By Luke Sumpter

Watermelon Auto: Raport de creștere săptămânal

blog cover

Te gândești să cultivi Watermelon Automatic? Atunci ești în locul potrivit! Mai jos, vei afla cu exactitate cum am cultivat acest soi, inclusiv detaliile configurației de iluminare și regimul de hrănire. Dacă îți plac terpenele fructate, efectele de euforie puternice și recoltele rapide, nu vei vrea să ratezi asta!

Raport de creștere Watermelon Auto: lista de echipamente

 • Cutie de cultivare: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178
 • Lumini: MIGRO 200+
 • Ventilație: Blauberg Turbo - E 100
 • Filtru: Prima Klima filter PK 100/125
 • Ventilator: Ventilator Koala oscilant
 • Umidificator: Beurer LB 45
 • Sol: Biobizz Light Mix
 • Ghiveci: Ghiveci de 11 l Air-Pot
 • Semințe: Royal Queen Seeds
 • Nutriție: Nutriție organică de la RQS & BioBizz

Raport de creștere Watermelon Auto: etapa răsadului (săptămâna 1)

Bun venit la începutul jurnalului meu de creștere Watermelon Auto! Pentru început, a trebuit mai întâi să germinez cu succes sămânța. Aceasta poate părea o sarcină simplă, dar lucrurile merg deseori prost în această etapă. Cultivatorii fie își lasă semințele să se usuce, fie le țin în prea multă umezeală, ceea ce le face să putrezească. Află ce am făcut eu pentru ca această etapă să meargă bine.

 • Mediul de creștere: înainte de a pune sămânța în sol, am pregătit un mediu de creștere potrivit. La început am umplut ghiveciul Air-Pot cu 5 l de Biobizz Light Mix. Apoi am adăugat următoarele ingrediente:

50 g Nutriție organică RQS Easy Boost
10 g Rizobacterii RQS
5 g Amestec Mycorrhiza RQS

Ingredients for Seedling Stage
Ingredients for Seedling Stage

Nutrienții din acest amestec au asigurat majoritatea nevoilor nutriționale ale plantei mele în primele etape ale ciclului de creștere. De asemenea, rizobacteriile au ajutat la stimularea absorbției nutrienților și la lupta împotriva agenților patogeni care provoacă boli ale răsadurilor, cum ar fi ofilirea. După ce am adăugat aceste elemente, le-am amestecat bine cu pământul.

Apoi, am adăugat încă 5 l de Biobizz Light Mix în ghiveciul Air-Pot și am amestecat din nou. După aceea, am udat mediul de creștere până la saturație.

 • Germinare: am făcut o gaură de 2 cm adâncime în mijlocul suprafeței mediului de creștere, apoi am introdus sămânța și am presărat puțin Rizobacterii RQS și Amestec Mycorrhiza pentru a asigura o imunizare precoce. Am acoperit locul cu un strat subțire de Light Mix și am stropit ușor.
 • Iluminare: mai departe am configurat sistemul de iluminat. Am luat câteva curele cu clichet și am atârnat lămpile MIGRO 200+ de partea de sus a cutiei de cultivare. Am suspendat fiecare lampă la 35 cm orizontal de linia mediană și la 35 cm vertical de partea de sus a ghiveciului Air-Pot. Am conectat lămpile la un temporizator și le-am setat să funcționeze timp de 24 de ore în fiecare zi după ce vlăstarul a ieșit din sol.
 • Starea plantei: pe măsură ce săptămâna 1 se apropia de sfârșit, răsadul meu avea o înălțime de aproximativ 5 cm. Din păcate, am observat puțină alungire, în ciuda expunerii adecvate la lumină. Acest lucru s-a întâmplat deoarece învelișul semințelor se blocase pe frunzele cotiledonului. Am decis să las învelișul acolo pentru moment, pentru a nu deteriora aceste frunze delicate.
Watermelon Growing Report: Week 1
Watermelon Growing Report: Week 1

Raport de creștere Watermelon Auto: etapa vegetativă (săptămânile 2–4)

Am trecut prin etapa de răsad cu succes! De aici încolo, mi-am stabilit obiectivul de a provoca o creștere sănătoasă în etapa vegetativă. Pentru a realiza acest lucru, mi-am propus să-mi hrănesc tânăra plantă cu nutrienți bogați în azot și să o expun la lumină în fiecare secundă a zilei (și a nopții). Află mai jos exact cum am procedat în faza vegetativă.

