Raport de creștere Milky Way F1

Așadar, te gândești să cultivi unul din primii hibrizi de canabis F1 adevărați? Milky Way F1 este o alegere excelentă pentru acei cultivatori cu un spațiu redus care își doresc să recolteze unii dintre cei mai rapizi și mai puternici muguri posibili.Consultă mai jos raportul meu de creștere săptămânal pentru Milky Way F1, pentru a ști la ce să te aștepți când cultivi acest soi.


Milky Way preparation

Raport de creștere Milky Way F1: lista de echipamente

 • Cutie de cultivare: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178 cm
 • Lumini: MIGRO 200+
 • Ventilație: TT Silent-M 100
 • Filtru: Filtru Primaklima PK 100/125
 • Ventilator: Ventilator oscilant Koala × 2
 • Umidificator: Beurer LB 45
 • Sol: BioBizz Light Mix
 • Ghiveci: Ghiveci de 11 l Air-Pot
 • Semințe: Royal Queen Seeds
 • Nutriție: Nutriție organică RQS

Raport de creștere Milky Way F1: etapa răsadului (săptămâna 1)

Cultivasem deja câțiva hibrizi F1 de la Royal Queen Seeds și am experimentat rezultate grozave, de la viteza de creștere și puterea lor până la o uniformitate impresionantă. Așadar, aveam așteptări mari de la Milky Way F1.

 • Mediul de creștere: înainte de a germina sămânța mea Milky Way F1, a trebuit să setez un mediu hrănitor pentru a-mi susține planta în primele etape ale vieții sale. Pentru a face asta, am adăugat 5 l de BioBizz Light Mix în ghiveciul Air-Pot de 11 l. Apoi, am adăugat următorii nutrienți și microbi benefici:
Milky Way Grow Report Week 1

Am amestecat bine cu mâinile toate aceste componente. Apoi, am adăugat încă 5 l de BioBizz Light Mix și m-am asigurat că este încorporat uniform.

 • Germinare: având mediul de creștere pregătit, am făcut următorul pas și am germinat sămânța. Am pus-o într-un pahar cu apă și am lăsat șase ore la înmuiat. Apoi, am udat mediul de creștere până a fost saturat. La final, am făcut o gaură de 2 cm în mijlocul suprafeței și am pus sămânța înăuntru. Am acoperit-o ușor cu pământ și am stropit ușor zona.
 • Iluminare: am hotărât să folosesc echipamentul meu fiabil MIGRO 200+ pentru această cultură, după ce am avut succes cu el când am cultivat alți hibrizi F1. Acest set include două lămpi, așa că am pierdut ceva timp pentru a le configura corect, asigurând o răspândire uniformă a luminii în interiorul cutiei de cultivare. Am folosit o pereche de curele cu clichet pentru a agăța fiecare lampă la o distanță de aproximativ 35 cm, folosind ca ghid linia de mijloc a cutiei de cultivare. Apoi, am reglat curelele astfel încât fiecare lampă să atârne la 35 cm vertical de marginea ghiveciului Air-Pot. Am început să utilizez ambele lămpi timp de 18 ore pe zi de îndată ce am observat că vlăstarul iese la suprafața solului.
 • Starea plantei: sămânța mea Milky Way F1 a germinat rapid, fără probleme. Până la sfârșitul primei săptămâni, răsadul meu avea aproximativ 3 cm înălțime, dezvoltase un set mic de frunze adevărate și avea o tulpină robustă, fără semne de alungire.

Raport de creștere Milky Way F1: etapa vegetativă (săptămânile 2–4)

Milky Way F1 a trecut rapid prin faza de răsad fără probleme și a început să se mărească la începutul etapei vegetative.

Săptămâna 2

Mica mea plantă aproape și-a dublat înălțimea originală în prima săptămână din etapa vegetativă!

Milky Way Grow Report Week 2
 • Iluminare: am ținut lămpile în funcțiune timp de 18 ore pe zi și le-am repoziționat astfel încât să atârne la 35 cm față de vârful plantei, mai degrabă decât față de marginea ghiveciului Air-Pot.
 • Nutrienți: planta mea avea mai mult decât suficienți nutrienți în mediul de creștere pentru a-și alimenta dezvoltarea. Am udat planta cu 1,5 l de apă, reglând pH-ul la 6,0 în prima și a șasea zi din săptămână.
 • Mediul înconjurător: folosind ventilatoarele și sistemul de ventilație, am menținut o temperatură medie de 25°C și o umiditate relativă de 50%.
 • Starea plantei: la sfârșitul primei săptămâni din etapa vegetativă, planta mea ajunsese la o înălțime de 7 cm. A dezvoltat mai multe seturi noi de frunze evantai cu aspect sănătos. Am observat o ușoară decolorare pe frunze. Totuși, planta mea părea sănătoasă în general, așa că am pus asta pe seama unei posibile mutații genetice.

