Produse & Semințe de canabis gratuite / Disponibile numai în magazinul nostru online

Semințe gratis

Fiind una dintre companiile cu semințele de canabis cu cea mai rapidă creștere din Europa, Royal Queen Seeds a oferit timp de mulți ani semințe de înaltă calitate la prețuri rezonabile. Tulpinile noastre au câștigat deja numeroase concursuri internaționale de canabis. Suntem atât de încrezători în calitatea semințelor noastre încât am decis să lansăm o promoție specială cu semințe GRATUITE!

De acum înainte și numai pentru o perioadă limitată de timp, oferim GRATUIT o porție generoasă de semințe de canabis de top!

Da, într-adevăr, vei primi semințe GRATUITE * la fiecare comandă pe care o faci! Nu rata această ocazie fantastică și aruncă o privire asupra semințelor remarcabile din oferta noastră: Amnesia Haze, legendara tulpină monstru pentru resetarea stării de spirit; White Widow, mama familiei "White Strains"; Indica Crystal Extreme aka ICE, Indica super-rășinoasă; Critical, foarte apreciată pentru producțiile ei enorme; Royal Moby, gigantul de interior cu înflorire rapidă, și multe altele!

Pentru fiecare comandă de 25€ în magazinul nostru online, vei primi aleatoriu 1 sămânță gratuit. Dacă faci cumpărături de 50€, vei primi 3 semințe gratuite. Dacă comanda ta totală este de 75€, vei primi 5 semințe gratuite. Cheltuie 135€ și vei primi 10 semințe gratuite de la noi. Poți să arunci o privire la graficul de mai jos pentru mai multe detalii.

Semințele noastre gratuite sunt selectate aleatoriu, dar vom face tot posibilul pentru ca să îți oferim semințe de fotoperiodice, dacă în principal ai comandat tulpini feminizate fotoperiodice, sau semințe autoflorante dacă ai achiziționat soiuri autoflorante.

Dacă ai întrebări legate de această promoție specială, nu ezita să ne contactezi și te vom ajuta cu cea mai mare plăcere.

**Promoția Semințelor Gratuite de la Royal Queen Seeds este disponibilă numai pentru cumpărături ocazionale. Cumpărăturile de semințe în masă sunt excluse în mod explicit din această promoție sau din orice altă promoție Royal Queen Seeds.

Produse Canabis Gratuite

Unele companii de semințe ar fi foarte fericite doar dacă ar reuși să ofere aceeași calitate a semințelor ca și noi; desigur, noi, la Royal Queen Seeds, avem standarde mai înalte. Vrem să ne recompensăm clienții fideli cu ceva special! De asemenea, vă oferim și produse Royal Queen Seeds, inclusiv brichete RQS, foițe pentru fumat, postere și autocolante, împreună cu alte produse grozave RQS! De asemenea, întotdeauna există o șansă foarte mare ca și clienții noștri loiali să primească semințe gratuite împreună cu comanda lor! Pentru a-ți face o idee despre ce produse Royal Queen Seeds sunt incluse la fiecare nivel de cumpărături, aici sunt categoriile de bază ale promoțiilor și produselor RQS.

FREE SEEDS

€ 25,- 1 Free Seed
€ 50,- 3 Free Seed
€ 75,- 5 Free Seed
€ 135,- 10 Free Seed
€ 270 20 Free Seed
€ 405,- 30 Free Seed
€ 540,- 40 Free Seed
€ 675,- 50 Free Seed
You will receive a random package from the Royal Queen Seeds collection

Great Value

Best Offer

 

FREE MERCHANDISE

€ 25,- NA NA NA  
€ 50,- NA NA  
€ 75,- NA  
€ 135,-  
€ 270,-  
€ 405,-  
€ 540,-  
€ 675,-  
  Grinder Stickers SmokingPaper Lighter Posters  

Great Value

Best Offer

Semințe

Free feminized cannabis seeds with your order

Dintre toate aceste produse gratuite, probabil că semințele au fost cele care ți-au atras atenția. Semințele gratuite sunt selectate la întâmplare. Totuși, nu trebuie să îți faci griji. Aceste semințe fac parte din soiurile noastre preferate, inclusiv Amnesia Haze, Critical, Royal Moby, White Widow sau alte tulpini premiate. Va fi distractiv să încerci să descoperi ce tulpină ai. Oricum, va fi o surpriză plăcută.

Grinder

 Grinder

Modalitatea perfectă de a-ți mărunți muguri proaspeți marca Royal. Nu contează dacă vrei să fumezi mugurii de canabis Royal sau vrei să îți faci o prăjitură cu ei. În ambele cazuri, este foarte util să ai un grinder pentru a te asigura că vei dispersa canabisul uniform în joint sau prăjitură. De acum încolo nu vei mai avea degete lipicioase din cauza ruperii mugurilor cu mâinile. Toată partea lipicioasă va ajunge acum în jointul tău..

Stickere

 Stickere Gratis

Stickere sunt un alt produs de colecție excepțional inclus în majoritatea acestor pachete. Stickerele au logo-ul Royal Queen Seeds, împreună cu o ilustrație grozavă a unuia dintre soiurile de marijuana pe care le vindem. Această mică operă de artă va arăta grozav pe orice suprafață netedă..

Foițe și Filtre Gratis

 Foițe și filtre

Foițele pentru rulat și filtrele oferite de noi o îți vor oferi o experiență fantastică. Acestea sunt concepute pentru a asigura o ardere uniformă și lentă. Acest lucru îți oferă timp să te bucuri și să te delectezi. Acestea măsoară 4,5 x 10,8 centimetri și nu vor interfera cu gustul tulpinii tale preferate. Filtrele îți permit să obții până și ultima picătură de canabis din joint fără să te arzi.

Brichete

Brichete Gratis

Bricheta Clipper a fost asociată mult timp cu stilul de viață 420, al fumătorului de canabis. Există motive întemeiate pentru acest lucru. Bricheta are o formă alungită care o face să fie ușor de manipulat. Suportul de piatră este detașabil și, deoarece este reîncărcabilă și îi poți înlocui piatra, îți va fi de folos ani de zile. Bricheta Royal Queen Seeds este de culoare neagră și are logo-ul companiei, numărul de telefon, adresa site-ului web, și adresa de e-mail. Este una dintre cele mai bune brichete pentru fumat..

Posters

 Postere Gratis

În cele din urmă, există uimitoarea operă de artă a posterelor de canabis. Avem cinci afișe diferite cu patru tulpini populare în locații deosebite. Te poți bucura de imaginile Northern Light, Fruit Spirit, Amnesia Haze, sau Shining Silver Haze, în timp ce dai și puțin stil camerei..

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.