🥇  NBA Finals - Cup winners 20% offSCORE NOW  🏀

 🥇 NBA Finals - Cup winners 20% offSCORE NOW  🏀

 • Pumpkin Kush Regular
 • Pumpkin Kush Regular

Pumpkin Kush Regular

Pumpkin Kush este o tulpină dulce și picantă, bogată în THC. High-ul ei trimite consumatorii într-o stare mentală euforică.
(8) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
On sale!
Pret Redus!
€ 65.00 No stock

€ 65.00 (-0%)

  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (4)

Pumpkin Kush Regular: savurează plăcinta cu dovleac oferită de succesorul tulpinilor Lambsbread și Pre-98 Bubba Kush

Pumpkin Kush este un soi excepțional de gustos, cu origini exotice. Originile ei se trag din Indiile de Vest, o regiune renumită pentru soiurile cu gene de înaltă calitate și pentru culturile neprețuite. Tulpina este moștenitoarea parțială a Lambsbread, o sativa faimoasă, originară din Jamaica. Fumătorii și psihonauții laudă tulpina, și se zvonește că a fost fumată chiar de Bob Marley.

Cultivatorii locali le-au dat permisiune crescătorilor să transporte acest exemplar tropical în Statele Unite. La sosirea în nordul Californiei, au încrucișat-o cu un alt soi legendar. Pre-98 Bubba Kush a fost aleasă pentru a echilibra profilul genetic și pentru a îmbunătăți conținutul de terpene.

După câteva generații de reproducere selectivă, Pumpkin Kush a intrat pe piață. Tulpina este ușor dominantă sativa. Are gene sativa în proporție de 60% și 40% gene indica.

EFECTELE, GUSTUL ȘI AROMA TULPINII PUMPKIN KUSH

Pumpkin Kush produce un high care se concentrează atât pe corp, cât și pe minte. Genele sativa și indica converg pentru a crea un efect polivalent. High-ul se instalează aproape instantaneu, sub forma unei senzații euforice. Gândurile creative curg cu ușurință, iar conversațiile vor deveni profunde și filozofice. Această parte a high-ului motivează și stimulează, motiv pentru care Pumpkin Kush este ideală înainte de a merge la sală.

În cele din urmă, efectele se transformă într-un high corporal liniștitor. În decurs de o oră sau două, corpul se simte relaxat, iar gândurile încep să încetinească. Dacă ai ceva de făcut, mai ia încă un fum pentru a simți din nou stimularea. Dacă ziua ta e pe terminate, lasă high-ul să te învăluie într-o odihnă profundă.

Pumpkin Kush dezvoltă flori mici, încărcate cu un conținut de 20% THC. De asemenea, mugurii ei produc mirosuri și gusturi delicioase, de plăcintă cu dovleac, mirodenii și flori.

CUM SĂ CULTIVI PUMPKIN KUSH

Pumpkin Kush atinge o înălțime medie atât la interior, cât și în aer liber. Este o alegere bună pentru cultivatorii care nu dispun de mult spațiu. De asemenea, este ușor să o ții ascunsă și este ideală pentru crescătorii care vor să fie discreți. Plantele cultivate în interior produc 525 g/m², după o perioadă de înflorire de 60 de zile. Plantele cultivate în aer liber oferă un randament de 700 g/plantă și pot fi recoltate la începutul lunii octombrie.

Pumpkin Kush Regular data sheet
Tipul de Soi: Obișnuite
THC: 20%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 475 - 525 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 650 - 700 gr/plant
Înălțime În Interior: 90 – 140 cm
Înălțime În Aer Liber: 140 - 180 cm
Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
Luna recoltei: Începutul lunii octombrie
Contextul Genetic: Lambsbread x pre-98 Bubba Kush
Tip: Sativa 60% Indica 40%
Efect: Calmant, Clar
Climat: Veri lungi
Aromă: Citrice, Dulce, Fructat, Pământie

  De M. F. În 28/Apr/2022 :

  Titlu : Hammer
  Cometariu : Ich bin sehr überrascht sehr gut und angenehm und sehr zufrieden

  De D. D. În 12/Nov/2021 :

  Titlu : D. D.
  Cometariu : Erhalten 10 wundervolle Samen, beeindruckende Keimrate 10/10. Schnelle Wurzelbildung und beeindruckendes Wachstum. Starke Streckung im Übergang. Die Blüten selbst scheinen nicht wirklich dicht zu werden, trotz mehrfachen Versuches ist die Pflanze eher Arm was Terpenen angeht. Die kräftige Kräuter Note erinnert an einen Tannenbaum, gerade für außenstehende ist der Geruch ziemlich betörend. Viele kleine Blätter aber alles an Allen ergab es eine sehr gute Ausbeute. Eignet sich bestimmt gut für Kreuzungen mit einem starken Terpenen Partner. Zusammengefasst bei.. 18l Topf, 6 Wochen Vegi, SOG, LST, Erntereif nach 9 Wochen Blüte, im schnitte 80g das Baby

  De M. P. În 05/Nov/2020 :

  Titlu : Michael
  Cometariu : Good eshop, and super seeds

  De R. L. În 26/Oct/2020 :

  Titlu : Litchidog
  Cometariu : En extérieur et climat tempéré les plans ont atteint 2mètres et la récolte assez tard vers la fin octobre.


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 24427 reviews

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.