Săptămâna 3

Planta mea Milky Way F1 a continuat să prospere în săptămâna a treia. A crescut foarte repede în dimensiuni și a dezvoltat o cupolă bogată până la sfârșitul săptămânii.

Milky Way Grow Report Week 3
 • Iluminare: am continuat să las lămpile în funcțiune timp de 18 ore pe zi și le-am repoziționat din nou, de data aceasta atârnându-le la 35 cm de vârful coronamentului.
 • Nutrienți: deoarece planta mea a crescut atât de repede, am decis să încep să o hrănesc. În acest moment, nutrienții din mediul de creștere original s-au diminuat. Am adăugat 2 ml de Bigger Flowers din pachetul Bio Flowering Booster Pack la 2 l de apă și am hrănit planta în ziua a doua a săptămânii. Am udat cu 1,5 l de apă cu pH reglat în ziua a șasea a săptămânii.
 • Mediul înconjurător: am înregistrat o temperatură medie de 20°C și o umiditate relativă de 50%.
 • Starea plantei: planta mea Milky Way F1 a explodat în dimensiuni și a ajuns la 18 cm la sfârșitul săptămânii a treia. Frunzele încă prezentau semne de decolorare, dar părea să fie ceva genetic mai degrabă decât un semn de boală sau deficiență. În general, planta mea părea sănătoasă și plină de vigoare.

Săptămâna 4

Și așa a trecut ultima săptămână din faza vegetativă. Până în acest moment am fost foarte impresionat de Milky Way F1. A demonstrat o viteză incredibilă și o creștere viguroasă și nu a avut probleme cu dăunători, boli sau alte deficiențe.

Milky Way Grow Report Week 4
 • Iluminare: am continuat să țin lămpile aprinse timp de 18 ore pe zi. Am ținut fiecare lampă atârnată la 35 cm deasupra vârfului coronamentului.
 • Nutrienți: am oferit plantei mele încă o doză mare de azot înainte de a trece la hrănirea pentru înflorire. Am pus o jumătate de tabletă Easy Grow Booster în 2,5 l de apă și am aplicat amestecul în ziua a doua a săptămânii. Apoi am udat cu 1,5 l de apă cu pH reglat în ziua a cincea a săptămânii.
 • Mediul înconjurător: am înregistrat o temperatură medie de 26°C și o umiditate relativă de 50%.
 • Starea plantei: planta mea trecuse deja dincolo de stadiul de pre-înflorire până la sfârșitul săptămânii, având multe pistiluri albe strălucitoare care au apărut deja din locurile de formare a mugurilor. Deja se simțea și o aromă subtilă, așa că am îndepărtat și câteva frunze pentru a expune orice zonă umbrită cu flori la lumină directă.

Raport de creștere Milky Way F1: etapa de înflorire (săptămânile 5–11)

Lucrurile au început să devină foarte interesante de aici încolo. Planta mea a dezvoltat rapid ciorchine de flori bogate și lipicioase, care eliberau o aromă din ce în ce mai pregnantă.

Săptămâna 5

Viteza de dezvoltare a florilor m-a uimit în prima săptămână de înflorire.

Milky Way Grow Report Week 5
 • Iluminare: am continuat să țin lămpile în funcțiune timp de 18 ore pe zi și am reglat din nou curelele cu clichet, astfel încât fiecare să atârne la 35 cm de vârful coronamentului.
 • Nutrienți: am adăugat 2 ml de Bigger Flowers și 0,8 ml de Thicker Flowers din pachetul Bio Flowering Booster Pack în 2 l de apă cu pH reglat. Am aplicat această formulă în ziua a doua a săptămânii. Am udat cu 2 l de apă în ziua a șasea a săptămânii.
 • Mediul înconjurător: am înregistrat o temperatură medie de 28°C și o umiditate relativă de 50%.
 • Starea plantei: Planta mea arăta incredibil de sănătoasă la sfârșitul săptămânii a cincea. De asemenea, nu am remarcat niciun semn de boală sau deficiență. Mugurii au început să se dezvolte rapid, degajând o aromă puternică.

Săptămânile 6 & 7

Lucrurile au continuat să se desfășoare frumos în săptămânile șase și șapte. Mugurii plantei mele s-au umflat, iar ea a continuat să crească în dimensiuni.

Milky Way Grow Report Week 6-7
 • Iluminare: ai ghicit! Am continuat să țin lămpile pornite timp de 18 ore pe zi și le-am repoziționat la 35 cm de vârful coronamentului.
 • Nutrienți: am adăugat o jumătate de tabletă Easy Bloom Booster la 2,5 l de apă și am aplicat amestecul în ziua a doua a primei săptămâni. Am repetat aceeași procedură în ziua a doua a celei de-a doua săptămâni. În ziua a șasea din săptămâna a șasea, am adăugat 0,8 ml de Thicker Flowers, 0,8 ml de Bigger Flowers și 0,8 ml de Sweeter Flowers la 2 l de apă și am hrănit planta. În ziua a șasea din săptămâna a șaptea, am adăugat 1,2 ml de Thicker Flowers, 1,2 ml de Bigger Flowers și 0,8 ml de Sweeter Flowers la 2 l de apă și am hrănit-o din nou.
 • Mediul înconjurător: am înregistrat o temperatură medie de 28°C și o umiditate relativă de 50%.
 • Starea plantei: florile plantei au început să se îngroașe spre sfârșitul săptămânii a șaptea, iar mirosul a devenit remarcabil de fiecare dată când deschideam cutia de cultivare. În săptămâna a șasea, am îndepărtat câteva frunze pentru a-i subția coronamentul, îmbunătățind penetrarea luminii și aerarea. Planta a ajuns la 54 cm până la sfârșitul săptămânii a șaptea, în ciuda faptului că nu am aplicat nicio tehnică de formare.

