By Luke Sumpter

Tulpini simple de canabis de top pentru începători

Tulpini simple de canabis de top pentru începători

Cele mai simple tulpini de canabis pentru a fi cultivate de începători.


Dacă tocmai ești pe cale să începi să cultivi canabis, alegerea unor plante cu genetică simplă te va ajuta cu adevărat pe parcurs. Bineînțeles că tot va trebui să ai grijă de plantele tale, dar tulpinile rezistente, prietenoase cu începătorii, sunt mult mai tolerante cu greșelile și mai ușor de cultivat.

Înainte de a pune semințele în sol, îți recomandăm să te gândești ce fel de tulpină dorești să cultivi. Gândește-te la cât spațiu ai la dispoziție, cât de mulți bani ești dispus să cheltui, ce fel de high (euforie) și arome îți plac atunci când fumezi, precum și la condițiile meteorologice locale.

Explorează categoriile noastre selectate de tulpini de mai jos pentru a găsi cele mai bune tulpini simple care se potrivesc preferințelor tale.

Costuri

Cultivatorii începători de multe ori nu doresc să investească sume mari de bani într-un hobby nou. Dacă acest lucru este valabil și pentru tine, sfatul nostru e să cumperi semințe mai ieftine. Aceasta înseamnă mai puțină presiune pentru obținerea unui rezultat perfect, ceea ce duce la o experiență de cultivare mai plăcută și mai relaxată. Bineînțeles, „semințele ieftine” nu echivalează cu o genetică proastă. Multe soiuri mai ieftine vin la pachet cu producții superbe de flori de calitate superioară.

 • Special Queen

Având prețul de 4,50 € pentru o singură sămânță, Special Queen oferă un profit fantastic. Această tulpină are la bază un amestec de genetică, din plante din Mexic, Columbia și nu numai, și oferă o euforie de durată cu efecte asupra corpului și minții. Cu un conținut de THC de 18% și un randament mediu de 550 g/m², Special Queen este cu adevărat valoroasă.

Special Queen

Special Queen 1
Power Bud x Skunk
500 - 550 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 9 Săptămâni
THC: 18%
Sativa 50% Indica 50%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Sfârșitul lunii septembrie
De lungă durată, Puternic, Relaxant fizic

Cumpără Special Queen 1

 • Special Kush

Special Kush se mândrește cu o listă lungă de caracteristici atrăgătoare, dar prețul ei rămâne unul dintre cele mai impresionante. Vânzându-se cu 4 € o singură sămânță, cultivatorii își pot asigura niște muguri indica de înaltă calitate la același preț cu cel al unei cești de cafea. Utilizând lumini LED și substanțe nutritive organice, vei beneficia de o producție cu aproape zero costuri.

Special Kush

Special Kush 1
Afghan x Kush
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Săptămâni
THC: 17%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Sfârșitul lunii septembrie
Greu, Moleșitor, Relaxant fizic

Cumpără Special Kush 1

Viteză

Viteza rămâne cea mai atractivă caracteristică pentru mulți cultivatori de canabis. Plantele mai rapide înseamnă mai puțin timp petrecut așteptând cu nerăbdare recolta. În plus, viteza oferă și un grad mai mare de confidențialitate: cu cât mai repede poți aduce plantele la interior sau îți poți dezinstala camera pentru cultivare, cu atât sunt șanse mai mici să fii descoperit. Verifică mai jos două dintre cele mai rapide tulpini ale noastre.

 • Royal Dwarf

Având o înălțime de numai 70 cm când atinge maturitatea deplină, Royal Dwarf crește de la semințe până la recoltare în doar opt săptămâni. Să nu crezi cumva că dimensiunea ei mică va produce randamente reduse. Acest soi simpatic produce impresionanta cantitate de 200 g/m² la sfârșitul fazei de înflorire. Fie că dispui de un spațiu restrâns, fie că dorești să păstrezi discreția, Royal Dwarf te va ajuta.

Royal Dwarf

Royal Dwarf
Skunk x Ruderalis
150 - 200 gr/m2
40 - 70 cm
6 - 7 Săptămâni
THC: 13%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
30 - 80 gr/plant
50 - 90 cm
9-10 săptămâni după germinare
Creativ, Motivant

Cumpără Royal Dwarf

 • Easy Bud

Numită după eficiența sa, Easy Bud va furniza o cupă plină de flori la doar opt săptămâni după ce a fost introdusă în sol. Această plantă rapidă oferă un conținut suav de THC de 12% alături de terpene citrice. Te vei bucura de un randament de 275–325 g/m² dacă vei cultiva această tulpină la interior.

