Raport de creștere Titan F1

Te gândești să cultivi tulpina Titan F1? Atunci ar trebui să citești raportul meu de creștere pentru a-ți face o idee despre ce te așteaptă. Am documentat totul săptămână de săptămână, astfel încât vei putea vedea ce pași am urmat pentru a obține o producție mare, de la germinare până la recoltare.

Video id: 916657137

Raport de creștere Titan F1: Echipamente

 • Cutie: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178
 • Lumini: MIGRO 200+
 • Ventilație: TT Silent-M 100
 • Filtru: Filtru Primaklima PK 100/125
 • Ventilator: Ventilator Koala oscilant × 2
 • Umidificator: Beurer LB 45
 • Sol: Biobizz Light Mix
 • Ghiveci: 11L Air-Pot
 • Nutriție: Nutriție organică de la RQS

Raport de creștere Titan F1: Etapa de răsad (Săptămâna 1)

Înainte de a începe acest proiect, cultivasem deja câțiva hibrizi F1 de la Royal Queen Seeds. Luând în considerare viteza, uniformitatea și rezistența lor ridicată la dăunători și boli, am știut de la bun început că mă așteaptă o călătorie ușoară. Hai să începem!

Week 1

 • Mediu de creștere: Înainte de germinarea seminței mele Titan F1, a trebuit să creez un mediu de creștere adecvat, care să-mi ajute planta să se dezvolte în primele etape ale ciclului de creștere. Am luat Air-Pot-ul de 11 L și l-am umplut cu 5 L de Biobizz Light Mix. Am decis să adaug, pe lângă nutrienții organici, și bioinoculanți, care ajută la creșterea disponibilității nutrienților și la eliminarea agenților patogeni de la rădăcini. Am adăugat 50 g de Nutriție Organică Easy Boost de la RQS în ghiveci, urmată de 10 g de Rhizobacter de la RQS și de 5 g de Mycorrhiza Mix. Le-am amestecat bine și am adăugat încă 5 L de Biobizz Mix în ghiveci, amestecând din nou. În cele din urmă, am udat ghiveciul suficient pentru a satura mediul de cultură.
 • Germinare: Am așezat semințele într-un pahar cu apă fără clor și le-am lăsat la înmuiat timp de 12 ore. Apoi, am făcut o gaură de 2 cm în mijlocul mediului de creștere și am așezat acolo sămânța. Am mai presărat peste sămânță un vârf de cuțit de Rhizobacter și de Mycorrhiza Mix, pentru a mă asigura că rădăcina va intra în contact cu acești inoculanți de îndată ce va ieși din învelișul semințelor. Am acoperit ușor sămânța cu sol și am udat bine zona.
 • Iluminat: Mai apoi, a trebuit să montez luminile. Echipamentul MIGRO 200+ este alcătuit din două lămpi separate. Pentru ca lumina să fie răspândită în mod uniform în cutia mea de creștere, Secret Jardin, am atârnat fiecare lampă la 35 cm de linia mediană a cutiei de creștere - una în fiecare parte. Am reglat luminile și le-am așezat la o înălțime de 35 cm de la marginea ghiveciului. Le-am pus în funcțiune timp de 18 ore pe zi imediat ce lăstarul plantei mele Titan F1 a ieșit din pământ.
 • Stadiul plantei: Sămânța mea a germinat rapid și avea o înălțime de aproximativ 4 cm la sfârșitul primei săptămâni, având deja primul mic set de frunze adevărate așezate între cele două cotiledoane. De asemenea, am pus un higrometru în cutia mea de creștere pentru a urmări temperatura și umiditatea.
Week 1.2

Raport de creștere Titan F1: Etapa vegetativă (Săptămânile 2 - 4)

Bine ai venit la începutul etapei vegetative a jurnalului meu de creștere săptămânal pentru Titan F1! Această etapă a zburat efectiv, datorită naturii rapide a acestui hibrid. Vezi mai jos cum am procedat pentru a-i oferi plantei mele hrana și apa de care a avut nevoie.

