• Mango Crunch Regular
 • Mango Crunch Regular

Mango Crunch Regular

Mango Crunch are arome care îți lasă gura apă și aduce un high fizic intens. Fumeaz-o înainte de o drumeție sau jogging pentru a-ți face încălzirea.
(14) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Pret Redus!
€ 60.00 No stock

€ 60.00 (-0%)

  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (9)

Mango Crunch Regular: niveluri ridicate de THC de la descendentul lui Mango Haze și Sour Diesel

Mango Crunch este rezultatul unui proces lung și complex de reproducere, care implică genetică Mango Haze și Sour Diesel. Scopul nostru a fost să producem un soi care impresionează atât papilele gustative dulci, cât și pe cele acrișoare simultan. Desigur, acesta trebuia să ofere și un high puternic și plăcut. Pentru a realiza acest lucru, crescătorii noștri au combinat tulpini parentale din părțile opuse ale lumii. Ei au recrutat un soi vechi indica din nordul Olandei și un hibrid sativa din legendarul Triunghi de Smarald, din California de Nord. Cu exemplare din două mecca internaționale ale canabisului, crescătorii noștri au avut tot ce era necesar pentru a crea ceva magic.

Mango Crunch a luat naștere din această combinație sub forma unei tulpini hibride, cu gene indica în proporție de 20% și gene sativa în proporție de 80%.

EFECTELE, GUSTUL ȘI AROMA TULPINII MANGO CRUNCH

Profilul genetic echilibrat al tulpinii Mango Crunch produce o multitudine de efecte. Consumatorii se vor bucura de calități euforice și stimulante, alături de proprietățile moleșitoare și sedative. High-ul își face simțită prezența sub forma unei experiențe cerebrale, motivante, ideală pentru activitățile fizice. Vei intra într-o stare profundă în timp ce alergi sau faci surfing și vei simți o conexiune intensă între minte și mușchi. După un timp, efectele cognitive încep să se estompeze. High-ul începe să vizeze corpul și demarează o senzație profundă de relaxare. Această senzație este ideală pentru atleții în recuperare, managementul durerii și probleme legate de somn.

Denumirea tulpinii Mango Crunch se datorează profilului ei terpenic uluitor. Florile ei mari pompează rășină cu aromă de mango, ananas și fructe suculente. Fiecare fum conține gusturi contrastante și delicioase de dulce și acru - note de bomboane, grapefruit și combustibil îți încântă papilele gustative.

CUM SĂ CULTIVI MANGO CRUNCH

Mango Crunch are un model de creștere tipic tulpinilor indica. Rămâne la o înălțime medie pe toată perioada ciclului de creștere și este ușor de gestionat. Cultivatorii pot folosi metode de tăiere care nu supun planta la prea mult stres, pentru a menține tulpina la o dimensiune și mai compactă. Plantele cultivate în interior produc aproximativ 500 g/m², după o perioadă de înflorire de 56 de zile. Plantele cultivate în aer liber produc aproximativ 500 g/plantă și vor putea fi recoltate la începutul lunii octombrie.

Mango Crunch Regular data sheet
Tipul de Soi: Obișnuite
THC: 16%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 500 - 550 gr/plant
Înălțime În Interior: 90 – 140 cm
Înălțime În Aer Liber: 140 - 180 cm
Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
Luna recoltei: Începutul lunii octombrie
Contextul Genetic: Mango Haze x Sour Diesel
Tip: Sativa 80% Indica 20%
Efect: Clar, Înălțător
Climat: Veri lungi
Aromă: Ananas, Citrice, De combustibil, De plante

  De K. M. În 28/Jul/2022 :

  Titlu : Top quality
  Cometariu : 10/10 germi and 7/10 are Ladys. Perfect

  De M. F. În 28/Apr/2022 :

  Titlu : Hammer
  Cometariu : Eine echt super explosive sorte

  De M. G. În 18/Apr/2022 :

  Titlu : Gartenfee
  Cometariu : Sehr zufrieden

  De T. H. În 05/Sep/2021 :

  Titlu : Mango Crunch
  Cometariu : Guter Strain!

  De D. F. În 10/Aug/2021 :

  Titlu : Mango
  Cometariu : Fresh and fruity

  De J. O. În 03/May/2021 :

  Titlu : happy times
  Cometariu : good tracking and fast delivery in a good container. 0 complaints. 10/10 will buy order more on this website.

  De M. S. În 24/Mar/2021 :

  Titlu : Excellent
  Cometariu : A fast and perfect delivery, in a solid box... i'd only placed 3 seeds for now, all 3 are in good health. No soucy ! Just have to wait now to tell more about it.

  De T. G. În 27/Nov/2020 :

  Titlu : Thomas
  Cometariu : Good and fast delivery but 4 work

  De F. #. În 22/Jun/2020 :

  Titlu : mhm
  Cometariu : 10 seeds to much.. 5 bee good


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 24427 reviews

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.