• Scrumieră portabilă
 • Scrumieră portabilă
 • Scrumieră portabilă
 • Scrumieră portabilă

Scrumieră portabilă

Iei un blunt la plajă sau mergi spre un traseu din pădure cu un joint mare? Oriunde mergi, ia cu tine scrumiera portabilă RQS pentru a pune cenușa. Această piesă portabilă e realizată din materiale durabile, se potrivește ușor într-un buzunar sau într-un săculeț pentru fumat și are un design estetic cu tematică de canabis. Păstrează mediul curat cu această scrumieră de buzunar frumoasă de la RQS.
(5)
Scrie o recenzie
On sale!
Pret Redus!
€ 2.99

€ 2.99 (-0%)

Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (5)

Scrumiera portabilă: pune cenușa deoparte indiferent unde mergi

Scrumiera portabilă Royal Queen Seeds este completarea perfectă la săculețul de călătorie pentru fumat. Această piesă practică îți permite să strângi cenușa atunci când fumezi departe de casă. Mulți consumatori de canabis adoră foarte mult să se relaxeze pe plajă cu un blunt mare, în timp ce alții preferă să meargă prin pădure ca să fumeze și să facă drumeții. Indiferent unde alegi să fumezi, scrumiera noastră portabilă este un companion perfect pentru a strânge mizeria.

Această scrumieră portabilă de buzunar este realizată, de asemenea, din materiale durabile, fiind ideală pentru consumatorii de canabis iubitori de mediu. Are un strat exterior din hârtie Kraft, burete de izolație termică, folie de aluminiu și un buton din alamă. Hârtia Kraft este 100% sustenabilă, iar această scrumieră de buzunar este concepută pentru a te ajuta să treci la dispozitive pentru fumat mai ecologice.

Scrumiera portabilă de la RQS are dimensiunile 7,5 x 8,5 cm. Se potrivește ușor într-un buzunar sau într-un săculeț pentru fumat, cântărește aproape mai nimic și este ideală în timp ce călătorești sau mergi în camping. De asemenea, este reprezentativă - cu logo-ul nostru, imagini cu frunze și flori de canabis și culori pământii.

Alătură-te nouă în călătoria noastră către accesorii și produse pentru fumat sustenabile și ia cu tine scrumiera portabilă RQS, indiferent unde mergi.


  De J. D. În 25/Apr/2024 :

  Titlu : Mr.Green
  Cometariu : Vraiment bien conçus, en vrais ça peut servir de pochette également pour une bonne tête !, hermétique grâce à deux languette métallique, vraiment cool !

  De A. S. În 21/Mar/2024 :

  Titlu : Posa cenere e non solo
  Cometariu : Ottimo come posa cenere ma anche per conservare trinciato di cannabis da avere sempre a portata di mano

  De H. P. În 12/Mar/2024 :

  Titlu : Umweltfreundlich
  Cometariu : Da die Schutzfolie im Inneren nicht wirklich hitzebeständig ist, sollte man den Behälter nicht zum Abaschen oder Ausdrücken von Zigarette/Joint verwenden, sondern nur zum Aufbewahren der abgekühlten Stummel. Diesen Zweck erfüllt der Behälter einwandfrei: Er lässt keine üblen Gerüche nach außen dringen (wenn man ihn richtig verschließt und nicht überfüllt) und er passt unauffällig in fast jede Tasche.

  De M. P. În 25/Sep/2023 :

  Titlu : amazing
  Cometariu : amazing! good size

  De N. S. În 16/May/2022 :

  Titlu : Just great
  Cometariu : I was looking for a gadget like this, simply and useful


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.