• Skunk XL Regular
 • Skunk XL Regular

Skunk XL Regular

Tulpina Skunk Regular răsare din sol ca plantă mascul sau femelă. Exemplarele de sex feminin oferă coronamente mari și dense de flori, care poartă consumatorii într-o călătorie moleșitoare și înălțătoare. Aceasta servește și ca plantă mamă de încredere, asigurând clone durabile. Plantele masculi produc cantități mari de polen, ideal pentru reproducerea unor tulpini Skunk noi și bogate.
(1)
Scrie o recenzie
Număr de semințe:
10x
€ 45.00
25x
€ 90.00
On sale!
Pret Redus!
€ 45.00

€ 60.00 (-25%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (1)

Skunk XL Regular: perfectă pentru reproducere și clonare

Skunk Regular are 50% șanse de a se transforma fie în plantă mascul, fie în plantă femelă. Datorită acestei trăsături, soiul este o alegere excelentă pentru crescătorii care doresc să utilizeze genetică Skunk pentru a crea noi tulpini. Această tulpină robustă oferă randamente mari, butași de înaltă calitate și un high echilibrat.

Skunk XL Regular: o incursiune în trecutul Skunk 1 și Afghan

Am creat Skunk Regular încrucișând tulpina Skunk #1, care a schimbat lumea canabisului, cu soiul Afghan, cu efect puternic moleșitor. Rezultatul posedă un profil genetic perfect echilibrat, format din 50% genetică sativa și 50% genetică indica. A fost nevoie de o reproducere atentă pentru a atinge acest echilibru, dar calitatea rezultatului final vorbește de la sine.

Creșterea Skunk Regular: o tulpină clasică prolifică

Skunk Regular funcționează excepțional de bine atât în interior, cât și în exterior. Deși tolerează bine frigul, prosperă într-un climat blând. Plantele femele formează coronamente dense de flori frumoase, care prezintă nuanțe de violet, albastru și verde închis.

Crescută în interior, planta atinge o înălțime cuprinsă între 60 și 100 cm. Chiar și la această statură modestă, tulpina produce 600-650 g/m². Plantele de exterior ating înălțimi mai mari de 200 cm și asigură până la 675 g/plantă. Aceste producții uriașe devin disponibile după o perioadă de înflorire de 8-9 săptămâni.

Aroma, gustul și efectele tulpinii Skunk Regular: incontestabil Skunky

Tulpina Skunk este cunoscută ca având o aromă înțepătoare, distinctă, care combină note de pământ, dulci și picante. Incontestabil umedă, această tulpină produce un fum bogat, care bombardează nasul și papilele gustative.

Acest titan atemporal catalizează un high care izbește corpul și înalță mintea. Deși un conținut de THC de 17% ar putea părea mic, cantități uriașe de terpene profund relaxante, cum ar fi mircenul, interacționează cu canabinoidul, pentru a moleși corpul și pentru a crea o stare de bine.

Te poți bucura de o genetică Skunk excelentă în multe alte forme, inclusiv soiurile noastre feminizate și autoflorante.

Skunk XL Regular data sheet
Tipul de Soi: Obișnuite
THC: 17%
CBD: Medium
Randamentul În Interior: 600 - 650 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 625 - 675 gr/plant
Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
Înălțime În Aer Liber: 160 - 200 cm
Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
Luna recoltei: Octombrie
Contextul Genetic: Skunk 1 x Afghan
Tip: Sativa 50% Indica 50%
Efect: Clar, Echilibrat, Moleșitor
Climat: Veri scurte
Aromă: Dulce, Fructat, Pământie, Pin, Puturos

  De T. V. În 04/Jan/2022 :

  Titlu : Mrs
  Cometariu : Hat gut geschmeckt. Gute Qualli. Baba Kush


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37794 reviews

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.