10 extra seeds when you spend over €100. Use code 10EXTRA Now

  • Critical Regular
  • Critical Regular

Critical Regular

Critical regular este dovada că poți avea totul. Oferind un echilibru perfect între putere, productivitate, aromă și versatilitate, această tulpină este „recolta pentru profit” ideală atunci când trebuie să maximizezi productivitatea. Crescută în interior sau în aer liber, poți să te aștepți ca această fabrică de muguri să înflorească cu 18% THC și un high relaxant fizic.
Număr de semințe:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Pret Redus!
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

Cumpără și câștigă 60 puncte
  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • FIȘĂ TEHNICĂ
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Critical Regular: Nu îi subestima puterea

Dacă ai în minte recolte bogate, ai nevoie de o tulpină care poate oferi mereu rezultate, fără compromisuri. Critical regular este alegerea ideală, oferind o genetică stabilă și productivă, care nu va dezamăgi.

Critical Regular: Un fundal genetic formidabil

Puține tulpini pot oferi putere și aromă fără a compromite producția. Cu toate acestea, am creat Critical cu un singur obiectiv—productivitatea. Tulpina reprezintă o încrucișare a speciilor Afghan și Skunk, adunând cele mai bune calități ale fiecăreia—în special, înălțimea redusă și un timp de înflorire foarte rapid. Deoarece acestea sunt semințe obișnuite, poți obține atât plante masculine, cât și feminine—perfecte dacă dorești să faci o experimentare proprie.

Critical Regular: Arome complexe și high-uri minunate

Aroma tulpinii Critical este un amestec echilibrat de tonuri pământii, fructate și de pin, cu un high care calmează și relaxează. Ar trebui să te aștepți la o experiență intens centrată pe corp, perfectă pentru alinarea fizică. Critical regular oferă un fum solid, potrivit pentru joint-uri, pipe și vaporizatoare. Alimentat de 18% THC, high-ul durează mult și călătorește de la minte la corp pe toată durata acțiunii sale. Cei care doresc să se bucure de o zi liberă sau de un fum la sfârșit de zi nu trebuie să mai caute altceva în afară de Critical.

Cultivarea Critical Regular: Bucură-te de o productivitate pură

Cele mai grozave puncte forte ale tulpinii Critical regular sunt productivitatea și fiabilitatea sa. În esență, tulpina dă randamente bune în toate condițiile, deși climatele mai calde pun în valoare întregul potențial al plantei. O perioadă scurtă de înflorire de 7–9 săptămâni la interior asigură rezultate chiar într-un timp foarte limitat și, deoarece rămâne sub 140 cm înălțime, poți cultiva mai multe plante într-un spațiu relativ mic. Când totul este gata, poți aștepta producții superbe de până la 600 g/m². În aer liber, este posibil să obții până la 650 g/plantă de la exemplarele înalte de 2 m.

Dacă îți dorești variante feminizate sau autoflorante ale tulpinii Critical regular, navighează prin magazinul RQS pentru a găsi semințe de canabis de top.

Critical Regular data sheet
Tipul de Soi: Obișnuite
THC: 18%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 550 - 600 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 600 - 650 gr/plant
Înălțime În Interior: 80 - 140 cm
Înălțime În Aer Liber: 180 - 220 cm
Timpul de înflorire: 7 - 9 Săptămâni
Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
Contextul Genetic: Afghan S1 x Skunk S1
Tip: Sativa 40% Indica 60%
Efect: Greu, Moleșitor, Relaxant fizic
Climat: Veri scurte
Aromă: Dulce, Fructat, Pământie, Pin, Puturos
    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și