Recoltează Toate Părțile Canabisului tău Pentru a Face Hash

Poți recolta și strânge kief din frunzele de canabis pentru a face hash, folosind diverse metode.

Recoltează Toate Părțile Canabisului tău Pentru a Face Hash

RECOLTAREA MUGURILOR ESTE DOAR ÎNCEPUTUL

După luni de zile în care ai avut grijă de plantele tale de canabis, ai, în sfârșit, niște muguri frumoși, crescuți de propriile tale mâini. Și, hai să fim serioși, ce poate fi mai frumos decât să îți scoți foarfecele și să aduni fiecare floare frumoasă, plină de rășină? Dar distracția nu se oprește aici! Pe lângă muguri, poți recolta și alte părți ale plantei pentru a extrage canabinoizi și terpene. Nu irosi nimic!

CE ESTE KIEFUL?

Kieful este o pulbere fină, compusă din tricomi rășinoși de canabis. Kieful conține concentrații mari de THC și poate fi fumat dintr-o pipă, joint, sau presat în hash. Cea mai bună parte: colectarea de kief și crearea de hash este ușoară și eficientă.

CÂND SĂ COLECTEZI KIEFUL

Mugurii tăi sunt acum depozitați pentru a se usca, iar cei mai mici poate că sunt deja suficient de uscați pentru a-i testa. După două săptămâni, mugurii tăi vor fi uscați la exterior, dar partea interioară mai necesită încă timp.

Mugurii mai mari vor mai avea nevoie de ceva mai mult timp. Lăsă-i să se usuce încet, într-o cameră întunecată și suficient de mare (sau echipată cu un ventilator), astfel încât umiditatea din muguri să poată dispărea. Odată ce ramurile mici ale mugurilor s-au rupt, le poți aduna pentru conservare. Nu îți face griji dacă în primele două săptămâni iarba ta are încă un miros crud; unele soiuri s-ar putea să aibă nevoie de ceva mai mult timp pentru a dezvolta mirosul tipic de canabis. Acum, în timp ce mugurii tăi se conservă, este momentul să te apuci să colectezi kief de pe frunze pentru a face hash!

ALEGE FRUNZELE POTRIVITE

Secretul pentru a obține o cantitate frumoasă de kief este de a păstra frunzișul plantei tale! Poți păstra frunzele și le poți lăsa să se usuce la fel ca și mugurii.

În funcție de tulpină, s-ar putea să obții aceeași cantitate de frunze uscate ca și cea de muguri. Deci, dacă ai obținut 500 de grame de muguri uscați, s-ar putea să ai și 500 de grame de frunze. Evident, această cantitate poate varia, dar înțelegi ideea. Deși acest frunziș nu va fi la fel de potent ca și mugurii, odată concentrat, potența sa crește semnificativ.

CUM ARATĂ FRUNZELE POTRIVITE

• Verifică tricomii

În primul rând, vrei să te asiguri că aduni toate frunzulițele din jurul mugurilor. Aceste frunze sunt acoperite cu un praf de tricomi și conțin cele mai multe canabinoide, după muguri. Astfel, o grămadă de frunze din jurul mugurilor poate fi transformată într-o cantitate frumoasă de hash. Dacă vrei să vezi tricomii mai bine, folosește o lupă pentru a inspecta frunzulițele din jurul mugurilor. Vei observa glande minuscule, în formă de ciupercă, cu „bule” cristaline strălucitoare. Aceștia sunt tricomii tăi.

CUM ARATĂ FRUNZELE POTRIVITE

• Separă frunzele

Ar trebui să păstrezi și frunzele mai mari. Deși conțin mult mai puțini tricomi decât mugurii, frunzulițele din jurul mugurilor au totuși conținut canabinoid și pot fi folosite în alte scopuri decât producerea hashului. Totuși, în acest caz, le vom separa de grămada noastră de frunze din jurul mugurilor.

