Mango Crunch: Concentrații Mari de THC și Terpene Acrișoare și Fructate
Mango Crunch este rezultatul unui proces de reproducere lung și complex. Scopul nostru a fost să producem un soi care să vizeze atât papilele gustative care percep gustul dulce, cât și cel sărat, în același timp. Desigur, trebuia să ofere și un high puternic și plăcut. Pentru a realiza acest lucru, crescătorii noștri au combinat două tulpini foarte diferite. Un soi indica vechi din nordul Olandei și un hibrid sativa din legendarul Triunghi al Smaraldelor, din nordul Californiei. Cu exemplare din două mecca internaționale ale canabisului, crescătorii noștri erau pregătiți să creeze magie.
Mango Crunch a luat naștere din această combinație sub forma unei tulpini hibride, cu gene indica în proporție de 20% și gene sativa în proporție de 80%.
EFECTELE, GUSTUL ȘI AROMA TULPINII MANGO CRUNCH
Profilul genetic echilibrat al tulpinii Mango Crunch produce o multitudine de efecte. Consumatorii se vor bucura de calități euforice și stimulante, alături de proprietățile moleșitoare și sedative. High-ul își face simțită prezența sub forma unei experiențe cerebrale, motivante, ideală pentru activitățile fizice. Vei intra într-o stare profundă în timp ce alergi sau faci surfing și vei simți o conexiune intensă între minte și mușchi. După un timp, efectele cognitive încep să se estompeze. High-ul începe să vizeze corpul și demarează o senzație profundă de relaxare. Această senzație este ideală pentru atleții în recuperare, managementul durerii și probleme legate de somn.
Denumirea tulpinii Mango Crunch se datorează profilului ei terpenic uluitor. Florile ei mari pompează rășină cu aromă de mango, ananas și fructe suculente. Fiecare fum conține gusturi contrastante și delicioase de dulce și acru - note de bomboane, grapefruit și combustibil îți încântă papilele gustative.
CUM SĂ CULTIVI MANGO CRUNCH
Mango Crunch are un model de creștere tipic tulpinilor indica. Rămâne la o înălțime medie pe toată perioada ciclului de creștere și este ușor de gestionat. Cultivatorii pot folosi metode de tăiere care nu supun planta la prea mult stres, pentru a menține tulpina la o dimensiune și mai compactă. Plantele cultivate în interior produc aproximativ 500 g/m², după o perioadă de înflorire de 56 de zile. Plantele cultivate în aer liber produc aproximativ 500 g/plantă și vor putea fi recoltate la începutul lunii octombrie.