By Luke Sholl

O prăjitură spațială este la fel de grozavă precum pare. Imaginează-ți prăjitura ta preferată, dar infuzată cu puterea de neegalat a canabisului. Aproape fiecare cafenea din Amsterdam oferă prăjituri spațiale sub o formă sau alta, acestea devenind extrem de populare printre cei care vor să experimenteze un high prin comestibile, într-o manieră discretă și gustoasă.

Din fericire, nu trebuie să călătorești departe pentru a putea experimenta acest deliciu. Cu câteva ingrediente simple și cam două ore din timpul tău, poți găti această prăjitură cu canabis în propria casă!


Ce conține o prăjitură spațială?

După cum am menționat, principalul ingredient din prăjiturile spațiale este nimeni alta decât faimoasa Mary Jane - și, desigur, mult lapte, zahăr și unt. Rețeta prăjiturii propriu-zise este destul de simplă, însă multe persoane nu știu cât canabis să folosească la această rețetă. De fapt, este o chestiune de preferință personală, dar cantitățile pe care le-am dat mai jos sunt un excelent punct de plecare.

Nu uita, poți oricând să începi prin a servi o porție mai mică, mai ales dacă te îngrijorează concentrația.

Vom acoperi punctele mai delicate ale potenței prăjiturii spațiale mai târziu, dar un high de la comestibile este notoriu pentru că îi dă pe spate chiar și pe cei mai experimentați dintre noi. Dacă ai îndoieli, este recomandat să începi treptat!

Rețeta prăjiturii spațiale cu canabis

Timpul total de pregătire a prăjiturii este de aproximativ două ore, așa că pregătește toate ingredientele și echipamentul și fii gata să gătești o delicioasă prăjitură cu canabis.

Ingrediente

Space Cake INGREDIENTS
 • 8 g floare de canabis sau cantitatea echivalentă în frunze de zahăr sau hash
 • 1¾ căni de făină
 • 1 cană unt nesărat
 • 1 cană de zahăr granulat
 • ¾ cană lapte
 • 2 ouă
 • 1¾ linguriță praf de copt
 • ½ linguriță sare

Mai poți include și orice alte ingrediente dorești pentru a îmbunătăți prăjitura, cum ar fi pudră de cacao, extract de vanilie, fructe uscate, smântână sau fulgi de ciocolată - folosește-ți imaginația.

Echipament

 • Grinder
 • Bol pentru amestecare
 • Spatulă sau lingură de amestecare
 • Tavă de cuptor pentru prăjituri
 • Spray antiaderent sau hârtie de copt
 • Cuptor
 • Cuptor cu microunde
 • Castron mic
 • Scobitori
 • Suport de răcire (opțional)

Instrucțiuni

Space Cake Recipe
 • Pasul 1: Încălzește cuptorul la 110°C. Pune canabisul (măcinat) într-un recipient rezistent la căldură. Dă la cuptor pentru 30-40 minute. Acest lucru va decarboxila canabisul, adică toți canabinoizii vor deveni biodisponibili.
 • Pasul 2: Lasă canabisul decarboxilat la răcit. Între timp, setează cuptorul la 190°C.
 • Pasul 3: Cât aștepți să crească temperatura în cuptor, pune untul într-un bol și la cuptorul cu microunde pentru 20 de secunde. Ai nevoie de unt topit, cu o consistență de pastă.
 • Pasul 4: Amestecă canabisul cu untul.
 • Pasul 5: Adaugă într-un bol zahărul, făina, laptele, untul cu canabis, ouăle și orice altceva îți mai dorești. Amestecă bine până obții un aluat cu o consistență omogenă. Poate dura câteva minute, dar astfel te vei asigura că tot canabisul este repartizat uniform în amestecul de prăjitură.

OBSERVAȚIE: Dacă amestecul este prea uscat, mai adaugă puțin lapte; dacă ți se pare prea umed, mai pune puțină făină.

 • Pasul 6: Unge tava cu spray antiaderent sau tapetează cu hârtie de copt antiaderentă
 • Pasul 7: Toarnă cu grijă amestecul de prăjitură în tavă, întinde pentru a distribui uniform.
 • Pasul 8: Pune tava în cuptor și lasă la copt 25 de minute.
 • Pasul 9: După cele 25 de minute, fă testul scobitorii, înțeapă mijlocul prăjiturii cu o scobitoare. Daca iese curată este gata; daca aluatul se lipește de scobitoare, mai lăsăm prăjitura la cuptor încă 5 minute. Repetă de câte ori este necesar.
 • Pasul 10: Lasă prăjitura la răcit aproximativ 20 de minute în tavă; apoi, răstoarnă pe suportul de răcire și îndepărtează tava, lăsând prăjitura să se răcească încă 30 de minute.
 • Pasul 11: După ce s-a răcit, poți decora prăjitura cum dorești. Crema de unt este preferata fanilor.
 • Pasul 12: Bucură-te de frumusețea prăjiturii spațiale și pregătește-te să savurezi una dintre cele mai gustoase și mai interesante comestibile.