Amestecarea frunzelor din cele două grămezi nu are sens, deoarece acest lucru nu va face decât să crească cantitatea de material vegetal care necesită prelucrare pentru a obține un hash potent. Frunzulițele bogate în THC au deja un conținut mai mic de THC decât mugurii; nu vrem să avem un hash și mai slab.

• Lasă frunzele să se usuce bine

În orice caz, ceea ce este important este să îți lași frunzele să se usuce complet înainte să faci hash. Ține cont de faptul că uscarea frunzelor s-ar putea să necesite mai mult timp decât uscarea mugurilor! Frunzele ar trebui să fie atât de uscate încât să se sfărâme când le freci între degete.

Cu cât sunt mai uscate, cu atât mai bine, și cu atât mai mare poate fi producția de hash. Motivul constă în faptul că acele cristalele de THC se desprind mult mai ușor atunci când sunt foarte uscate.

Pulberea de culoare galben-aurie are un efect ușor diferit atunci când este fumată în formă pură, iar unii fumători preferă mai mult high-ul dulce și efectele hashului, decât efectele moleșitoare ale mugurilor.

COLECTEAZĂ KIEF CU AJUTORUL UNUI GRINDER CU 3 COMPARTIMENTE

Cea mai simplă modalitate de a colecta kief este cu ajutorul unui grinder cu 3 compartimente. Aceste tipuri de grindere au un compartiment inferior special, cu o sită pentru colectarea kiefului - plasa pentru kief. În acest fel, atunci când îți mărunțești iarba, nu vei irosi ceea ce mulți consideră a fi cea mai bună parte.

Pont: În timp ce îți mărunțești iarba, scutură și lovește puțin grinder-ul pentru a agita și a colecta și mai mult kief.

Dacă vrei, îți poți fuma kieful colectat așa cum e, direct într-un joint sau pipă. De asemenea, poți să îți presari o parte din kief peste mugure, pentru a fi puțin mai tare, sau îl poți amesteca cu tutun.

Dar poți face chiar și mai multe lucruri interesante cu el: îl poți folosi pentru infuzii de THC, pentru a face unt cu canabis sau îl poți vapa. Adaugă doar puțin kief în compartimentul vaporizatorului și te poți bucura de o experiență nouă. Ai totuși grijă, kieful este foarte puternic, așa că este foarte probabil ca o cantitate mică să îți inducă un high foarte puternic!

STRÂNGE KIEF PENTRU A FACE HASH

Dar distracția cu kief începe abia atunci când începi să faci hash din el. Hai să vedem trei modalități ușoare și puternice de a face hash cu ajutorul kiefului colectat.

STRÂNGE KIEF PENTRU A FACE HASH

POLENIZATOR

Un grinder cu 3 compartimente este suficient dacă vrei să colectezi kief dintr-o cantitate mică de material, dar dacă vrei să strângi mai mult pentru a face hash, trebuie să alegi ceva mai rezistent. Fă cunoștință cu Polenizatorul. Acesta este practic un tambur rotativ mare, cu o sită care sparge cristalele și, mai apoi, le captează.

Iată cum se folosește un Polenizator:

• Pregătește-ți frunzele

Deoarece frunzele trebuie să fie foarte uscate, poate fi benefic să le ții în congelator peste noapte. Acest lucru este util mai ales atunci când vrei să folosești un Polenizator. Temperaturile reci fragilizează cristalele de THC și le ajută să se descompună mai ușor. Înainte de a pune kieful în congelator, depozitează-l într-un recipient etanș.

De asemenea, rupe mai întâi materialul pe care vrei să-l folosești. Acest lucru îți garantează faptul că vei obține o cantitate maximă de tricomi, sporind dramatic producția ta de hash. De asemenea, așa te asiguri că nu vor mai rămâne crenguțe (sau vor fi extrem de puține), deoarece acestea îți pot deteriora sita. O sită poate costa destul de mulți bani, așa că nu vrei să o deteriorezi cu crenguțe sau alte bucăți mari.