Easy Bud

Easy Bud
White Indica x Ruderalis
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 7 Săptămâni
THC: 12%
Sativa 15% Indica 55% Ruderalis 30%
30 - 80 gr/plant
60 - 110 cm
9-10 săptămâni după germinare
Relaxant fizic

Cumpără Easy Bud

Miros

Mirosul joacă un rol important în procesul de selecție a tulpinilor. Unii cultivatori se bucură de libertatea de a alege plantele cu cel mai pronunțat miros pe care îl pot găsi, în timp ce alții sunt limitați din cauza legilor draconice sau a unor vecini indiscreți. Cele două soiuri de mai jos au un miros mai puțin înțepător decât o tulpină medie, ceea ce le face ideale pentru cei care cultivă în secret.

 • Royal Jack

Royal Jack va avea niște muguri bogați, conici, încărcați cu tricomi și pistil portocaliu. Deși aceste flori au o aromă de piper, ierburi aromatice și condimente pe limbă atunci când le fumați, ele rămân relativ modeste în timpul fazei de înflorire. Pune un filtru de carbon și vei elimina orice scurgere de terpene din cultura ta.

Royal Jack

Royal Jack Auto
Jack Herer x Ruderalis
350 - 400 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 Săptămâni
THC: 16%
Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
60 - 80 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Creativ, Motivant

Cumpără Royal Jack Auto

 • Quick One

Quick One trece repede de la faza de răsad până la maturitate în nouă săptămâni și cu ajutorul ei poți păstra secretul pe parcurs. Fiind rezultatul combinării lui Lowryder 1 și Old School Indica, ea exercită o stare euforică calmantă în corp, care alungă grijile, precum teama că mica ta cultură secretă ar putea fi descoperită!

Quick One

Quick One
Lowryder 1 x Old School Indica
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 6 Săptămâni
THC: 13%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
100 - 150 gr/plant
60 - 100 cm
9-10 săptămâni după germinare
Relaxant fizic

Cumpără Quick One

Rezistență

Botaniștii, grădinarii obișnuiți și cultivatorii comerciali sunt toți de acord: canabisul poate avea de suferit. Deși toate tulpinile se laudă cu un anumit grad de rezistență, cultivatorii au dezvoltat soiuri care prezintă o rezistență deosebită la dăunători, agenți patogeni sau condiții meteorologice nefavorabile. Cele două varietăți de mai jos facilitează cultivarea prin reducerea amenințărilor dăunătorilor sau a mucegaiului care împiedică creșterea.

 • Royal Critical

Royal Critical este o alegere excelentă pentru cultivatorii începători care doresc să cultive în aer liber. Protecția sa de natură fitochimică face o treabă grozavă protejând împotriva insectelor dăunătoare care altfel ar mușca din frunze. Poți semăna și plante însoțitoare în imediata apropiere pentru a-i mări în continuare puterea de apărare.

Royal Critical

Critical
Afghani x Skunk
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 Săptămâni
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Sfârșitul lunii septembrie
Greu, Moleșitor, Relaxant fizic

Cumpără Critical

 • Royal Gorilla

Mucegaiul reprezintă o amenințare semnificativă pentru cultivatorii de canabis de la interior sau de la exterior. Din fericire, tulpini precum Royal Gorilla sunt mai puțin sensibile la condițiile care dau naștere acestor agenți patogeni obositori. În afară de mucegai, Royal Gorilla este rezistentă în fața unei serii de alte anomalii ale mediului.

Royal Gorilla

Royal Gorilla
Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
500 - 550 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 10 Săptămâni
THC: 27%
Sativa 50% Indica 50%
550 - 600 gr/plant
130 - 170 cm
Mijlocul lunii octombrie
Calmant, Clar

Cumpără Royal Gorilla

Recoltă

Producătorii de canabis fac tot ce pot pentru a asigura recolte superbe. Desigur, substanțele nutritive adecvate, apa și iluminatul scot la iveală adevăratul potențial din fiecare plantă, dar și genetica joacă un rol important în determinarea dimensiunii fiecărei recolte.

 • Skunk XL

Skunk XL are o dimensiune compactă pe tot parcursul ciclului de creștere, fiind o tulpină perfectă pentru a fi cultivată în spații secrete. Cu toate acestea, statura ei nu are un impact negativ asupra randamentului. Cultivatorii începători pot obține o producție de până la 650 g/m² în spații închise, și 675 g/plantă la exemplarele crescute în aer liber. High-ul amețitor și aromele fructate și dulci îți vor răsplăti așteptarea.