Săptămâna 2

Planta mea Titan F1 a avut parte de un început grozav. A dezvoltat mai multe seturi noi de frunze și a avut un aspect sănătos, de culoare verde închis.

 • Iluminat: Mi-am repoziționat luminile pentru a atârna la 35 cm deasupra vârfului plantei și le-am ținut aprinse timp de 18 ore pe zi.
 • Nutrienți: În această săptămână nu am adăugat nutrienți suplimentari, deoarece planta mea a avut acces la doza de Nutriție Organică Easy Boost de la RQS, pe care am inclus-o în sol. Am udat cu 1,5 L de apă, ajustată la un pH de 6,0, în prima și a 5-a zi a săptămânii.
 • Mediu: Temperatura medie s-a încadrat în jurul valorii de 25°C, iar umiditatea relativă a avut o valoare de 50%.
 • Stadiul plantei : La sfârșitul celei de-a 2-a săptămâni, planta mea a avut o înălțime de 6,5 cm. În general, părea sănătoasă, cu o tulpină robustă, frunze luxuriante și fără semne de alungire.
Week 2

Săptămâna 3

Planta mea Titan F1 a început să prindă cu adevărat contur în a 3-a săptămână. A dezvoltat o statură robustă și compactă, o simetrie uimitoare și frunze evantai mai late și mai turgescente.

 • Iluminat: Am ridicat din nou ambele lămpi pentru a atârna la 35 cm de vârful plantei și am menținut un ciclu de 18 ore de lumină și 6 ore de întuneric.
 • Nutrienți: Am început să hrănesc din nou planta pe măsură ce a început să crească, pentru a ține pasul cu nevoile sale. Am ales să folosesc formula Bigger Flowers din pachetul Bio Flowering Booster, care conține o serie de vitamine, stimulenți de creștere și acid fulvic și humic. Am adăugat 1 ml la 2 L de apă cu pH ajustat și am udat planta cu acest amestec în prima zi a săptămânii. În ziua a 5-a, am udat din nou planta cu 2 L de apă.
 • Mediu: Am înregistrat o temperatură medie de 25°C și o umiditate relativă de 50%.
 • Stadiul plantei: La sfârșitul celei de-a treia săptămâni, planta mea avea o înălțime de 24 cm. Totul părea în regulă, cu excepția unei ușoare îngălbeniri și a unor curburi la vârful frunzelor. Având în vedere că planta mea a primit o cantitate considerabilă de nutrienți până în acest moment, am presupus că acest lucru se datorează unei arsuri ușoare. Cu toate acestea, sănătatea generală a plantei mele părea bună, așa că nu m-am îngrijorat prea tare.
Week 3

Săptămâna 4

Și uite așa, am ajuns la sfârșitul etapei de vegetație și la începutul etapei de înflorire. Află cum am avut grijă ca planta mea să fie sănătoasă în timp ce începea tranziția spre înflorire.

 • Iluminat: Arsura ușoară pe care am observat-o pe planta mea nu m-a descurajat, așa că am repoziționat din nou lămpile la o distanță de 35 cm de vârful bolții. Le-am ținut în continuare aprinse timp de 18 ore în fiecare zi.
 • Nutrienți: Mi-am hrănit planta în prima zi a săptămânii cu Tabletele Easy Grow Booster pentru a-i oferi o ultimă doză mare de azot înainte de a înflori. Am rupt o tabletă în două, am dizolvat-o în 2 L de apă cu pH ajustat și am udat planta.
 • Mediu: Am înregistrat o temperatură medie de 26°C și o umiditate relativă de 50%.
 • Stadiul pantei: Am observat că au început să se formeze flori pistilate unice la noduri - zona în care ramurile se intersectează cu tulpina principală. Planta mea avea 36 cm și am defoliat-o ușor pentru a îmbunătăți fluxul de aer și pătrunderea luminii în coronament.
Week 4

Raport de creștere Titan F1: Etapa de înflorire (Săptămânile 5 - 10)

Și uite așa, planta mea Titan F1 a început deja să înflorească. Vezi mai jos cum s-au desfășurat lucrurile pe parcursul etapei de înflorire.

