By Ryan Najjar

Dacă te-ai uita într-un meniu de deserturi și ai observa că poți comanda Honey Cream, credem că ea va fi alegerea ta. Îți recomandăm să te bazezi pe acest instinct data viitoare când ești în căutarea unei tulpini. Soiul superb și satisfăcător de dulce, **Honey Cream, este o achiziție excelentă pentru orice cameră de creștere sau grădină. S-a născut în Spania și este foarte iubită în țara ei natală, dar a venit momentul să ia și restul lumii cu asalt.

FUNDALUL GENETIC AL TULPINII HONEY CREAM

Unul dintre principalele lucruri care ne plac la această tulpină este complexitatea sa. Honey Cream descinde din nu mai puțin de trei predecesori diferiți. Și asta nu e tot, toți predecesorii ei au un renume nobil.

Primul strămoș, BlueBlack, este o încrucișare între Blueberry și Black Domina, ambele două tulpini puternice. Este o tulpină dominantă indica, renumită pentru aroma sa dulce și picantă de fructe de pădure. Al doilea strămoș, Maple Leaf Indica, descinde dintr-o tulpină indica afgană, cunoscută pentru high-ul fizic puternic. Ultimul părinte, White Rhino, are moștenire afgană, braziliană și indiană. Este lăudat pentru efectele rapide și puternice, urmate de un val de euforie.

• Honey Cream este un amestec genetic de BlueBlack, Maple Leaf Indica și White Rhino.

EFECTELE TULPINII HONEY CREAM

Chiar și cu o concentrație de 16% THC, Honey Cream este o tulpină potentă. Cu toți cei trei părinți indica, te poți aștepta la o experiență relaxantă și moleșitoare. Indiferent dacă ai nevoie să te relaxezi după o zi lungă sau să adormi mai rapid decât de obicei, această tulpină este exact ce ai nevoie. Și nu te imobilizează doar pe canapea. Din ce în ce mai mulți consumatori medicinali au început să aleagă această tulpină pentru a-și ameliora simptomele. Oamenii care se confruntă cu insomnie, dureri cronice și chiar tensiune musculară au găsit alinare, și tot mai multe studii apar constant.

Honey Cream oferă un high moleșitor, care provoacă somnolență, iar unele persoane o consumă pentru a-și ameliora simptomele.

AROMA ȘI SAVOAREA TULPINII HONEY CREAM

Suntem siguri că ți s-a făcut gura apă de îndată ce am menționat numele. Nu-ți face griji, la fel am pățit și noi. În ceea ce privește gustul, un amestec de senzații dulci și pământii își vor face apariția de îndată. Însă, aroma este vedeta și motivul din spatele numelui. Într-o clipă, camera se va umple cu un miros dulce, infuzat cu o aromă de miere sau caramel. Mai sunt și alte arome și gusturi pe lângă acestea, dar dulceața le acoperă pe toate.

Honey Cream are un gust dulce și pământiu, cu arome de miere și caramel, alături de alte note subtile.

Honey Cream

Honey Cream

Honey Cream

Genetic background BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 6 - 7 weeks
THC strength THC: 16% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 35% Sativa, 65% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 625 - 675 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 250 cm
Harvest time Early October
Effect Psychedelic high

Buy Honey Cream

CARACTERISTICILE DE CREȘTERE ALE TULPINII HONEY CREAM

Dacă ești familiarizat cu modul de creștere al altor tulpini indica, ai o idee despre cum va arăta Honey Cream. Va fi o plantă relativ mică, atingând maxim 1,6 m în interior și 2,5 m în aer liber. Este destul de stufoasă, dar absolut masivă în partea de sus, cu tulpini dense și lungi. Când tot procesul de creștere se va termina, vei putea recolta până la 550 g/m² în interior și 675 g/plantă în aer liber. Datorită dezvoltărilor recente, timpul de înflorire este mai scurt ca niciodată. De fapt, atât de scurt încât poate fi recoltată după numai 6–7 săptămâni de înflorire! Dacă o cultivi în aer liber, momentul recoltării este la începutul lunii octombrie. Totuși, nu te grăbi prea tare; dacă îi lași puțin mai mult timp la dispoziție, vei avea parte de randamente mai mari.

• Honey Cream crește ca și o tulpină indica clasică.
• O poți recolta după 6–7 săptămâni de la înflorire.

ȘI CU ASTA ÎNCHEIEM...

Credem că nu a trebuit să ducem prea multă muncă de convingere pentru a te determina să alegi o tulpină numită „Honey Cream”, dar sperăm că această imagine de ansamblu te-a inspirat. Cu un efect relaxant profund, un gust dulce și un parfum și mai dulce, nu ai cum să dai greș. Împreună cu faptul că, spre deosebire de majoritatea tulpinilor, o poți recolta mult mai repede, Honey Cream este cu adevărat greu de depășit.

• Cu o perioadă rapidă de creștere, efecte calmante și un miros și gust dulce, Honey Cream este o tulpină de top.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.