• Mango Crunch Regular
 • Mango Crunch Regular

Mango Crunch Regular

Mango Crunch are arome care îți lasă gura apă și aduce un high fizic intens. Fumeaz-o înainte de o drumeție sau jogging pentru a-ți face încălzirea.
 5.00/5 (2) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
€ 60.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Mango Crunch: Concentrații Mari de THC și Terpene Acrișoare și Fructate

Mango Crunch este rezultatul unui proces de reproducere lung și complex. Scopul nostru a fost să producem un soi care să vizeze atât papilele gustative care percep gustul dulce, cât și cel sărat, în același timp. Desigur, trebuia să ofere și un high puternic și plăcut. Pentru a realiza acest lucru, crescătorii noștri au combinat două tulpini foarte diferite. Un soi indica vechi din nordul Olandei și un hibrid sativa din legendarul Triunghi al Smaraldelor, din nordul Californiei. Cu exemplare din două mecca internaționale ale canabisului, crescătorii noștri erau pregătiți să creeze magie.

Mango Crunch a luat naștere din această combinație sub forma unei tulpini hibride, cu gene indica în proporție de 65% și gene sativa în proporție de 35%.

EFECTELE, GUSTUL ȘI AROMA TULPINII MANGO CRUNCH

Profilul genetic echilibrat al tulpinii Mango Crunch produce o multitudine de efecte. Consumatorii se vor bucura de calități euforice și stimulante, alături de proprietățile moleșitoare și sedative. High-ul își face simțită prezența sub forma unei experiențe cerebrale, motivante, ideală pentru activitățile fizice. Vei intra într-o stare profundă în timp ce alergi sau faci surfing și vei simți o conexiune intensă între minte și mușchi. După un timp, efectele cognitive încep să se estompeze. High-ul începe să vizeze corpul și demarează o senzație profundă de relaxare. Această senzație este ideală pentru atleții în recuperare, managementul durerii și probleme legate de somn.

Denumirea tulpinii Mango Crunch se datorează profilului ei terpenic uluitor. Florile ei mari pompează rășină cu aromă de mango, ananas și fructe suculente. Fiecare fum conține gusturi contrastante și delicioase de dulce și acru - note de bomboane, grapefruit și combustibil îți încântă papilele gustative.

CUM SĂ CULTIVI MANGO CRUNCH

Mango Crunch are un model de creștere tipic tulpinilor indica. Rămâne la o înălțime medie pe toată perioada ciclului de creștere și este ușor de gestionat. Cultivatorii pot folosi metode de tăiere care nu supun planta la prea mult stres, pentru a menține tulpina la o dimensiune și mai compactă. Plantele cultivate în interior produc aproximativ 500 g/m², după o perioadă de înflorire de 56 de zile. Plantele cultivate în aer liber produc aproximativ 500 g/plantă și vor putea fi recoltate la începutul lunii octombrie.

 • Tipul de Soi: Obișnuite
 • THC: 16%
 • CBD: Scăzut
 • Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 500 - 550 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 90 – 140 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 140 - 180 cm
 • Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
 • Luna recoltei: Începutul lunii octombrie
 • Contextul Genetic: Mango Haze x Sour Diesel
 • Tip: Sativa 35% Indica 65%
 • Efect: Cerebral și înălțător
 • Climat: Călduț
 • Aromă: Spices

  De D. V. on 22/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : mhm
  Cometariu : 10 seeds to much.. 5 bee good


  Nu poți posta o recenzie, deoarece nu ești autentificat/ă ca și client/ă

  Autentificare / Înregistrare
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.