A pregăti prăjituri spațiale poate fi simplu, dar consumul lor poate fi puțin mai complicat. Iată câteva răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.

Prăjitura spațială cu canabis: întrebări frecvente

În cât timp își fac efectul prăjiturile spațiale?
Comestibilele cu canabis (inclusiv prăjiturile spațiale) își fac efectul în aproximativ 40-60 de minute. Chiar și după ce simți efectul inițial, senzația se amplifică timp de câteva ore. Din cauza modului în care THC este procesat în sistemul nostru digestiv și în ficat, este esențial să treacă cel puțin o oră (dacă nu două) între porții. Dublarea prea rapidă a porției de prăjituri spațiale este o modalitate sigură de a te face praf.
Ce cantitate de prăjitură spațială poți să consumi?
Chiar dacă ai experiență cu comestibilele este recomandat să începi cu o singură porție. Doar dacă nu simți nimic după două ore poți încerca încă o porție. Pentru majoritatea oamenilor, o singură porție dintr-o prăjitură bine amestecată este suficientă. Pentru mai multe sfaturi despre controlul porțiilor, potența și puterea prăjiturii tale spațiale, **calculatorul nostru de comestibile explică totul.
Cum poți opri efectul prăjiturii spațiale?
Dacă nu îți place efectul, din păcate, nu poți face nimic pentru a opri imediat efectele prăjiturilor spațiale. Vestea bună, totuși, este că orice reacții adverse nedorite vor trece în timp. De asemenea, poți încerca să bei multă apă, să îți distragi atenția cu altceva și să mănânci niște alimente dulci pentru a reduce intensitatea efectelor.
Ce termen de valabilitate au prăjiturile spațiale?
Prăjiturile spațiale folosesc o mulțime de ingrediente proaspete, așa că vei avea la dispoziție doar aproximativ o săptămână pentru a termina toate porțiile, cu excepția cazului în care le pui la congelator. De asemenea, trebuie să te asiguri că depozitezi prăjitura în frigider într-un recipient etanș, pentru a-și menține prospețimea. Având în vedere durata scurtă de valabilitate, este mai bine să te concentrezi pe coacerea de prăjituri mai mici și să pui accentul pe calitate, nu pe cantitate.

Vrei prăjituri spațiale? Aceste 4 tulpini sunt ideale

Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze este un ingredient excelent pentru orice Space Cake. Această tulpină potentă emite un miros de lămâie proaspătă atunci când este fumată, o calitate care îmbunătățește gustul oricărei delicatese cu o nuanță citrică. Această tulpină sativa stimulează mintea, deschizând porțile către idei creative și îmbunătățind starea de spirit și concentrarea. Savurarea unei prăjituri cu Lemon Haze este o idee minunată înainte de perioade lungi de muncă și activitate creativă. Nivelurile de THC variază între 15% și 20% la această tulpină, oferind high-uri de la moderate la foarte intense. În prima oră de la consumarea unei felii de prăjitură Lemon Haze, consumatorul va începe să simtă high-ul euforic, înălțător, jovial și energetic pe care îl poate oferi tulpina.

Lemon Haze este o tulpină destul de ușor de cultivat și oferă randamente mulțumitoare. Aceasta se poate înălța până la 200 cm și are un timp de înflorire de 7-9 săptămâni. Florile ei sunt cu adevărat uimitoare și prezintă un strat strălucitor de rășină alături de calicii portocalii strălucitoare.

Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze
23_genetic background_1 Lemon Skunk x Shining Silver Haze
33_Yield indoors_1 600 - 650 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 140 cm
25_flowering time_1 9 - 10 Săptămâni
29_THC_1 THC: 21%
28_Type Blend_1 Sativa 75% Indica 25%
34_yield outdoor_1 650 - 700 gr/plant
32_plant height outdoors_1 130 - 170 cm
27_harvest period_1 Mijlocul lunii octombrie
22_Effect_1 Clar, Echilibrat, Moleșitor

Cumpără Lemon Shining Silver Haze

Purple Queen

Purple Queen își trage numele de la uimitoarele nuanțe de violet prezente pe florile și frunzele de zahăr. Linia genetică acestui hibrid dominat de indica provine din munții Hindu Kush și a fost introdusă în lumea canabisului de exploratorii-vânători de tulpini de canabis. Aceasta este descendenta tulpinilor parentale Hindu Kush și Purple Afghani și prezintă o structură genetică de 75% genetică indica și 25% genetică sativa. Parfumurile și gusturile puternice ale citricelor prezente în acest soi adaugă o aromă considerabilă prăjiturilor cu canabis, oferindu-le o tematică fructată și plăcută. Purple Queen produce niveluri de THC de 22%, ceea ce garantează o adevărată experiență atunci când este consumată în forma ei comestibilă. Efectele acesteia sunt în primul rând relaxante și euforice, conducând spre o moleșeală totală a corpului.

