• Pumpkin Kush Regular
 • Pumpkin Kush Regular

Pumpkin Kush Regular

Pumpkin Kush este o tulpină dulce și picantă, bogată în THC. High-ul ei trimite consumatorii într-o stare mentală euforică.
Număr de semințe:
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
€ 65.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Pumpkin Kush: Gustă Plăcinta de Dovleac cu Fiecare Fum

Pumpkin Kush este un soi excepțional de gustos, cu origini exotice. Originile ei se trag din Indiile de Vest, o regiune renumită pentru soiurile cu gene de înaltă calitate și pentru culturile neprețuite. Tulpina este moștenitoarea parțială a Lambsbread, o sativa faimoasă, originară din Jamaica. Fumătorii și psihonauții laudă tulpina, și se zvonește că a fost fumată chiar de Bob Marley.

Cultivatorii locali le-au dat permisiune crescătorilor să transporte acest exemplar tropical în Statele Unite. La sosirea în nordul Californiei, au încrucișat-o cu un alt soi legendar. Pre-98 Bubba Kush a fost aleasă pentru a echilibra profilul genetic și pentru a îmbunătăți conținutul de terpene.

După câteva generații de reproducere selectivă, Pumpkin Kush a intrat pe piață. Tulpina este ușor dominantă sativa. Are gene sativa în proporție de 60% și 40% gene indica.

EFECTELE, GUSTUL ȘI AROMA TULPINII PUMPKIN KUSH

Pumpkin Kush produce un high care se concentrează atât pe corp, cât și pe minte. Genele sativa și indica converg pentru a crea un efect polivalent. High-ul se instalează aproape instantaneu, sub forma unei senzații euforice. Gândurile creative curg cu ușurință, iar conversațiile vor deveni profunde și filozofice. Această parte a high-ului motivează și stimulează, motiv pentru care Pumpkin Kush este ideală înainte de a merge la sală.

În cele din urmă, efectele se transformă într-un high corporal liniștitor. În decurs de o oră sau două, corpul se simte relaxat, iar gândurile încep să încetinească. Dacă ai ceva de făcut, mai ia încă un fum pentru a simți din nou stimularea. Dacă ziua ta e pe terminate, lasă high-ul să te învăluie într-o odihnă profundă.

Pumpkin Kush dezvoltă flori mici, încărcate cu un conținut de 20% THC. De asemenea, mugurii ei produc mirosuri și gusturi delicioase, de plăcintă cu dovleac, mirodenii și flori.

CUM SĂ CULTIVI PUMPKIN KUSH

Pumpkin Kush atinge o înălțime medie atât la interior, cât și în aer liber. Este o alegere bună pentru cultivatorii care nu dispun de mult spațiu. De asemenea, este ușor să o ții ascunsă și este ideală pentru crescătorii care vor să fie discreți. Plantele cultivate în interior produc 525 g/m², după o perioadă de înflorire de 60 de zile. Plantele cultivate în aer liber oferă un randament de 700 g/plantă și pot fi recoltate la începutul lunii octombrie.

 • Tipul de Soi: Obișnuite
 • THC: 20%
 • CBD: Scăzut
 • Randamentul În Interior: 475 - 525 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 650 - 700 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 90 – 140 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 140 - 180 cm
 • Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
 • Luna recoltei: Începutul lunii octombrie
 • Contextul Genetic: Lambsbread x pre-98 Bubba Kush
 • Tip: Sativa 60% Indica 40%
 • Efect: Cerebral și relaxant
 • Climat: Cald
 • Aromă: Pine
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.