Săptămâna 5

Mugurii plantei mele Titan F1 au început să se dezvolte rapid în prima săptămână de înflorire. Citește cum am avut grijă de ea, pentru a avea o plantă fericită și sănătoasă.

 • Iluminat: Am menținut aceeași rutină, ridicând luminile la 35 cm deasupra vârfului bolții și ținându-le aprinse timp de 18 ore pe zi.
 • Nutrienți: Am adăugat 1,6 ml de Thicker Flowers și 2 ml de Bigger Flowers din pachetul Bio Flowering Booster în 2 L de apă pentru a-mi hrăni planta în prima zi a săptămânii. Aceste formule conțin niveluri ridicate de fosfor și potasiu - doi macronutrienți care joacă un rol important în formarea mugurilor. Mai apoi, în a 5-a zi a săptămânii, am udat cu 2 L de apă cu pH ajustat.
 • Mediu: Am înregistrat o temperatură medie de 28°C și o umiditate relativă de 50%.
 • Stadiul plantei: Planta mea a atins o înălțime de 48 cm la sfârșitul primei săptămâni de înflorire. În decurs de o săptămână, florile ei pistilate, mici și singuratice, s-au dezvoltat rapid în mase mari de stigmate și bractee. Arsura ușoară pe care am observat-o în timpul etapei de vegetație nu s-a agravat, iar planta mea arăta cu adevărat vibrantă.
Week 5

Săptămâna 6

Ramurile plantei mele Titan F1 au început să se umfle incredibil de repede, iar un strat de tricomi a început să apară peste mugurii ei și frunzele de zahăr.

 • Iluminat: Am menținut o distanță de 35 cm între vârful bolții și lămpile mele și le-am lăsat aprinse timp de 18 ore în fiecare zi.
 • Nutrienți: În cea de-a 6-a săptămână a-mi început să îmi hrănesc planta mai mult pentru a mă asigura că primește toți macronutrienții necesari pentru dezvoltarea optimă a mugurilor. În prima zi a săptămânii, am adăugat jumătate dintr-o Tabletă Easy Bloom Booster în 2,5 L de apă. În ziua a 5-a zi a săptămânii, am adăugat 2 ml de Thicker Flowers, 1 ml de Bigger Flowers și 1,4 ml de Sweeter Flowers în 2 L de apă și mi-am hrănit planta.
 • Mediu: Am urmărit păstrarea unei temperaturi medii de 28°C și o umiditate relativă de 50%.
 • Stadiul plantei: Planta mea atinsese o înălțime ușor peste 52 cm. Mugurii ei au devenit groși și plini de rășină, iar un miros slab, dar perceptibil, mă întâmpina de fiecare dată când intram în cortul de creștere.
Week 6

Săptămâna 7

Planta mea Titan F1 a început să se apropie de maturitate în săptămâna a 7-a. Vezi cum mi-am hrănit planta pe măsură ce se apropia momentul recoltării.

 • Iluminat: Ca de obicei, mi-am poziționat luminile la 35 cm de partea superioară a bolții și le-am lăsat aprinse timp de 18 ore în fiecare zi.
 • Nutrienți: În prima zi a săptămânii, am adăugat 3 ml de Thicker Flowers, 2,5 ml de Bigger Flowers și 2 ml de Sweeter Flowers în 2,5 L de apă și mi-am hrănit planta. În a 5-a zi săptămânii, am adăugat jumătate de Tabletă Easy Bloom Booster la aceeași cantitate de apă.
 • Mediu: Am înregistrat o temperatură medie de 28°C și o umiditate relativă de 45%.
 • Stadiul plantei: Florile plantei mele au devenit mai groase și am observat că a început să se dezvolte un miros mai puternic. Au început să apară mai mulți tricomi peste mugurii și frunzele ei de zahăr, iar unele pistiluri au început să se transforme din alb în portocaliu.
Week 7

Săptămâna 8

Bine ai venit în ultima săptămână de hrănire înainte de spălare! Află cu ce mi-am hrănit planta înainte de a restricționa toți nutrienții.

