By Max Sargent

Iată 7 moduri de a crește intensitatea stării de euforie.


7 Metode de a crește intensitatea stării de euforie

1. Alege Tulpinile Inteligent

Sperăm că ai într-adevăr o sursă bună pentru procurarea ierbii. Desigur, va fi mai ușor dacă este obținută legal printr-o farmacie sau un club al consumatorilor de canabis acolo unde locuiești. Dacă locuiești undeva unde alegerile tale sunt limitate, poate fi totuși posibil să știi măcar numele tulpinii care ți se oferă.

Acest lucru e suficient pentru ca să poți căuta informații despre soiul respectiv pe site-ul nostru pentru câteva sfaturi generale. Aici, poți afla, de asemenea, despre efectele unice ale fiecărei tulpini cauzate de profilul său fitochimic unic, inclusiv canabinoizii și terpenele dominante. Proporțiile variate ale acestor molecule induc stări de euforie atât ușoare și vaporoase, cât și foarte puternice. Poți obține chiar și cifre referitoare la nivelurile de THC, pentru a ști la ce să te aștepți.

Desigur, aceste caracteristici vor varia în funcție de cine a cultivat tulpina și din ce semințe. Cel mai bun lucru de făcut este să experimentezi până când găsești tulpina care îți oferă senzațiile dorite.

2. Depozitează Iarba Cum Trebuie

Când aduci iarba acasă, unde o păstrezi? Dacă folosești un recipient de plastic sau punga în care ai adus iarba, acest lucru poate dăuna puterii plantei. Plasticul poate duce la o încărcare electrică, care va arde tricomii bogați în THC de pe florile tale. Evită acest lucru folosind un borcan de sticlă sau din inox.

Există unele cu reglaje pentru umiditate încorporate, precum și unele cu pachete pentru umiditate detașabile. Dacă nu ai astfel de recipiente, o soluție simplă pentru conservare este să lași o coajă de portocală, lămâie sau lime închisă împreună cu iarba timp de 2 sau 3 ore. Acest lucru va împiedica ca produsul tău să devină uscat, sfărâmicios și, ca urmare, mai puțin puternic. Un loc întunecat și răcoros este recomandat pentru păstrarea calității ierbii.

DEPOZITEAZĂ IARBA CUM TREBUIE

3. Modifică-ți Rutina Zilnică

Poate deții o iarbă bună și ai grijă de ea. Așadar, de ce totuși ai un sentiment de reducere a calității ierbii tale? Prin definiție, orice lucru consumat în exces nu este bun. Dacă fumezi prea mult canabis, acest lucru îți poate strica plăcerea. Pe măsură ce corpul tău se adaptează pentru mai mulți canabinoizi în interior, toleranța ta la canabis se îmbunătățește.

Gândește-te la modul în care poți schimba lucrurile în ceea ce privește consumul de canabis. Ai obiceiul de a fuma la prima oră dimineața? Încearcă să te abții până seara sau cel puțin până la 16:20, de exemplu. Fumează mai devreme în timpul zilei dacă ai obiceiul de a fuma prea mult seara. Nu fuma la fiecare masă. Ține cont de momentele în care fumezi și vezi cum ai putea să-ți surprinzi corpul schimbându-ți puțin programul.

4. Modifică Metodele

Un alt lucru pe care îl poți ajusta este metoda prin care ajungi la starea euforică. Unora le place să fumeze, dar vor experimenta o senzație diferită atunci când încearcă și alte metode. S-ar putea să preferi senzația de high obținută prin vapare sau fumatul unui bong. Sau poate fi, de asemenea, ceva ce nu-ți va fi pe plac. Depinde de constituția individuală a fiecărei persoane.

Sau evită să-ți mai folosești plămânii și experimentează cu produse comestibile. În general, produsele comestibile și daburile sunt considerate două dintre cele mai puternice produse din canabis. Se recomandă utilizarea cu precauție.