Săptămâna 8

Ultima săptămână înainte de curățarea cu apă!

Milky Way Grow Report Week 8
 • Iluminare: am continuat să țin în funcțiune lămpile timp de 18 ore pe zi, păstrând o distanță de 35 cm între lămpi și vârful coronamentului.
 • Nutrienți: în ziua a doua a săptămânii, am adăugat 1,6 ml de Thicker Flowers, 2 ml de Bigger Flowers și 0,8 ml de Sweeter Flowers la 2 l de apă cu pH-ul reglat și am hrănit planta. În ziua a șasea a săptămânii, am adăugat o jumătate de tabletă Easy Bloom Booster la 2,5 l de apă și am hrănit planta.
 • Mediul înconjurător: am înregistrat o temperatură medie de 28°C și o umiditate relativă de 45%.
 • Starea plantei: Planta mea Milky Way F1 se apropia de maturitate. Multe dintre pistilurile sale albe de la început trecuseră la un maro închis, iar mugurii dezvoltaseră un strat mai gros de tricomi și rășină.

Săptămânile 9, 10, & 11

Partea de hrănire a ajuns la sfârșit. A sosit timpul să curăț planta cu apă în ultimele trei săptămâni pentru a o forța să folosească toți nutrienții stocați. Am descoperit că această strategie are ca rezultat în cele din urmă muguri mai fini și mai gustoși.

Milky Way Grow Report Week 9
 • Iluminare: am ținut lămpile să funcționeze timp de 18 ore pe zi în tot restul ciclului de creștere.
 • Nutrienți: am oprit utilizarea tuturor nutrienților. Am aplicat pur și simplu 2 l de apă cu pH reglat în zilele a doua și a șasea din săptămânile rămase.
 • Mediul înconjurător: am înregistrat o temperatură medie de 29°C și o umiditate relativă de 45%.
 • Starea plantei: până la sfârșitul etapei de curățare cu apă, planta mea părea destul de decolorată. Frunzele evantai s-au îngălbenit, iar unele frunze inferioare au căzut. Totuși, acesta a fost semnul unei curățări reușite cu apă! Mugurii arătau perfect umflați, înveliți în rășină și gata de recoltare!

Jurnal de creștere Milky Way F1: recoltarea

A venit timpul să-mi culeg răsplata! Am tăiat planta la bază și am atârnat-o cu capul în jos de partea de sus a cutiei de cultivare în întuneric (cu ventilatoarele încă în funcțiune). Am testat fragilitatea ramurilor pentru a evalua uscarea generală. Când s-a auzit un pocnet clar și părea uscată bine, am început să tai mugurii. După procesare, recolta mea a cântărit 72 g.

Milky Way Harvest

Caracteristici genetice ale soiului Milky Way F1

Milky Way F1 se află printre primii hibrizi de canabis F1 adevărați. Crescătorii de la Royal Queen Seeds au creat acest soi important prin dezvoltarea unor linii parentale extrem de pure cu soiurile Blue Mammoth, Blue Dream și Sin Tra Bajo Auto. Prin încrucișarea acestor linii, ei au creat un urmaș cu vigoare hibridă - o caracteristică ce are ca rezultat viteză, putere, productivitate și uniformitate superioare.

Caracteristici de creștere ale soiului Milky Way F1

Vigoarea hibridă a soiului Milky Way F1 îi oferă o rezistență incredibilă împotriva dăunătorilor, bolilor și condițiilor meteo nefavorabile. Ea se dezvoltă bine atât în interior, cât și în exterior, iar dimensiunea sa compactă de 55–75 cm o face potrivită pentru cultivare aproape oriunde. Planta parcurge întregul ciclu de creștere în doar 70 de zile și recompensează cultivatorii cu recolte excelente.

Efectele, gustul și aroma plantei Milky Way F1

Mugurii Milky Way F1 au niveluri ridicate de farnesen, mircen și pinen. Împreună, aceste terpene produc arome de ciocolată, citrice și note înțepătoare. Nivelurile mari de THC dezlănțuie o experiență creativă, euforică și relaxantă fizic. În general, este perfectă pentru fumat în serile mai lungi și mai ușoare, pentru a te ajuta să te relaxezi.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.