• RQS T-shirt
 • RQS T-shirt

Tricou RQS din bumbac organic

Royal Queen Seeds își propune să realizeze produse cât mai sustenabil posibil. Tricoul nostru RQS din bumbac organic îmbrățișează pielea, arată minunat și va atrage atenția colegilor pasionați de canabis în timp ce îți vei vedea de ziua ta. Este foarte confortabil, dar gândul că în acest mod protejezi și mediul înconjurător este categoric un mare plus.
Alege size
 • L
 • M
 • S
 • XL
On sale!
Pret Redus!
€ 20.00

€ 20.00 (-0%)

Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (0)

Tricou RQS din bumbac organic: Arăți bine într-un mod sustenabil

Cultivi semințele noastre premium. Îți hrănești plantele cu nutrienții noștri organici. Îți prelucrezi mugurii cu râșnițele noastre. Unii dintre voi chiar și fumează iarba folosind selecția noastră de pipe și hârtii. Acum, poți arăta întregii lumi dragostea și loialitatea pe care le ai față de Royal Queen Seeds cu tricoul moale și elegant RQS din bumbac organic.

Acest articol vestimentar ți se va potrivi de minune și poartă numele companiei noastre pe piept, infuzat cu câteva urme de culoare, care prind viață pe materialul negru. Sub model, se află cuvintele „keep on growing” („continuă să crești”) – o încurajare subtilă la adresa tuturor celorlalți crescători de canabis cu care te întâlnești pe drum.

Pe spate, logoul și leul Royal Queen Seeds pozează cu mândrie, chiar sub linia gulerului, un alt semn ușor de recunoscut de alți crescători de marijuana.

Acest tricou din bumbac organic moale și plăcut la atingere marchează trecerea noastră spre produse mai sustenabile. Nu numai că arată minunat, dar ne ajută și să protejăm mediul înconjurător.

Disponibil în 4 mărimi: S, M, L, XL

  Nobody has posted a review yet


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.