 • Iluminat: Am urmat aceeași strategie de iluminare pe care am implementat-o până în acest punct al ciclului de creștere.
 • Nutrienți: În prima zi, am adăugat 2,5 ml de Thicker Flowers, 2 ml de Bigger Flowers și 2 ml de Sweeter Flowers în 2,5 L de apă și mi-am hrănit planta. În a 5-a zi, am adăugat o jumătate de tabletă Easy Bloom Booster în 2,5 L de apă.
 • Mediu: Am înregistrat o temperatură medie de 28°C și o umiditate relativă de 45%.
 • Stadiul plantei: În acest moment, majoritatea pistilurilor s-au transformat din alb în portocaliu. Mirosul ei a devenit mult mai înțepător, dar frunzele evantai și-au păstrat aspectul verde luxuriant.
Week 8

Săptămânile 9 și 10

Începând cu cea de-a 9-a săptămână, nu mi-am mai hrănit planta, pentru a iniția procesul de spălare. Ideea din spatele acestui proces este că plantele încep să metabolizeze nutrienții depozitați în țesuturile lor, lucru care are drept rezultat o aromă îmbunătățită. Află cum am procedat.

 • Iluminat: Deoarece planta mea nu depășea 52 cm, nu am mutat lămpile și le-am ținut aprinse timp de 18 ore în fiecare zi.
 • Nutrienți: Am renunțat la toți nutrienții și am udat doar cu 2 L de apă cu pH ajustat în prima și a 5-a zi a săptămânii.
 • Mediu: Am înregistrat o temperatură medie de 29°C și o umiditate relativă de 45%.
 • Stadiul plantei: Planta mea a ajuns la maturitate și putea fi recoltată la sfârșitul celei de-a 10-a săptămâni. Tricomii ei păreau mai lăptoși, iar toate pistilurile ei erau de un portocaliu închis.
Week 9-10

Jurnal de creștere Titan F1: Recolta

Venise timpul să culeg roadele muncii mele! Mi-am tăiat planta de la bază și am atârnat-o cu capul în jos în partea de sus a cutiei de creștere, în întuneric, cu ventilatoarele pornite, până când tulpinile s-au uscat și au devenit fărâmicioase. Din nefericire, unele dintre flori au mucegăit după recoltare, deoarece nu am reușit să mențin umiditatea suficient de scăzută. După uscare, am recoltat un total de 65 g, deși am aruncat 17 g din cauza mucegaiului. Per total, Titan F1 a oferit o producție bună și a fost incredibil de ușor de cultivat.

Harvest

Atributele genetice ale tulpinii Titan F1

Titan F1 face parte din primul val de hibrizi F1 adevărați. Aceste soiuri reprezintă rezultatul unui proces lung de reproducere, care culminează cu încrucișarea a două linii consangvinizate foarte pure. Această strategie conferă progeniturilor vigoarea hibridă, ceea ce le face mai uniforme, mai aromate, mai puternice și mai rezistente la boli. Titan F1 a moștenit genele tulpinilor Blue Dream, Sugar Magnolia și Amnesia.

Caracteristicile de creștere ale tulpinii Titan F1

Titan F1 crește rapid la o dimensiune bună și o structură robustă. Plantele ating o înălțime maximă de 75 cm, dar pot fi menținute la 50 cm dacă sunt antrenate în mod corespunzător. În general, acest soi poate fi recoltat în numai 70 de zile, fiind ideal pentru cultivatorii care doresc să obțină un randament rapid, dar cu discreție.

Efectele, aroma și gustul tulpinii Titan F1

Datorită concentrației extrem de mare de THC, tulpina Titan F1 oferă un high de lungă durată, care înalță mintea, dar relaxează corpul. Această tulpină se numără printre cele mai puternice soiuri autoflorante disponibile pe piață, iar nivelurile ridicate de cariofilen, farnesen, mircen și ocimen contribuie, de asemenea, la efectele pe care le oferă. Cu fiecare fum, vei experimenta note puternice de bomboane, combustibil, ierburi, pin și vanilie.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.