🌔 Hibrizii F1: o revoluție verde ⏤ Cumpără de aici ⬇️

 • Milky Way F1
 • Milky Way F1
 • Milky Way F1
 • Milky Way F1
 • Milky Way F1

Milky Way F1

Călătorește spre stele cu acest puternic hibrid F1. Milky Way F1 îți va porni motoarele cu o doză ridicată de THC și o serie de terpene delicioase. În plus, vigoarea sa hibridă te va impresiona în camera de creștere sau în grădină cu recolte deosebite, un timp rapid de creștere și rezistență la dăunători și probleme de mediu. Odată ce ai încercat această tulpină, nu vei mai renunța la ea.
Număr de semințe:
1x
€ 26.00
3x
€ 62.00
5x
€ 94.00
10x
€ 170.00
On sale!
Pret Redus!
€ 62.00

€ 62.00 (--1%)

  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (0)

Milky Way F1: Explorează galaxia cu acest hibrid F1 puternic

Conform mitologiei grecești, galaxia Calea Lactee (Milky Way) a luat naștere din sânul unei zeițe. Și, chiar dacă această tulpină este rezultatul inovației umane, ea va deveni curând centrul universului tău de creștere. Ca unul dintre primii adevărați hibrizi F1 de canabis, Milky Way F1 este o variantă autoflorantă ce provine din multiple linii încrucișate. Rezultatul? Uniformitate de neegalat, o rezistență impresionantă la boli, productivitate crescută, arome și efecte care te vor inspira să o cultivi din nou și din nou. Milky Way F1 a aterizat din galaxie după ce crescătorii au încrucișat multiple linii genetice consangvinizate, care au ca strămoși Blue Mammoth, Blue Dream, și Sin Tra Bajo Auto

Milky Way F1

Efecte, arome și parfum pentru Milky Way F1: efecte plăcute și gust intens

Tulpinile părinte ale lui Milky Way F1 au lăsat moștenire un amestec complex de terpene, inclusiv mircen, farnesen, cariofilenă, pinen și limonen. Împreună, aceste molecule aromatice se împletesc pentru a crea arome intense și parfum de Skunk metalic și citrice. Ca rezultat, Milky Way F1 deține titlul de cea mai aromată tulpină din gama noastră F1. În ce privește efectele, acest hibrid F1 te va catapulta pe orbită cu niveluri ridicate de THC. E de așteptat un high corporal plăcut și pufos, ideal pentru serile târzii. Urmele de CBG și terpenele liniștitoare vor îmblânzi ușor senzația de high, pentru a păstra un sentiment relaxant.

Milky Way F1

Cultivarea Milky Way F1: compactă și de încredere

Ai probleme cu spațiul? Nicio problemă! Cu o înălțime medie de 70 cm, Milky Way F1 va crește bucuroasă într-un colț al camerei de creștere sau al grădinii. Această autoflorantă rezistentă oferă o recoltă generoasă la aproximativ 74 de zile de la germinare. Nu contează dacă te decizi să cultivi într-un cort de creștere sau o cameră la interior, într-o seră, sau afară, în ghivece sau pe straturi, aceste plante vor face performanță.

Milky Way F1
Milky Way F1 data sheet
Tulpini: Hibride F1 auto
Contextul Genetic: Blue Mammoth x Blue Dream x Sin Tra Bajo Auto
THC: Very High
Randamentul: XXL
Înălțime: 55 - 75 cm
Timpul de înflorire: 42 - 45 days
Harvest: 70 - 75 days after germination
Major terpenes: Farnesene, Mircenul, Pinen
Efect: Creativ, Euforic, Relaxant fizic
Aromă: Ciocolată, Citrice, Înțepător, Puturos
Climat: Veri scurte
  Nobody has posted a review yet


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Semințe hibride de canabis F1