• White Widow Regular
 • White Widow Regular

White Widow Regular

White Widow Regular oferă ceva diferit față de versiunile noastre autoflower și feminizate. Aceste semințe produc atât plante masculi, cât și femele, fiind o alegere excelentă pentru crescătorii care doresc să-și creeze propriile tulpini acasă. În plus, datorită naturii sale durabile, aceasta este o opțiune mult mai bună atunci când vrei butași.
(5)
Scrie o recenzie
Număr de semințe:
10x
€ 45.00
25x
€ 90.00
On sale!
Pret Redus!
€ 45.00

€ 60.00 (-25%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (3)

White Widow Regular: Genetică robustă și de încredere

White Widow Regular este o alternativă excelentă la versiunile autoflorante și feminizate ale tulpinii clasice. Acest soi are 50% șanse să crească ca plantă mascul sau femelă. Datorită acestei trăsături, tulpina este ideală pentru crescătorii care doresc să-și creeze propriile tulpini acasă. În plus, tulpinile obișnuite se mândresc cu o genetică mult mai durabilă, fiind o alegere ideală pentru cei care doresc butași pentru clone.

Analiza genetică a tulpinii White Widow Regular

White Widow Regular se trage direct din White Widow S1. Această varietate de renume mondial prezintă un profil genetic perfect echilibrat cu 50% genetică sativa și 50% genetică indica. Versiunea obișnuită a acestei tulpini populare posedă o genetică și mai rezistentă decât cea a tulpinii originale. Cultivatorii pot folosi aceste plante pentru a crește soiuri sănătoase și noi, în funcție de propriile gusturi.

Creșterea tulpinii White Widow Regular: abundență, oriunde te uiți

White Widow Regular se comportă extrem de bine atât în interior, cât și în aer liber. Plantele de interior ating înălțimi de 60–100 cm și rămân ușor de gestionat, pe tot parcursul ciclului de creștere. Acestea produc randamente de până la 500 g/m², după 8-10 săptămâni de înflorire, chiar și în spații mici și ascunse.

Plantele de exterior ating înălțimi mult mai mari de 150–190 cm și oferă producții superbe de 550–600 g/plantă în luna octombrie. Vor prospera în orice spațiu de plantare, de la recipiente mari până la straturi înălțate. Dacă le crești într-un climat mai răcoros, te sfătuim să utilizezi o seră pentru a le prelungi sezonul de vegetație.

Aroma, gustul și efectele White Widow Regular: tot ce ai putea să îți dorești

Spre deosebire de multe alte soiuri populare de canabis de pe piață, White Widow se mândrește cu un profil aromatic predominant sărat, caracterizat prin note pământoase, piperate și condimentate. Bucură-te de acest fum bogat și elementar pentru a îți limpezi mintea și pentru a alunga grijile de zi cu zi.

White Widow Regular exercită un efect multifațetat, care moleșește corpul și revigorează mintea. Conținutul său de THC de 19% începe prin calmarea mușchilor și moleșirea corpului. La scurt timp, vei simți o explozie captivantă de energie, care dă naștere câtorva conversații filozofice interesante.

Dacă ești interesat de alte versiuni ale tulpinii White Widow, descoperă tulpinile noastre autoflower și feminizate.

White Widow Regular data sheet
Tipul de Soi: Obișnuite
THC: 19%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 550 - 600 gr/plant
Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
Înălțime În Aer Liber: 150 - 190 cm
Timpul de înflorire: 8 - 10 Săptămâni
Luna recoltei: Începutul lunii octombrie
Contextul Genetic: Original White Widow
Tip: Sativa 50% Indica 50%
Efect: Moleșitor, Puternic
Climat: Veri lungi
Aromă: Pământie, Pin, Piper

  De A. S. În 02/Jan/2023 :

  Titlu : An
  Cometariu : Wundervolle Samen, 9/10 gekeimt. Sehr zu empfehlen!

  De J. V. În 26/Jan/2022 :

  Titlu : Jim
  Cometariu : Great seeds! Thanx!

  De S. L. În 21/Nov/2021 :

  Titlu : Marty
  Cometariu : Best quality


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37794 reviews

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.