• Eco Rolling Tray
 • Eco Rolling Tray

Tavă ecologică pentru rulat

La RQS suntem preocupați de sustenabilitate. Prin urmare, am decis să oferim și cadouri sustenabile! Această tavă ecologică gratuită este un cadou opțional, pe care îl poți adăuga la comanda ta RQS. Dimensiuni 178 × 127 × 8 mm.
(1)
Scrie o recenzie
On sale!
Pret Redus!
€ 6.95

€ 6.95 (-0%)

Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (1)

Tavă ecologică pentru rulat: Îți mulțumim cu un cadou ecologic

Știai că la RQS suntem foarte serioși atunci când vorbim de sustenabilitate? Este important pentru noi să ne putem bucura de canabis fără a distruge planeta. La urma urmei, iarba reprezintă unul din darurile naturii, așa că nu ar trebui să distrugem mediul înconjurător atunci când ne răsfățăm cu darurile primite. Fabricată din polipropilenă biodegradabilă și lemn mărunțit, această Tavă ecologică pentru rulat este în concordanță cu filosofia noastră. Se descompune, revenind astfel înapoi la componentele sale organice.

Polipropilena biodegradabilă este un plastic biodegradabil, adică unul care se descompune prin mijloace naturale. Totuși, doar pentru că este biodegradabil, asta nu înseamnă că o poți arunca pur și simplu, așteptându-te să dispară peste noapte. Acești compuși au nevoie de timp pentru a se descompune și, prin urmare, este important să arunci produsele în mod responsabil.


  De M. K. În 25/Apr/2024 :

  Titlu : Top
  Cometariu : Super Drehunterlage.


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.