• Abțibilduri reciclate gratuite
 • Abțibilduri reciclate gratuite
 • Abțibilduri reciclate gratuite
 • Abțibilduri reciclate gratuite

Abțibilduri reciclate gratuite

Aceste abțibilduri reciclate sunt biodegradabile, sunt disponibile în culori strălucitoare și înfrumusețează orice râșniță, bong, cutie sau borcan pentru rezerve. Nu au cum să nu îți placă! Folosește aceste autocolante sustenabile pentru a anunța prezența RQS în camera ta de creștere, pe spatele mașinii tale și în camera ta de fumat preferată.
(1) Scrie o recenzie
On sale!
Pret Redus!
€ 0.60

€ 0.60 (-0%)

Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (1)

Abțibilduri reciclate gratuite: Royal Queen Seeds devine verde

Royal Queen Seeds se străduiește să devină mai sustenabilă. În trecut, le-am oferit clienților noștri o gamă variată de cadouri drept răsplată pentru că își făceau cumpărăturile la noi. Continuăm să oferim produse gratuite minunate, dar acum cu o tentă mai verde!

Uită-te, de exemplu, la abțibildurile noastre ecologice gratuite. Aceste autocolante vesele și colorate sunt fabricate din hârtie reciclată și sunt complet biodegradabile. Având o lungime și o înălțime de 80 mm, îți permit să promovezi RQS unde vrei tu.

Lipește aceste abțibilduri ecologice gratuite pe râșnițele tale, pe pereții cortului tău de creștere, pe spatele mașinii sau în locul preferat de fumat. Aceste abțibilduri sustenabile atrăgătoare sunt disponibile în trei culori diferite: albastru, verde și roz. După sosirea pachetului, arată-ți aprecierea pentru una dintre cele mai mari, mai bune și mai verzi bănci de semințe de canabis din Europa!


  De V. S. În 05/Jun/2023 :

  Titlu : Cool
  Cometariu : Trop beau, merci RQS.


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.