fiind potrivită pentru cultivatorii începători, precum și pentru veterani. Poate prospera în interior și în aer liber, dar trebuie să știi și că este o plantă înfometată, așa că va trebui să te asiguri că este bine hrănită pentru a maximiza rezultatele. În condițiile potrivite, poate produce până la 600 g/m² în interior, după 9-11 săptămâni de înflorire, și 750 g/plantă în aer liber.

Shogun

TOP TULPINI AUTOFLOWER PRODUCTIVE DE CANABIS

5. ROYAL CHEESE AUTO

Royal Cheese Auto este una dintre cele mai populare tulpini autoflower și nu fără motive întemeiate. Pasionații de canabis adoră aroma excelentă și foarte puternică de brânză a Royal Cheese Auto, datorită căreia se remarcă printre alte tulpini. Este foarte ușor de crescut și se bucură de un ciclu de viață scurt de doar 10 săptămâni de la semințe până la recoltare, în timpul căreia își va petrece 7 săptămâni în floare.

Royal Cheese Auto va rămâne la o înălțime ușor de gestionat de 100 cm, deși unele plante pot crește mai înalte și altele puțin mai scurte. Ea te va recompensa cu producții respectabile de până la 160 g pe plantă în medie și 210 g, în condiții optime.

Datorită gustului ei extraordinar de brânză și efectului puternic, care este foarte relaxant, Royal Cheese Auto este o alegere excelentă pentru oricine dorește o tulpină autoflower ușor de crescut, care nu va dezamăgi.

Royal Cheese Auto

6. WHITE WIDOW AUTO

La fel ca sora ei mai mare obișnuită, White Widow Auto are frunze late, de culoare verde închis, îmbrăcate cu o abundență de rășină strălucitoare. Crescătorii vor fi încântați că va ajunge la acest stadiu într-o perioadă scurtă de doar 75 de zile de la sămânță până la recoltare.

White Widow Auto poate crește până la o înălțime modestă de aproximativ 50 cm, unele plante ajungând la 100 cm. Astfel, White Widow Auto este o tulpină ideală dacă vrei o plantă care să crească într-un spațiu limitat sau ascunsă de privirile curioșilor. Iar acolo va străluci, în ciuda dimensiunilor sale, cu producții foarte bune pentru o tulpină autoflower. Te poți aștepta la 190 g până la 240 g pe plantă.

Când este fumată, vei observa un gust plăcut dulce și acrișor, cu note de citrice care se completează frumos. Efectul ei este similar cu White Widow originală, dar cu o moleșeală un pic mai fizică.

White Widow Auto

7. NORTHERN LIGHT AUTO

Această tulpină dominată de indica a devenit extrem de populară de la prima sa apariție în anii 1970. La fel ca și în cazul altor tulpini clasice celebre, crescătorii au îmbunătățit Northern Lights de-a lungul timpului. Acest soi este un exemplu excelent de combinare a celor mai bune elemente genetice vechi cu calități noi.

Northern Light Automatic este una dintre acele tulpini pe care le poți crește aproape peste tot. Se va descurca bine în aproape orice climă și nu va avea probleme când este crescută în interior sau în aer liber. Northern Light Automatic este unică pentru că va începe să înflorească foarte repede. În ciuda ușurinței cu care poate fi crescută, Northern Light Automatic este una dintre cele mai performante tulpini autoflower disponibile în prezent, aducând producții în doar 9-10 săptămâni.

Aceasta va crește până la aproximativ 90-120 cm, oarecum mai înaltă decât multe alte tulpini autoflorante, dar acesta este un motiv pentru care excelează atunci când vine vorba de producții. În condiții optime, în aer liber, tulpina poate produce până la 200 g, deși majoritatea cultivatorilor vor recolta aproximativ 90 g pe plantă, atunci când o cresc în interior.

Northern Light Automatic încântă cu un gust dulce plăcut și un high care este la fel de plăcut și foarte relaxant.

Northern Light Automatic

Northern Light Auto
23_genetic background_1 Northern Light x Ruderalis
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 6 - 8 Săptămâni
29_THC_1 THC: 14%
28_Type Blend_1 Sativa 0% Indica 80% Ruderalis 20%
34_yield outdoor_1 170 - 220 gr/plant
32_plant height outdoors_1 130 - 160 cm
27_harvest period_1 10-12 săptămâni după germinare
22_Effect_1 Clar, Înălțător

Cumpără Northern Light Auto

8. NORTH THUNDERFUCK AUTOMATIC 

North Thunderfuck Automatic provine dintr-o încrucișare între originala North Thunderfuck și un mascul de canabis ruderalis. Genele ruderalis au infuzat această tulpină premium din SUA cu proprietăți autoflorante, fiind ușor de cultivat și având un randament rapid. Lăsând la o parte viteza și ușurința, această autoflorantă este una dintre cele mai potente tulpini disponibile și infirmă ipoteza conform căreia autoflorantele nu au THC.

