• Shining Silver Haze Regular
 • Shining Silver Haze Regular
 • Shining Silver Haze Regular
 • Shining Silver Haze Regular
 • Shining Silver Haze Regular

Shining Silver Haze Regular

Profită de cele mai bune caracteristici Haze cu Shining Silver Haze regular—o tulpină puternică care are arome dulci și o putere excelentă. Derivată dintr-o selecție de specii Haze, Skunk și Northern Lights, acest hibrid versatil oferă 21% THC, o perioadă de înflorire de 9–11 săptămâni și un high cerebral care te va binedispune instantaneu.
(7)
Scrie o recenzie
Număr de semințe:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Pret Redus!
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (4)

Shining Silver Haze Regular: Lasă-te cuprins de euforie

Piatra de temelie a culturii canabisului, tulpinile Haze sunt venerate pentru aromele lor dulci și un high la nivel cerebral. Shining Silver Haze Regular nu face excepție de la regulă, oferind cu mult mai mult decât ce te-ai aștepta de la o tulpină Haze, având capacitatea de a servi ca bază perfectă pentru soiuri noi.

Shining Silver Haze Regular: genetici faimoase de la Haze, Skunk și Northern Light

Dispunând de o combinație eclectică de influențe de renume mondial, Shining Silver Haze regular este dovada a ceea ce pot realiza cultivatorii talentați. De obicei, tulpinile Haze sunt aproape sativa pură, dar când niște cultivatori au decis să amestece cele mai bune părți din tulpinile Haze, Skunk și Northern Lights, s-a născut hibridul suprem—Super Silver Haze. Shining Silver Haze regular de la RQS reprezintă propria noastră abordare a acestor specii clasice, acum disponibile ca semințe obișnuite, care permit cultivatorilor să cultive atât specii masculine, cât și feminine.

Shining Silver Haze Regular: Gust, aromă și high

Aromele super dulci ale Shining Silver Haze regular sunt egalate de un high foarte cerebral. Tulpina păstrează foarte mult din moștenirea sativa și te poți aștepta la o ceață în adevăratul sens al cuvântului, care îți va învălui mintea în timp ce te bucuri de aromele delicioase. Este alegerea perfectă pentru trabucuri, bonguri și vaporizatoare, astfel încât să poți savura fiecare fum dulce.

Cultivarea Shining Silver Haze Regular

Tipul obișnuit de Shining Silver Haze înseamnă un timp aproximativ de înflorire de 9–11 săptămâni, cu producții de până la 650 g/m² în interior și 600–650 g per plantă atunci când sunt cultivate în aer liber. Dacă le poți satisface setea de lumină, te poți aștepta ca plantele să ajungă până la 2 m sub soare, deși majoritatea cultivatorilor din interior se pot aștepta la înălțimi finale gestionabile de aproximativ 120 cm.

De asemenea, vei găsi în magazinul RQS și semințe de canabis feminizate Shining Silver Haze, lidere în industrie, așa că navighează mai departe și alege.

Shining Silver Haze Regular data sheet
Tipul de Soi: Obișnuite
THC: 21%
CBD: Medium
Randamentul În Interior: 600 - 650 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 600 - 650 gr/plant
Înălțime În Interior: 80 - 120 cm
Înălțime În Aer Liber: 180 - 220 cm
Timpul de înflorire: 9 - 11 Săptămâni
Luna recoltei: Sfârșitul lunii octombrie
Contextul Genetic: Haze x (Skunk x Northern Light)
Tip: Sativa 75% Indica 25%
Efect: Greu
Climat: Veri lungi
Aromă: Citrice, Fructat, Pământie, Pin

  De N. A. În 24/May/2024 :

  Titlu : Mr
  Cometariu : Germination 👌 100% Très résistante pour LST / étêtage… 💪 c’est une variété vigoureuse !! Magnifique croissance 🤩 en végétation pour l’instant et sens déjà super bon (doux, sucrée)

  De A. S. În 19/Oct/2022 :

  Titlu : Good seeds
  Cometariu : Excellent seed.

  De R. P. În 07/Mar/2022 :

  Titlu : Mr Zen
  Cometariu : Recu en meme pas 3 jours, parfait pour les croisements a venir. RQS est pour moi la meilleur reference. Thanx

  De R. J. În 07/Nov/2021 :

  Titlu : cannaman
  Cometariu : goede zaden snel binnen


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37803 reviews

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.