• Introdu materialul în Polenizator

Introdu frunzele în tambur și pornește-l. Un motor va începe să învârtă frunzele, detașând mecanic tricomii de material. După aproximativ 30-40 de minute de învârtire, poți opri Polenizatorul și poți aduna praful de hash într-o grămăjoară.

• Presează kieful colectat în hash

Pentru a face un hash minunat, presează pulberea (pulberea presată se numește skuff) și depoziteaz-o timp de un an pentru a se maturiza. Presăm pulberea pentru că acest lucru îmbunătățește gustul și mirosul. De asemenea, o poți gestiona și transporta mai ușor. O bucată presată de hash este mai ușor de împărțit cu cineva decât o grămadă de pulbere lipicioasă. În orice caz, cu cât este mai bună calitatea, cu atât trebuie să presezi mai puțin pulberea. Dacă ai un kief de calitate mai slabă, vei avea nevoie de o presă care poate exercita o forță mai mare. Acest lucru se datorează faptului că micile cristale sunt amestecate cu o cantitate mai mare de materie vegetală și nu se lipesc atât de bine între ele.

Pollinator

Pro

• Poți folosi o cantitate mare de material din frunze
• Colectează o cantitate destul de bună de kief
• Foarte ușor de folosit

Contra

• Puțin mai costisitor
• Merită doar dacă ai suficient de mult material vegetal

BUBBLE HASH

Poți crea bubble hash (hash de apă) folosind aceleași principii ca și în cazul Polenizatorului, dar vei avea nevoie de apă rece ca gheața pentru a separa cristalele. Crearea de bubble hash este o muncă puțin mai intensă, dar calitatea pe care o vei obține este specială.

Pașii pe care trebuie să îi urmezi:

• Ai nevoie de o găleată mare și pungi pentru bubble hash

Ai nevoie de o găleată mare, cu o capacitate de aproximativ 20 de litri, în care vei pune pungi speciale cu sită pentru bubble hash. Un astfel de set este format din doi sau mai mulți saci cu plasă, de diferite dimensiuni. O sită lasă cristalele să treacă, iar celelalte pungi cu site mai fine prind și captează cristalele de calitate mai bună. Dacă cumperi seturi de bubble hash cu mai multe pungi de filtrare, poți colecta mai multe tipuri de hash. Punga cu plasa cea mai rară va conține cea mai mare cantitate de materie vegetală, în timp ce punga cu sita cea mai deasă va conține cel mai pur hash.

• Umple găleata cu apă cu gheață

Pentru a merge mai departe, umple găleata cu apă cu gheață. Cu cât este mai rece, cu atât mai bine, deoarece acest lucru va determina cristalele să se desprindă mai ușor. Pont suplimentar: Înainte de a începe să faci bubble hash, pune câteva sticle de apă, de 1-2 litri, în congelator. Dar nu trebuie să aștepți până când va îngheța apa, ci doar până când va fi foarte rece. Acest lucru va fi ideal pentru a face hash de apă.

• Așează pungile pentru bubble hash în găleată

Așează pungile de bubble hash în găleata cu apă rece ca gheața, asigurându-te că ultima pungă are cea mai fină plasă.

Bubble Hash

• Introdu un mixer în găleata cu material

Pune un mixer în găleata cu material vegetal și dă-i drumul. Acțiunea mixerului va slăbi cristalele. Nu folosi mixerul la viteză maximă, deoarece nu vrei să transformi materialul vegetal într-o pastă! Acest lucru va scădea calitatea produsului final. La fel ca și în cazul Polenizatorului, vei obține cele mai bune rezultate dacă pui frunzele în congelator peste noapte. De asemenea, poate fi o idee bună să adaugi cuburi de gheață în apa din găleată.

Cea mai ușoară modalitate de a face hash de apă este să folosești un cronometru pentru mixerul tău, astfel încât să funcționeze timp de 20 de minute, apoi oprit pentru 5 minute înainte de un alt ciclu de 20 de minute. Fă acest lucru pentru aproximativ 1,5 ore.

