By Luke Sumpter

Purple Queen: Canabis violet maiestuos

Purple Queen

ORIGINI: CĂUTAREA TULPINII PURPLE QUEEN

Undeva, în Hindu Kush, crește o misterioasă marijuana de munte. De secole, regiunea găzduiește cele mai rafinate tulpini de canabis indica-landrace. Până în prezent, aceasta continuă să fie sursa celui mai bun hasish. Vânătorii aventuroși de tulpini au înfruntat conflicte armate, condiții dure și teren periculos în căutarea canabisului sălbatic și a soiurilor prețioase, rafinate local.

Violetul a fost întotdeauna asociat cu regalitatea. Chinezii antici au fost probabil primii care au recunoscut presupuse proprietăți magice ale culorii violet. Intrarea în Orașul Violet Interzis a fost rezervată exclusiv Împăratului.

Purple Queen este un hibrid indica potent creat de crescătorii de la Royal Queen Seeds. Acest soi superb combină cele mai rășinoase și profunde fenotipuri violet ale tulpinilor Afghan Kush și Pakistan Kush specimens. În prezent, fiecare grădină de canabis poate deveni un palat violet lipicios pentru orice crescător.

Video id: 484156876

CARACTERISTICI DE CREȘTERE: PLANTE VIOLETE LIPICIOASE

În facilitățile de creștere de canabis sau în aer liber, în climă temperată până la caldă, Purple Queen este un mugur vedetă. Plantele stufoase, cu aspect de tufiș și spațiere internodală de dimensiuni mici, vor dezvolta muguri lipicioși și robuști. Vorbim despre densitatea de tip jupiter. În doar 8 săptămâni de înflorire, Purple Queen va fi gata de tăiere. Cultivatorii în aer liber ar trebui să planifice o recoltă la mijlocul lunii septembrie.

Pe măsură ce plantele trec de la creșterea vegetativă la înflorire, acestea vor căpăta treptat nuanțe de lavandă. Frunzele supradimensionate stil evantai pot fi îndepărtate pentru a permite o penetrare mai mare a luminii. Temperaturile mai scăzute pe timp de noapte, în timpul înfloririi târzii, vor spori bogatele flori violete regale și frunzișul, pentru a încânta cultivatorii. Fiind fideli descendenței sale genealogice Kush, acești muguri violeți înghețați emană parfumuri pământoase înțepătoare, cu note de lămâie-pin și hash.

EFECTELE PURPLE QUEEN: SENZAȚII DE MOLEȘEALĂ ȘI POFTĂ DE MÂNCARE CRESCUTĂ

Purple Queen este un fum consistent, de savurat noaptea, pentru cunoscătorii indica. Datorită aromei Intense Kush și notei finale subtile de citrice, te vei bucura de fiecare fum; asta dacă poți să te oprești din a admira încântătorii muguri suficient de mult timp pentru a-ți face un joint. Purple Queen te domină cu determinare. Primul lucru pe care îl vei simți este un val de euforie. Apoi moleșeală. Cu toate acestea, călătoria este relaxantă. Efectele sedative se strecoară ușor. Și mai devreme sau mai târziu, te vei regăsi țintuit pe canapea și foarte înfometat. Consumatorii în scopuri medicale vor aprecia Purple Queen pentru efectele fizice liniștitoare și stimularea apetitului.

Purple Queen
Hindu Kush x Purple Afghani
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
8 - 9 Săptămâni
THC: 22%
Sativa 25% Indica 75%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Octombrie
Calmant, Euforic

Cumpără Purple Queen

PURPLE QUEEN AUTOMATIC: MUGURI DELICIOȘI FĂRĂ O PERIOADĂ DEAȘTEPTARE LUNGĂ

Purple Queen produce rezultate uimitoare și satisfăcătoare. Cu toate acestea, începătorii sunt deseori intimidați de lumea geneticii fotoperiodice. Chiar și cultivatorii cu experiență preferă uneori viteza și discreția oferite de tulpinile autoflorante. Maeștrii noștri crescători au reușit să încrucișeze cu succes Purple Queen cu Critical Auto pentru a spori viteza și accesibilitatea celei din urmă pentru începători. Rezultatul este Purple Queen Automatic.

Cu un profil genetic de 80% indica, 15% sativa și 5% ruderalis, Purple Queen Automatic continuă să emane farmecul indica. Interesant este faptul că plantele de interior ating o înălțime puțin mai mare decât Purple Queen originală - 130 cm - deși formarea folosind tehnica cu stres redus le va păstra mai aproape de sol. Așteaptă-te la un randament impresionant de până la 400 g/m² la numai 8-9 săptămâni de la germinare.

Plantele cultivate în aer liber ating o înălțime maximă de 140 cm, dar pot rămâne la 90 cm, dacă sunt formate corespunzător. Înconjoară aceste frumuseți violete cu plante însoțitoare, precum mușețelul, pentru a le ascunde mirosul și a le păstra ascunse de privirile curioșilor. Așteaptă-te la un randament de 100-150 g/plantă atunci când cultivi această tulpină în aer liber.

Purple Queen Automatic creează flori superbe, aromate. Acești muguri compacți, de culoare violet închis, se mândresc cu un strat strălucitor de tricomi, care impresionează cu un conținut de THC de 16% și terpene pământoase, citrice. Utilizatorii se pot aștepta la un high liniștitor și reconfortant, care topește grijile și îi ajută să se concentreze pe prezent.

Purple Queen Auto

Purple Queen Auto
Purple Queen x Critical Auto
350 - 400 gr/m2
90 - 130 cm
6 - 7 Săptămâni
THC: 16%
Sativa 15% Indica 80% Ruderalis 5%
100 - 150 gr/plant
90 - 140 cm
8-9 săptămâni după germinare
Calmant, Euforic

Cumpără Purple Queen Auto

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.