Viitorul este verde și cariera ta poate fi la fel

Royal Queen Seeds este un loc minunat pentru a te dezvolta pe plan profesional. Unde altundeva poți să îți valorifici talentul și să faci parte din echipa băncii de semințe de canabis #1 din Europa? Este nevoie de mult mai mult decât crescători profesioniști de canabis și gene de marijuana de cea mai înaltă calitate pentru a putea crea o bancă uimitoare de semințe. Avem nevoie de un volum foarte mare de oameni creativi, care lucrează intens pentru a putea menține aprinse luminile de creștere.

Ești blocat într-o carieră monotonă? Nu ai parte de nicio satisfacție? Ai obosit să lucrezi pentru șefu'? Poate că ai nevoie de o schimbare pe plan profesional. Sau poate că ai nevoie să te alături echipei câștigătoare, unde cariera ta va înflori. RQS a parcurs un drum lung într-un timp foarte scurt. Știm că viitorul este verde. Pe măsură ce continuăm să atragem noi producători de soiuri medicinale și recreaționale, avem nevoie să ne mărim echipa.

AI STOFĂ DE ROYAL QUEEN SEEDS?

Royal Queen Seeds vrea în echipă oameni pasionați de canabis. Dar trebuie să fii și șarmant în același timp. În viitorul apropiat vom angaja oameni pe o mulțime de posturi diferite. Bineînțeles, vom avea nevoie de cunoscători de canabis cu abilități de maeștri în încăperea de creștere. Dar avem multe oportunități și în afara ariei de creștere.

Te pricepi la cuvinte? Vom căuta scriitori. Cunoști mai multe limbi străine? Vom continua să creăm conținut în mai multe limbi, astfel încât vom avea nevoie și de traducători. Sau poate ai o fire artistică? Excelent, pentru că vom avea nevoie și de designeri grafici.

Poate cauți un rol mai convențional într-o companie extraordinară? Dacă e așa, perfect. Vom recruta personal pentru departamentul de marketing, de relații cu clienții și asistenți în vânzări. La Royal Queen Seeds vrem doar să conectăm producătorii cu cele mai bune semințe feminizate. Pentru a atinge acest obiectiv de bază, este esențial să avem cel mai bun personal, atât pe partea de front office, cât și pe cea de back office.

Aceasta este șansa ta de a contribui la comunitatea globală de canabis și de a lucra pentru banca numărul unu de semințe de canabis. Deci, dacă tu crezi că ai ceea ce căutăm noi, trimite-ne CV-ul tău în formularul de contact.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.