Săptămâna 2

Nu vreau să mă laud, dar planta mea a trecut cu bine prin prima săptămână a etapei vegetative. Răsadul s-a eliberat curând din învelișul semințelor și a dezvăluit câteva seturi bogate de frunze adevărate.

 • Iluminare: am continuat să aprind luminile timp de 24 de ore pe zi și le-am repoziționat pentru a atârna la 35 cm de vârful plantei.
 • Nutrienți: în ziua 3 a săptămânii am adăugat 4 ml de Biobizz Root Juice în 1 l de apă reglată la un pH de 6,2. De asemenea, am udat planta cu 1 l de apă cu pH reglat în ziua 5 a săptămânii.
 • Mediul înconjurător: pe tot parcursul ciclului de creștere, am citit frecvent temperatura și umiditatea folosind un termo-higrometru digital. Pe parcursul săptămânii 2, am înregistrat o temperatură medie de 23°C și o umiditate relativă de 55%.
 • Starea plantei: până la sfârșitul săptămânii 2, planta mea a atins o înălțime de 10 cm, a dezvoltat frunze evantai cu aspect sănătos și nu a prezentat semne de deficiență sau boală.
Watermelon Growing Report: Week 2
Watermelon Growing Report: Week 2

Săptămâna 3

Lucrurile au continuat să arate grozav pe parcursul săptămânii 3! Planta mea a dezvoltat o nuanță delicioasă de verde închis și a început să formeze un coronament dens.

 • Iluminare: am continuat să țin luminile aprinse timp de 24 de ore pe zi și le-am repoziționat pentru a atârna la 35 cm de vârful plantei.
 • Nutrienți: planta mea părea bine hrănită în acest moment, așa că am decis să evit să o hrănesc în această săptămână. În schimb, am administrat 1 l de apă cu pH reglat în zilele 2 și 5 ale săptămânii.
 • Mediul înconjurător: am înregistrat o temperatură medie de 24°C și o umiditate relativă de 50%.
 • Starea plantei: planta mea a ajuns la 20 cm, dublându-se ca dimensiune de la sfârșitul săptămânii trecute!
Watermelon Growing Report: Week 3
Watermelon Growing Report: Week 3

Săptămâna 4

Uau, vezi că suntem deja în ultima săptămână a etapei vegetative! Verifică ce am făcut în timpul acestei tranziții spre înflorire.

 • Iluminare: am continuat să țin luminile aprinse timp de 24 de ore pe zi și le-am repoziționat pentru a atârna la 35 cm de vârful plantei.
 • Nutrienți: am adăugat ⅓ dintr-o tabletă Easy Grow Booster la 2 l de apă cu pH reglat și am aplicat în ziua 2 a săptămânii. În ziua 5 a săptămânii am pus următoarea formulă în 2 l de apă:

3 ml Cal-Mag
4 ml Biobizz Bio Heaven
4 ml Biobizz Bio Grow
4 ml Biobizz Acti Vera

 • Mediul înconjurător: temperatura a fost de 25°C și umiditatea a ajuns la 45%.
 • Starea plantei: planta mea a continuat să arate sănătoasă și vibrantă. La sfârșitul săptămânii, am început să văd stigmate albe ieșind din noduri – un semn sigur al stadiului de înflorire care începea.

Raport de creștere Watermelon Auto: etapa de înflorire (săptămânile 5–11)

Bun venit în etapa de înflorire! Perioada vegetativă a trecut rapid, fără nicio problemă – o dovadă a moștenirii superbe a soiului Watermelon Auto. În continuare, află ce am făcut în timpul înfloririi în acest raport săptămânal Watermelon Auto.

Săptămâna 5

Planta mea a arătat în cea mai mare parte sănătoasă în această perioadă. Totuși, am observat un motiv de îngrijorare sub formă de pete maro pe frunzele inferioare.

 • Iluminare: am schimbat setarea de la temporizator pentru a menține luminile în funcțiune timp de 20 de ore pe zi. Mi-am repoziționat lămpile pentru a atârna la 35 cm deasupra vârfului plantei.
 • Nutrienți: am pus 1,5 ml de Cal-Mag la 1 l de apă și am aplicat amestecul în ziua 2 a săptămânii. În ziua 3, am adăugat următoarele la 2 l de apă:

3 ml Cal-Mag
4 ml Biobizz Bio Heaven
4 ml Biobizz Acti Vera
2 ml Biobizz Alg A Mic
2 ml Biobizz Top Max
2 ml Biobizz Bio Bloom
4 ml Biobizz Bio Grow

Am dat plantei mele încă 1 l de apă reglat la un pH de 6,3 în ziua 5 a săptămânii.

