• Marula Fruit Regular
 • Marula Fruit Regular

Marula Fruit Regular

Marula Fruit este un soi indica terapeutic. Acordă-ți puțin timp pentru a investi în bunăstarea ta. Fumează-i florile, meditează și mulțumește-ți mai târziu.
(9) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
On sale!
Pret Redus!
€ 70.00 No stock

€ 70.00 (-0%)

  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (6)

Marula Fruit Regular: răsfață-te cu relaxarea oferită de această încrucișare între Mendocino și Mozambica

Marula Fruit este o indica uluitoare, cu origini africane. Pentru a-i onora moștenirea, am denumit tulpina după pomul Marula, de pe același continent. Acești copaci mari și robuști produc fructe care îmbată elefanții locali. Deși tulpina noastră produce un efect diferit, ambele specii au un frunziș stufos și proprietăți psihoactive. Pentru a crea Marula Fruit, am ales un soi unic, descoperit în națiunea sud-africană a Mozambicului. Am încrucișat acest exemplar uimitor cu un soi indica puternic, din zona Mendocino, California.

Creșterea celor două tulpini, care provin din părți opuse ale planetei, a fost o sarcină ambițioasă. Cu toate acestea, am fost mai mult decât mulțumiți de rezultat! Marula Fruit a luat naștere sub forma unui soi dominant indica, cu 65% gene indica și 35% gene sativa. Este ușor de crescut, oferă un randament satisfăcător și are calități medicinale.

EFECTE, GUSTUL ȘI AROMA TULPINII MARULA FRUIT

Marula Fruit este mai mult decât o tulpină relaxantă. Efectul ei este greu de surprins doar în cuvinte. Este asemănător euforiei resimțite după un masaj corporal complet sau un somn serios. Câteva fumuri vor activa sistemul nervos parasimpatic, vor relaxa mușchii și vor disipa stresul. Marula Fruit ridică o greutate psihologică de pe umeri și oferă minții o pauză. Nu este o tulpină concepută pentru a fi fumată pe timpul zilei, cu excepția cazului în care ai plănuit deja o zi de odihnă. În schimb, este ideală pentru a fi fumată pe parcursul serii. Umple un bong sau un vaporizator cu mugurii ei și scapă de lumea înconjurătoare pentru o vreme. Florile ei au o concentrație medie de 25% THC și oferă un high care se face simțit rapid și persistă mult timp.

Este ușor de observat de ce consumatorii medicinali preferă această tulpină. High-ul ei fizic este eficient în ameliorarea durerii, calmarea anxietății și disiparea stresului.

Marula Fruit îți gâdilă simțurile cu profilul ei terpenic plăcut. Florile ei sunt dulci și zaharoase, emanând note încântătoare de cireșe și vată pe băț.

CUM SĂ CULTIVI MARULA FRUIT

Marula Fruit este o tulpină ce se dă în spectacol. Cultivatorii vor descoperi acest lucru, pe măsură ce începe faza de înflorire. Mugurii ei sunt neobișnuiți, dar plăcuți vederii. Sunt spinoși, au forma unui brad și produc cantități mari de rășină vâscoasă. Este un soi rezistent, care nu necesită condiții aparte de creștere - va prospera aproape în orice mediu. Atât plantele interioare, cât și cele crescute în aer liber, sunt ușor de gestionat și ating o înălțime medie. Plantele crescute în interior produc un randament satisfăcător de aproximativ 475 g/m², după o perioadă de înflorire de 49-53 zile. Plantele cultivate în aer liber produc o cantitate masivă de 650 g/plantă, putând fi recoltate la începutul lunii octombrie.

Marula Fruit Regular data sheet
Tipul de Soi: Obișnuite
THC: 20%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 425 - 475 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 600 - 650 gr/plant
Înălțime În Interior: 90 – 140 cm
Înălțime În Aer Liber: 140 - 180 cm
Timpul de înflorire: 7 - 8 Săptămâni
Luna recoltei: Începutul lunii octombrie
Contextul Genetic: Mendocino x Mozambica
Tip: Sativa 65% Indica 35%
Efect: Calmant, Echilibrat, Relaxant fizic
Climat: Veri scurte
Aromă: Ananas, Fructat, Pământie

  De M. B. În 25/Jul/2022 :

  Titlu : Erba fantastica
  Cometariu : Ho preso questa qualità per le caratteristiche e per la possibilità di riprodurla facendo talee. Eccezionale risultato, consigliata certamente.

  De C. M. În 23/May/2022 :

  Titlu : C.M.
  Cometariu : This is not a plant for beginners. Good results after germinating. I liked the high. Recommended for therapeutic issues.

  De M. F. În 28/Apr/2022 :

  Titlu : Hammer
  Cometariu : Eine super Sorte aber super geschmeck aber nix für Anfänger

  De A. S. În 23/Dec/2021 :

  Titlu : perfect outdoor
  Cometariu : good for outdoor growing

  De S. G. În 26/Jun/2020 :

  Titlu : A découvrir
  Cometariu : Livraison toujours impeccable. Mon jardin est full... mais la description me donnait tellement envie ! Elles seront prêts de moi pour la prochaine saison.

  De J. C. În 11/May/2020 :

  Titlu : Good quality seeds
  Cometariu : Amazing seeds, all of them germinated. Grew first batch under lights with great results. Really nice high that lasts for hours. Second batch are growing outside at present and seems to be going really well.


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 24401 reviews

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.