🥇  NBA Finals - Cup winners 20% offSCORE NOW  🏀

 🥇 NBA Finals - Cup winners 20% offSCORE NOW  🏀

 • Garlic Mist Regular
 • Garlic Mist Regular

Garlic Mist Regular

Garlic Mist este o tulpină ideală pentru cunoscătorii de canabis care își doresc un gust plăcut și unic. Îți oferă un high stimulant și, în același timp, moleșitor, precum și un profil terpenic de usturoi, care crește miza pentru tulpinile savuroase de pretutindeni.
(4) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Pret Redus!
€ 60.00 No stock

€ 60.00 (-0%)

  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (3)
 • Imagini client (1)

Garlic Mist Regular: un profil de terpene unic în lume de la Original Garlic Bud x Cali Sativa Haze

Este o subestimare să afirmi că tulpina Garlic Mist este unică. Această tulpină este ceva cu adevărat special. Crescătorii au îmbunătățit cu îndemânare de-a lungul generațiilor trăsăturile dorite pentru a produce arome incredibile și proprietăți medicinale puternice.

Garlic Mist a moștenit cea mai mare parte din profilul ei terpenic înțepător de la tulpina Garlic Bud. Acest soi dominant indica a apărut pentru prima oară în anii ’90. Tulpina era faimoasă pentru mirosul său de mosc, condimentat și savuros. Această tulpină a fost contopită cu Cali Sativa Haze pentru a adăuga un pic de genetică sativa. Garlic Mist reprezintă un echilibru perfect de gene sativa și indica, fiecare în proporție de 50%.

EFECTE, GUST ȘI AROMĂ

Garlic Mist îți oferă atât efecte indica, cât și sativa. Echilibrul ei genetic este extrem de evident în timpul high-ului. După ce vei fuma dintr-un bong sau dintr-un joint, vei simți efectele ei sativa. Un impuls de energie îți va străbate mintea și îți va îmbunătăți starea de spirit. Simțurile ți se accentuează și este foarte posibil să începi să râzi cu poftă. În cele din urmă, high-ul se va transforma într-o moleșeală corporală calmantă. Efectele indica relaxează mușchii, îți declanșează pofta de mâncare și ajută la calmarea durerilor.

Florile tulpinii Garlic Mist produc un miros neobișnuit, dar plăcut. În faza de înflorire, camera de creștere va plină cu arome de usturoi și mirodenii. Miroase mult mai savuros decât majoritatea tulpinilor. Este o experiență care-ți lasă gura apă. Atunci când fumezi mugurii ei, diferite terpene ies la suprafață și arome de lămâie și citrice îți încântă papilele gustative.

CUM SĂ CULTIVI GARLIC MIST

Garlic Mist produce randamente masive, atât în interior, cât și în aer liber, având un model de creștere tipic indica. Plantele crescute în interior ating o înălțime medie și produc de 600 g/m². Mugurii ei pot fi recoltați după o perioadă de înflorire de aproximativ 65 de zile. Plantele cultivate în aer liber au, de asemenea, o înălțime medie, dar produc 700 g/plantă. Nu vei rămâne fără muguri prea curând! Plantele crescute în aer liber pot fi recoltate la începutul lunii octombrie.

Garlic Mist Regular data sheet
Tipul de Soi: Obișnuite
THC: 19%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 550 - 600 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 650 - 700 gr/plant
Înălțime În Interior: 90 – 140 cm
Înălțime În Aer Liber: 140 - 180 cm
Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
Luna recoltei: Începutul lunii octombrie
Contextul Genetic: Original garlic bud x Cali Sativa Haze
Tip: Sativa 50% Indica 50%
Efect: Clar, Înălțător
Climat: Veri scurte
Aromă: De plante, Piper

  De M. F. În 28/Apr/2022 :

  Titlu : Hammer
  Cometariu : Eine super Sorte gute Geschmack und angenehm

  De V. C. În 23/Oct/2020 :

  Titlu : Rapporto qualità-prezzo ottimo
  Cometariu : Un aroma unico e sapore ottimo

  De A. C. În 18/Apr/2020 :

  Titlu : La plus intéressante
  Cometariu : Elle est très intéressante, je l acheterai cet hiver


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 24590 reviews

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.