 • Mediul înconjurător: am înregistrat o temperatură de 25°C și o umiditate de 42%.
 • Starea plantei: planta mea părea sănătoasă în general, cu excepția petelor maronii menționate, de pe frunzișul inferior. La început am presupus că este o infecție fungică. Totuși, am ajuns să le pun pe seama excesului de îngrășământ și m-am hotărât să monitorizez îndeaproape simptomele.
Watermelon Growing Report: Week 5
Watermelon Growing Report: Week 5

Săptămâna 6

Lucrurile au început să arate cu adevărat promițătoare în săptămâna 6! Planta mea începuse să dezvolte o mulțime de muguri mici, iar mănunchiurile de flori centrale au început să se întindă și să urce spre tavan. Am început chiar să văd tricomii în curs de dezvoltare și am detectat o ușoară aromă de fiecare dată când am intrat în camera de cultivare. Totuși, am văzut și petele de pe frunze avansând și mai mult.

 • Iluminare: am repoziționat lămpile pentru a atârna la 35 cm deasupra vârfului coronamentului și le-am ținut în funcțiune timp de 20 de ore pe zi.
 • Nutrienți: în ziua 2 a săptămânii, am adăugat următoarele la 2 l de apă:

4 ml Biobizz Bio Heaven
4 ml Biobizz Acti Vera
4 ml Biobizz Alg A Mic
2 ml Biobizz Top Max
4 ml Biobizz Bio Bloom
4 ml Biobizz Bio Grow

Am oprit administrarea de Cal-Mag săptămâna aceasta de teamă să nu exagerez și să nu agravez simptomele pe care le-am observat săptămâna precedentă. În ziua 5 a săptămânii, pur și simplu am udat cu 1 l de apă cu pH reglat.

 • Mediul înconjurător: am înregistrat o temperatură de 25,2°C și o umiditate de 39%.
 • Starea plantei: planta mea a atins o înălțime de 61 cm cu o mulțime de muguri mici formați. Totuși, petele maro și galbene de pe frunze au început să se înrăutățească, mutându-se peste foliole.
Watermelon Growing Report: Week 6
Watermelon Growing Report: Week 6

Săptămâna 7

Salut, săptămâna 7! Lucrurile au continuat să meargă bine în general. Mugurii au continuat să se umfle și să emită o aromă plăcută. Planta mea a continuat să se întindă în sus, un fenomen tipic pentru etapa de înflorire timpurie. Din păcate, decolorarea a continuat să se răspândească pe frunzele frumoase, determinându-mă să iau măsuri mai drastice!

 • Iluminare: am continuat să țin aprinse lămpile timp de 20 de ore zilnic. Le-am reajustat pentru a atârna la 35 cm deasupra florilor de sus.
 • Nutrienți: în ziua 2 a săptămânii, am pus 1 Tabletă Easy Bloom Booster în 5 l de apă. Am separat 2 l într-un vas și am udat planta, lăsând restul de 3 l pentru o utilizare ulterioară.

În ziua 5 a săptămânii, am adăugat următoarele în 2 l de apă și mi-am hrănit plantele:

3 ml Cal-Mag
6 ml Biobizz Bio Heaven
6 ml Biobizz Acti Vera
4 ml Biobizz Alg A Mic
2 ml Biobizz Top Max
4 ml Biobizz Bio Bloom
6 ml Biobizz Bio Grow

 • Mediul înconjurător: am înregistrat o temperatură medie de 25°C și umiditate de 40%.
 • Starea plantei: planta mea arăta sănătoasă în general și ajunsese la o înălțime de 70 cm. Pentru a rezolva problema decolorării, am decis să îndepărtez toate frunzele inferioare și orice frunze afectate de mai sus de pe plantă. Pe lângă îmbunătățirea aspectului plantei mele, a ajutat și la creșterea aerării și a pătrunderii luminii în coronament.
Watermelon Growing Report: Week 7
Watermelon Growing Report: Week 7

Săptămâna 8

Ne apropiem de sfârșit! În acest segment al ghidului meu săptămânal de creștere Watermelon Auto, voi discuta despre ultima aplicare de nutrienți înainte de a intra în faza de curățare cu apă. Află ce am făcut pentru a-i oferi plantei mele ultimul impuls către finalizare.