Vaporizers from Royal Queen Seeds

5. Consumă Alimentele Corecte

Există o serie de ajutoare plăcute pentru marijuana, care îi vor spori impactul puternic. O simplă ceașcă de ceai negru sau verde conține catehină, un antioxidant care se leagă de receptorii CB1 din creier. Acest lucru va ajuta ca efectele liniștitoare ale canabinoizilor să se manifeste mult mai eficient.

Ciocolata neagră are un efect similar atunci când conține 72% sau mai multă cacao. Ea nu va acționa doar ca un antioxidant, ci va încetini și descompunerea anandamidei, substanța chimică din creier numită după cuvântul sanscrit ce înseamnă „fericire”. Acest lucru va susține durata stării de euforie.

Alimentele bogate în acizi grași omega-3 vor stimula, de asemenea, în mod eficient receptorii endocanabinoizi și canabinoizi. De asemenea, caută alimente cu terpene în ele, cum ar fi mircenul care susține THC-ul sau pinenul care mărește high-ul. Pinenul poate fi găsit în salvie, cimbru și alte ierburi, în timp ce mircenul poate fi găsit în mango, broccoli și nuci. Dacă acestea nu au efectul scontat, oricum multivitaminele sunt bune pentru tine și îmbunătățesc absorbția celulară și fluxul sistemului circulator. Acest lucru va fi foarte util pentru fluxul de THC.

6. Fă Mișcare

Ar trebui să analizezi cât de sănătoase sunt obiceiurile tale în general. Dieta ta poate fi puțin modificată pentru a îmbunătăți calitatea high-ului. Grăsimea corporală este locul în care mult THC este absorbit și depozitat. Uneori, se poate elibera lent, diminuând calitatea high-ului. Așadar, este recomandabilă o dietă și o rutină de exerciții fizice care reduce cantitatea totală de grăsime corporală.

Poate însemna că ar trebui să treci de la înghețată la ciocolata neagră menționată anterior. Componenta mișcare este, de asemenea, foarte relevantă. Nu numai că exercițiile fizice sunt bune pentru sănătatea ta generală, dar studiile sugerează că afectează creierul în moduri similare cu iubitul canabis. Nu doar că îmbunătățește starea de spirit, ci poate chiar declanșa eliberarea de THC din grăsimea corporală depozitată. Un studiu din 2013 publicat în Dependența de Droguri și Alcool a constatat că o sesiune de cardio crește nivelul de THC din sânge cu 15%.

FĂ MIȘCARE

7. Ia O Pauză Pentru Toleranță

Dacă ai încercat toate acestea și tot nu simți acel high, ne pare rău. Ai optimizat toate condițiile pentru intensificarea high-ului și acest lucru tot nu se întâmplă. Ar trebui să începi să te gândești de ce îți dorești așa mult acest high. Canabisul ne poate îmbunătăți viața în multe moduri, dar nu va rezolva o problemă emoțională profundă. Fii sincer cu tine însuți cu privire la cât consumi. Dacă te-ai răsfățat prea mult, poate că expunerea exagerată la canabis declanșează reacții diminuate.

Este bine să decizi să faci o pauză de la consumul de canabis, ceea ce îți va afecta toleranța. Vezi dacă poți rezista o lună sau mai mult fără canabis deloc. Cu cât pauza va fi mai mare, cu atât următorul high va fi mai intens. Se estimează că e nevoie de o lună astfel încât canabinoizii să părăsească complet organismul. Dacă o pauză sună neplăcut, poți găsi sprijin care să te ajute să treci prin această perioadă. Vezi cum este viața ta și fără canabis. Dacă există încă un loc important pentru iarbă în viața ta, consumă din nou și vei simți un high mai puternic decât înainte.

Promovarea consumului responsabil de canabisRQS pune accent pe importanța unui consum responsabil de canabis.

Deși multe persoane consumă canabis în mod frecvent fără complicații, unele pot fi susceptibile la dezvoltarea de comportamente adverse. Credem că iarba ar trebui să îmbunătățească viața cuiva, nu să o îngreuneze.

Consumul responsabil implică limitarea acestuia doar la adulți, refuzul de a conduce mașini sau utilaje în timp ce se află sub influența canabisului și efortul de a rezista abuzului.

Stay Cultivated.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.