Purple Queen preferă o climă blândă-caldă și are o performanță excelentă atât în interior, cât și în exterior. Plantele de interior produc între 450-500 g/m² și ating înălțimi de până la 80-120 cm. Plantele cultivate în aer liber, în grădini, vor produce recolte semnificative de până la 700 g/plantă și vor atinge înălțimi falnice de până la 210 cm. Purple Queen are o perioadă de înflorire în interior de 7-8 săptămâni, iar plantele în aer liber sunt gata de recoltat în octombrie.

Purple Queen

Purple Queen
23_genetic background_1 Hindu Kush x Purple Afghani
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 8 - 9 Săptămâni
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 25% Indica 75%
34_yield outdoor_1 650 - 700 gr/plant
32_plant height outdoors_1 175 - 210 cm
27_harvest period_1 Octombrie
22_Effect_1 Calmant, Euforic

Cumpără Purple Queen

Royal Cookies

Royal Cookies va adăuga o potență serioasă prăjiturii tale cu canabis. Această doamnă puternică produce niveluri de THC de 23%, suficient pentru a satisface chiar și cel mai veteran consumator de canabis. Acest exemplar dominat de indica este rezultatul unui proiect de reproducere care implică tulpina părinte Cookies Forum și conține 80% genetică indica și 20% genetică sativa. Florile ei degajă mirosuri de nectar dulce, adăugând astfel arome dulci amestecului, atunci când sunt folosite la coacere. Consumarea unei prăjituri Space Cake cu Cookies Royal va produce un high profund moleșitor, care va fi atât relaxant, cât și euforic – efectele sale vor dura câteva ore.

Royal Cookies produce până la 525 g/m² când este cultivată în interior, ajungând la o înălțime cuprinsă între 80-110 cm. Plantele în aer liber vor oferi 500 g/plantă și vor atinge înălțimi mai mari de 180 cm, cu flori gata de recoltat la mijlocul lunii octombrie. În interior, tulpina are o perioadă de înflorire de 8-9 săptămâni.

Royal Cookies

Royal Cookies
23_genetic background_1 Forum Cookies S1
33_Yield indoors_1 450 - 525 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 110 cm
25_flowering time_1 8 - 9 Săptămâni
29_THC_1 THC: 23%
28_Type Blend_1 Sativa 20% Indica 80%
34_yield outdoor_1 450 - 500 gr/plant
32_plant height outdoors_1 140 - 180 cm
27_harvest period_1 Mijlocul lunii octombrie
22_Effect_1 Euforic, Relaxant fizic

Cumpără Royal Cookies

Solomatic CBD

Cei care consumă prăjituri cu marijuana nu o fac doar pentru a se bucura de starea de high, ci și pentru a profita de numeroasele efecte terapeutice pe care le poate avea. Aici intervin tulpini precum Solomatic CBD. Acest specimen interesant este incredibil de bogat în CBD fără a prezenta cantități semnificative de THC. Soiul are aproximativ 21% CBD și 1% THC, permițându-le utilizatorilor să simtă efectele benefice ale CBD-ului, fără a deveni high. Aceste valori au creat un raport CBD:THC de 21:1, cu adevărat pionier în industrie. Consumul acestor prăjituri cu canabis va oferi o senzație clară și relaxantă. Florile Solomatic CBD conțin terpene care creează parfumuri și arome de dulceață, fructe, ghimbir și pin – ingrediente suplimentare minunate pentru orice Space Cake.

Solomatic CBD este foarte ușor de cultivat și, pentru că este o tulpină autoflower, nu necesită o schimbare a ciclului luminii pentru a induce înflorirea. Crescătorii vor fi recompensați rapid cu un randament frumos, deoarece această tulpină sare de la muguri la recoltă în doar 9 săptămâni.

Solomatic CBD

Solomatic CBD
23_genetic background_1 Diesel CBD x Asia CBD Auto
33_Yield indoors_1 150 - 200 gr/m2
31_plant height outdoor_1 50 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 8 Săptămâni
29_THC_1 THC: 1%
28_Type Blend_1 20% Sativa, 70% Indica, 10% Ruderalis
34_yield outdoor_1 30 - 80 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60 - 100 cm
27_harvest period_1 10–11 săptămâni după germinare
22_Effect_1 Clar, Ușor

Cumpără Solomatic CBD

Gata, acum știi o modalitate super ușoară de a pregăti o prăjitură spațială irezistibilă (și câteva tulpini pentru a începe).

Amintește-ți să consumi responsabil și anunță-ți și prietenii ce vor servi. Vei fi în al nouălea cer în cel mai scurt timp!

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.