 • Iluminare: da, ai ghicit – am ținut lămpile aprinse timp de 20 de ore în fiecare zi.
 • Nutrienți: în ziua 2 a săptămânii am aplicat pur și simplu 2 l de apă reglată la un pH de 6,3. În ziua 5, am adăugat următoarele la 2 l de apă:

8 ml Biobizz Bio Heaven
8 ml Biobizz Acti Vera
6 ml Biobizz Alg A Mic
2 ml Biobizz Top Max
6 ml Biobizz Bio Bloom
6 ml Biobizz Bio Grow

 • Mediul înconjurător: am înregistrat o temperatură medie de 25,5°C și o umiditate relativă de 36%.
 • Starea plantei: planta mea a arătat mult mai bine după câteva frunze îndepărtate. Am observat că mugurii încep să dezvolte o nuanță minunată de violet închis - un semn al producției de antocianine.
Watermelon Growing Report: Week 8
Watermelon Growing Report: Week 8

Săptămânile 9–11

Lucrurile au devenit foarte simple din acest moment. Am încetat să mai hrănesc planta pentru a o curăța cu apă în cele 3 săptămâni înainte de recoltare. Teoria spune că această tehnică obligă plantele să-și consume rezervele de nutrienți, rezultând un fum mai fin și mai gustos.

 • Iluminare: am continuat să las lămpile aprinse timp de 20 de ore în fiecare zi până la sfârșitul ciclului de creștere.
 • Nutrienți: plantele mele nu au primit decât apă până la recoltare. Am pus 2 l în zilele 2 și 5 din săptămânile rămase.
 • Mediul înconjurător: per total, am înregistrat o temperatură medie de 25°C și o umiditate de 38%.
 • Starea plantei: după cum era de așteptat, planta mea a trecut rapid de la un verde intens la galben și portocaliu în timpul procesului de curățare cu apă. Deși acest lucru ar fi fost un motiv de îngrijorare în etapele anterioare, acum a indicat pur și simplu că această curățare cu apă a funcționat! În acest moment, mugurii mei păreau denși și încărcați cu tricomi. Era timpul de recoltare!
Watermelon Growing Report: Week 9
Watermelon Growing Report: Week 9

Raport de creștere Watermelon Auto: recoltarea (săptămâna 12)

În doar 10 săptămâni de la etapa de răsad, am obținut o plantă matură Watermelon Auto gata de recoltat! Pentru a începe acest proces, am tăiat planta la bază și am atârnat-o cu capul în jos de partea de sus a cutiei de cultivare. Am ținut ventilatorul pornit, dar am oprit lămpile. După 2 săptămâni de uscare, am tăiat florile și mi-am evaluat recolta, care a cântărit 56 de grame. Apoi am pus mugurii în borcane de conservare timp de încă o lună pentru a le îmbunătăți aroma.

Caracteristici genetice ale soiului Watermelon Auto

Așadar, ești dornic să cultivi Watermelon Auto? Nu te învinovăţesc! Această tulpină uimitoare din punct de vedere vizual, creată de Royal Queen Seeds, provine din tulpinile părinte Tropicanna Cookies și Lemon OG și produce flori superbe de culoare violet-verde, cu un conținut de THC de 20% și o mulțime de terpene fructate.

Watermelon Growing Report: Harvest
Watermelon Growing Report: Harvest

Caracteristici de creștere ale Watermelon Auto

Watermelon Auto crește frumos practic oriunde, cu condiția să primească suficientă lumină și substanțe nutritive. Plantele de la interior cresc până la 80-110 cm, ceea ce le face potrivite pentru corturi mici și dulapuri de cultivare. Fii gata să recoltezi până la 500 g/m² în doar opt săptămâni după încolțirea semințelor. În aer liber, vei observa că plantele ajung la 120 cm și produc 50-90 g/plantă.

Efectele și aromele plantei Watermelon Auto

Această tulpină oferă un efect euforic corporal cu acțiune rapidă și de lungă durată, care înroșește ochii și liniștește mintea. La câteva secunde după ce ai tras un fum, vei experimenta pe limbă arome puternice de pepene verde. După puțin timp vei simți că mușchii încep să se relaxeze pe măsură ce pofta de mâncare crește.

Watermelon Auto
Tropicanna Cookies x Lemon OG
450 - 500 gr/m2
80 - 110 cm
6 - 7 Săptămâni
THC: 20%
20% Sativa, 75% Indica, 5% Ruderalis
50 - 90 gr
100 - 120 cm
8-9 săptămâni după germinare
Calmant

Cumpără Watermelon Auto

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.