Skunk XL

Skunk XL
Skunk 1 x Afghan
600 - 650 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 Săptămâni
THC: 17%
Sativa 50% Indica 50%
625 - 675 gr/plant
160 - 200 cm
Octombrie
Clar, Echilibrat, Moleșitor

Cumpără Skunk XL

 • Green Crack Punch

Umple-ți borcanele până la maxim cu Green Crack Punch. Această tulpină uimitoare produce o bogăție de muguri înalți, subțiri, care oferă un efect electric și cerebral. Te poți aștepta la o producție de până la 500 g/m² de la plantele din interior crescute cu lumină de bună calitate. Cultivate în aer liber, plantele individuale vor produce până la 600 g.

Green Crack Punch

Green Crack Punch
Green Crack x Purple Punch
450 - 500 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 9 Săptămâni
THC: 18%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
180 - 220 cm
Sfârșitul lunii septembrie
Calmant, Euforic

Cumpără Green Crack Punch

Dimensiune

Tulpinile mici oferă o serie de avantaje. În primul rând, ocupă mult mai puțin spațiu, făcând posibilă asigurarea recoltei în dulapuri transformate și găleți de 5 litri. În al doilea rând, sunt mult mai greu de observat, adăugând mai multă confidențialitate operațiunilor ascunse de la interior și culturilor de tip gherilă din exterior.

 • Sweet Skunk Automatic

Această tulpină superstar secretă crește până la o înălțime de 80 cm. Cu toate acestea, tehnica de formare a plantelor poate aduce cupola cu flori la aproximativ 40 cm deasupra solului. Plantează lângă plantele în aer liber specii însoțitoare, cum ar fi coada șoricelului și lavandă, pentru a păstra această tulpină și mai ascunsă.

Sweet Skunk Automatic

Sweet Skunk Auto
Early Skunk x Critical x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
40 - 80 cm
8 - 9 Săptămâni
THC: 15%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
60 - 110 gr/plant
60 - 100 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Clar, Înălțător

Cumpără Sweet Skunk Auto

 • Critical Kush

Critical Kush crește până la o înălțime mică de 60 cm în interior și doar 100 cm în aer liber. Vârful cupolei sale rămâne aproape de pământ și ascuns vederii. În ciuda dimensiunii sale mici, ea produce rezultate fantastice: 500–550 g/m² în interior și 550 g/plantă în aer liber.

Critical Kush

Critical Kush
Critical x OG Kush
500 - 550 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 Săptămâni
THC: 20%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
100 - 140 cm
Sfârșitul lunii septembrie
De lungă durată, Puternic, Relaxant fizic

Cumpără Critical Kush

CBD

CBD sau canabidiolul oferă claritate mentală fără efecte secundare psihoactive. Tulpinile bogate în CBD sunt ideale atât pentru utilizare în timpul zilei, cât și în timpul nopții, oferind o stare de liniște ori de câte ori se dorește. Cele două tulpini CBD de mai jos oferă niveluri ridicate din acest canabinoid într-un interval scurt de timp.

 • Tatanka Pure CBD

Numită după medicul de origine amerindiană, Tatanka Iyotake, această tulpină cu un conținut ridicat de CBD include cantități mari din acest canabinoid alături de 0,15–0,25% THC. Poți vapa aceste flori toată ziua pentru a te relaxa, fără vreun efect euforic în tot acest timp.

Tatanka Pure CBD

Tatanka Pure CBD
Elixir Vitae x Medical CBD
400 - 450 gr/m2
70 - 110 cm
6 - 8 Săptămâni
THC: 0,15 - 0,25%
Sativa 30% Indica 70%
400 - 450 gr/plant
100 - 160 cm
Începutul lunii octombrie
Calmant, Clar

Cumpără Tatanka Pure CBD

 • Fast Eddy

Oferind siguranță și rapiditate în rezultate, Fast Eddy provine din legendarele plante de canabis: Cheese și Juanita la Lagrimosa. Acești doi titani au transmis cantități egale de THC și CBD, creând o tulpină echilibrată cu un high (euforie) mediu ce este atenuat de o porție mare de CBD.

Fast Eddy

Fast Eddy Automatic CBD
Cheese x Juanita la Lagrimosa x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Săptămâni
THC: 9%
Sativa 50% Indica 40% Ruderalis 10%
80 - 130 gr/plant
80 - 120 cm
10-12 săptămâni după germinare
Calmant, Clar

Cumpără Fast Eddy Automatic CBD

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.