Important: Asigură-te că mixerul este fixat în loc, astfel încât să nu strice întreaga operațiune și pungile tale. Nu folosi un mixer cu margini ascuțite, deoarece nu vrei să faci smoothie-uri de marijuana! Materialul vegetal trebuie agitat ușor în apa cu gheață. Acest lucru va fi suficient pentru ca cristalele THC să se desprindă.

Când apa începe să prindă o culoare galben-aurie, vei ști că are o cantitate decentă de cristale. Deoarece folosești extracția cu apă pentru hash, nu există riscul contaminării cu solvenți, lucru care sporește puritatea și calitatea. Acum este momentul în care îți poți scoate pungile din găleată. Lasă-le să se scurgă și scutură-le bine înainte de a le deschide, obținând astfel o grămăjoară de cristale galbene!

Pro

• Funcționează bine atât cu material uscat, cât și cu material proaspăt
• Nu necesită un echipament mare sau scump, precum Polenizatorul
• Folosește apa pe post de solvent sigur
• Obții un hash de înaltă calitate

Contra

• Nu este cel mai simplu mod de a face hash
• Necesită mai mult timp
• Necesită mai mult material vegetal decât un Polenizator
• Unele tulpini își pierd puțin din aromă 

BUBBLEATOR

Aceeași companie care produce Polenizatorul, produce și Bubbleatorul, o mașinărie grozavă care face bubble hash extrem de ușor! Mașinăria arată ca o mică mașină de spălat și te scapă de bătaia de cap de a folosi o găleată și un mixer. Este foarte ușor de folosit și dă rezultate grozave.

Iată cum se folosește Bubbleatorul pentru a crea un bubble hash minunat:

• Introdu materialul vegetal în punga cu sită a Bubbleatorului

Pune materialul în punga cu sită mare a Bubbleatorului. Așează punga în Bubbleator și umple-l cu apă rece ca gheața. Poți adăuga și câteva cuburi de gheață.

• Pornește Bubbleatorul

Pornește Bubbleatorul, iar dispozitivul îți va crea hash în numai 15 minute! Lasă Bubbleatorul să își facă treaba și vei avea grămada mult dorită de cristale, în cel mai scurt timp posibil. Este convenabil, deoarece nu mai trebuie să cauți un mixer potrivit și nu este necesar să mixezi timp de o oră pentru a face hash! Bubbleatorul vine la pachet cu pungi filtru, un termometru și o pungă pentru curățare.

Bubbleator

Pro

• Rapid
• Convenabil
• Ușor de folosit

Contra

• Mai costisitor
• Creează doar un tip de hash

SFATURI PENTRU A FACE HASH CU KIEF

Indiferent dacă folosești Polenizatorul, Bubbleatorul sau creezi bubble hash cu ajutorul metodei clasice, teoretic, poți să te bucuri de hashul tău imediat. Dar iubitorii de hash își vor lăsa hashul să se maturizeze timp de un an de zile. Acest lucru poate părea o problemă la început; la urma urmei, cine vrea să aștepte să se bucure de un hash minunat? Dar, dacă cultivi canabis și faci hash în fiecare an, în curând vei construi provizii nesfârșite de hash de calitate!

MAI MULT DECÂT MUGURI DE CANABIS

Mugurii suculenți de canabis și frunzulițele bogate în THC reprezintă doar începutul. Da, așa este, poți face mult mai multe cu plantele tale de canabis, astfel încât nicio parte nu va fi irosită! La naiba, poți folosi chiar și tulpinile pentru a face ceai sau lichior de marijuana. Vezi articolul nostru de pe blog, pentru mai multe informații! Și, bineînțeles, poți face mult mai multe cu frunzulițele din jurul mugurilor, bogate în tricomi, inclusiv comestibile, sau le poți vapa împreună cu mugurii.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.