Așadar, la ce te poți aștepta de la North Thunderfuck Automatic în camera de creștere sau în grădină? Să începem cu mediul interior. Această tulpină va atinge o înălțime ușor de gestionat, de 90 - 140 cm (poate fi ținută la o înălțime mai mică folosind tehnici precum LST). După numai 10 - 12 săptămâni de la germinare, vei putea recolta până la 550 g/m². La exterior, această doamnă productivă atinge o înălțime de 150 cm, și furnizează până la 140 g/plantă, putând fi recoltată într-un timp foarte scurt. Viața ta va fi mai ușoară dacă vei semăna plante companion în imediata apropiere a North Thunderfuck Automatic, pentru a aduce insecte benefice care să îți apere recolta.

După recoltare, vei avea ocazia să îți răsfeți receptorii canabinoizi și papilele gustative cu o experiență încântătoare. După ce vei vapa sau vei fuma un joint sau un bong plin cu aceste flori, vei simți notele pământii, înțepătoare și de limetă cum își fac de cap în papilele tale gustative. La scurt timp după această fericire senzorială, conținutul de 21% THC al tulpinii North Thunderfuck Automatic își va face simțită apariția. Efectul ei înălțător îți va încânta mintea și o va umple cu gânduri creative, în timp ce îți va relaxa corpul și îți va topi mușchii.

North Thunderfuck Auto
23_genetic background_1 North Thunderfuck x Ruderalis
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90 – 140 cm
25_flowering time_1 8 - 9 Săptămâni
29_THC_1 THC: 21%
28_Type Blend_1 45% Sativa, 50% Indica, 5% Ruderalis
34_yield outdoor_1 90 - 140 gr/plant
32_plant height outdoors_1 120 - 150 cm
27_harvest period_1 10-12 săptămâni după germinare
22_Effect_1 Înălțător, Relaxant fizic

Cumpără North Thunderfuck Auto

TOP TULPINI CBD PRODUCTIVE DE CANABIS

9. MEDICAL MASS

Medical Mass este o tulpină perfectă de canabis pentru acei consumatori de canabis medical care doresc o plantă ușor de cultivat și gestionat. Această încrucișare între renumitul Royal Medic și Royal Highness creează o tulpină potentă, perfectă pentru tratarea durerilor cronice și a altor afecțiuni, fără efectele psihoactive ale THC-ului.

Când o crești, te poți aștepta la 500-550 g pe metru pătrat în interior. În aer liber, în condiții ideale, poate produce aproximativ 500-550 g pe plantă. Timpul ei de înflorire destul de scurt de doar 7-8 săptămâni este un alt plus pentru cultivator. Indiferent cum și unde cultivi Medical Mass, creșterea ei viguroasă va asigura producții excelente.

Medical Mass încântă cu o aromă complexă și foarte bogată, care combină note dulci cu tonuri florale. Aceasta este un bun exemplu că nu trebuie să faci compromisuri pentru a crește o tulpină CBD de calitate superioară.

Medical Mass

Medical Mass
23_genetic background_1 Critical Mass x CBD dominant plant
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 10 - 11 Săptămâni
29_THC_1 THC: 10%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 120 - 150 cm
27_harvest period_1 Sfârșitul lunii septembrie
22_Effect_1 Calmant, Relaxant fizic

Cumpără Medical Mass

10. PAINKILLER XL

Această tulpină specială, după cum sugerează și numele ei, a fost crescută pentru a potența aspectul vindecător al canabisului. Painkiller XL este tipul de tulpină cunoscut sub numele de tulpină 1: 1, ceea ce înseamnă că are un procent egal de THC și CBD (9% în acest caz).

Perioada de înflorire durează aproximativ opt săptămâni la această plantă, iar producțiile sunt de aproximativ 500-550 g/m², indiferent dacă o crești în interior sau în exterior. Totuși, diferența este dată de înălțimea ei. Planta va atinge undeva în jur de 80 cm în interior, însă, în aer liber, se poate întinde până la 135 cm. Dacă o crești în aer liber, te poți aștepta să aduni recolta la sfârșitul lunii septembrie.

Painkiller XL

Painkiller XL
23_genetic background_1 Respect 13 x Juanita la Lagrimosa
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 8 - 9 Săptămâni
29_THC_1 THC: 9%
28_Type Blend_1 Sativa 75% Indica 25%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 120 - 150 cm
27_harvest period_1 Sfârșitul lunii septembrie
22_Effect_1 Clar, Relaxant fizic

Cumpără Painkiller XL

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.