• Exotic Witch Regular
 • Exotic Witch Regular

Exotic Witch Regular

Exotic Witch este o tulpină populară printre cunoscători. Acest exemplar unic este descendentul unui soi rar și oferă un amestec plăcut de terpene înțepătoare.
Număr de semințe:
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
€ 65.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Exotic Witch: Un Deliciu cu Adevărat Unic

Toate tulpinile de canabis de top existente pe piață au luat naștere sub forma unor soiuri care s-au dezvoltat în mod natural în sălbăticie. Exotic Witch împărtășește și ea această poveste. Este un soi dominant indica, fiind descendenta unor tulpini din regiuni total diferite.

Jumătate din genele ei provin dintr-un soi sativa descoperit în adâncul pădurilor tropicale din Indiile de Vest. Un genetician a dat peste acest exemplar și l-a adus în statul California. Aici, crescătorii l-au încrucișat cu un soi indica vechi, din nordul Californiei. În urma acestui amestec a luat naștere Exotic Witch, urmând a fi stabilizată de-a lungul a mai multor generații. Rezultatul este o tulpină extrem de aromată, cu un efect moleșitor.

EFECTUL, GUSTUL ȘI AROMA TULPINII EXOTIC WITCH

Exotic Witch are ca și strămoși atât tulpini sativa, cât și indica. Cu toate acestea, genele indica au ajuns să fie cele predominante. Tulpina produce un efect moleșitor, care se instalează rapid. În doar câteva secunde de la primul fum, o senzație de relaxare se strecoară prin tot corpul. Tensiunea începe să se dizolve, durerea se poate ameliora, îmbunătățind starea de spirit.

Este ideal să fumezi tulpina Exotic Witch mai ales seara și noaptea. Efectele ei sedative te vor ajuta să te relaxezi și să vizionezi un film sau să citești. Îți va stimula pofta de mâncare înainte de cină și te va trimite la somn.

Tulpina produce flori compacte, conice, încărcate cu tricomi. Aceste structuri mici produc o concentrație de aproximativ 20% THC. Tricomii tulpinii Exotic Witch oferă și o gamă diversă de terpene aromatice. Aceste substanțe chimice produc arome fantastice și gusturi acrișoare, de Kush, fructe tropicale, flori și lemn de santal.

CUM SĂ CULTIVI EXOTIC WITCH

Exotic Witch are o structură de creștere tipică unei tulpini indica. Tulpina face față bine atât condițiilor din interior, cât și celor din aer liber, și are o înălțime medie. Plantele cultivate în interior produc un randament mediu de 500 g/m², după o perioadă de înflorire de aproximativ 56 de zile. Plantele cultivate în aer liber au o producție impresionantă de 550 g/plantă, putând fi recoltată la începutul lunii octombrie.

 • Tipul de Soi: Obișnuite
 • THC: 20%
 • CBD: Scăzut
 • Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 500 - 550 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 80 - 120 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 130 - 160 cm
 • Timpul de înflorire: 7 - 8 Săptămâni
 • Luna recoltei: Începutul lunii octombrie
 • Contextul Genetic: West Indies Sativa x Indica 80' Northen California
 • Tip: Sativa 20% Indica 80%
 • Efect: Cerebral și relaxant
 • Climat: Călduț
 • Aromă: Pungent
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.