• Săculeț din bumbac reciclat
  • Săculeț din bumbac reciclat
  • Săculeț din bumbac reciclat

Săculeț din bumbac reciclat

Ai dificultăți în a-ți găsi foițele de rulat? Îți tot pierzi bricheta? Săculețul de iută îți va păstra echipamentul în siguranță într-un singur loc. Și nu este doar funcțional; arată și frumos. Fibrele din bumbac reciclat sunt plăcute la atingere, iar logo-ul nostru și numele tulpinilor adaugă un farmec special modelului.
(1)
Scrie o recenzie
On sale!
Pret Redus!
€ 6.00

€ 6.00 (-0%)

Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Săculețul de iută: Ține la un loc echipamentul de fumat

Ai nevoie de un loc în care să-ți păstrezi hârtiile de rulat, filtrele, râșnița sau pipa? Avem soluția perfectă pentru tine. Săculețul de iută de la RQS combină perfect funcționalitatea cu estetica și va deveni cu siguranță un plus valoros pentru colecția ta de echipamente. Piesa este realizată din 100% bumbac organic. Nu există un strat interior din plastic și nici alte materiale ascunse. Doar un fermoar! Acest lucru dă săculețului o caracteristică ecologică și un aspect natural plăcut.

Cu dimensiunile de 19 × 12 cm, această piesă oferă mult spațiu pentru echipamentul tău de fumat, pe care îl poți păstra în siguranță cu ajutorul fermoarului din partea de sus. Vei observa, de asemenea, că am adăugat propria noastră notă personală. Logo-ul nostru și o listă cu cele mai populare tulpini ale noastre dau viață acestui săculeț!    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.