By Luke Sumpter

A sosit din nou acel moment al anului - acea perioadă specială de 24 de ore în care iubitorii de iarbă se reunesc sub un singur steag verde. Ia tot ce ai nevoie pentru petrecere și vom porni numărătoare inversă pentru tine - serios! Suntem pe cale să devenim prima bancă de semințe care a afișat vreodată un ceas monolitic cu numărătoare inversă 4/20 în emblematicul Times Square (mai multe despre asta imediat). Aici, la Royal Queen Seeds, am avut un an foarte special de când ne-am întâlnit ultima dată pentru această ocazie specială. Mai jos, vom detalia semnificația lui 4/20 și ce înseamnă acest eveniment pentru noi, după câteva luni atât de fructuoase și triumfale!


RQS: Prima bancă de semințe cu anunț în Times Square

Fiind una dintre cele mai mari și mai iubite bănci de semințe din Europa, poți paria că plănuim să petrecem din greu anul acesta! Chiar și pentru noi, acest 4/20 va intra în cărțile de istorie din mai multe motive. Și anume? Suntem pe cale să facem istorie, dragilor! Ne-am asociat cu una dintre cele mai mari companii media din America legate de canabis – Cannabis Now Media – pentru a afișa un uriaș ceas cu numărătoare inversă în emblematicul Times Square. De ce? Pentru că vrem să sărbătorim faptul că iubitorii de iarbă din statul New York au acum acces la primul lor dispensar legal de canabis[1]!

Începem această numărătoare inversă legendară la ora locală 3:30 pm și continuăm până la 4:20! Dacă te afli prin preajmă, vino și alătură-te nouă pentru acest moment istoric special; împărtășește-ți dragostea pentru canabis cu noi!

Video id: 826120606

RQS devine global

Suntem absolut încântați de anunțul nostru din Times Square, dar, crezi sau nu, avem și mai multe de sărbătorit de acest 4/20. În ultimele două decenii, ne-am ridicat de jos, de la începuturi umile, pentru a deveni una dintre cele mai mari bănci de semințe din Europa; suntem sursa principală de genetică de înaltă calitate pe tot continentul. Acum, ne facem cunoscut numele în întreaga lume!

Am ajuns în Statele Unite

Industria canabisului din Statele Unite s-a dezvoltat în ultimii ani în urma eforturilor de legalizare la nivel de stat. Cultivatorii din țară au deja multe sortimente dintre care pot alege și sunt pe cale să aibă mult mai multe. Întreaga noastră gamă de genetică este acum disponibilă cetățenilor din toate cele 50 de state. Indiferent dacă preferi tulpini cu auto-înflorire rapide, soiuri obișnuite robuste sau cele mai bune semințe feminizate disponibile, noi le avem!

Schimbăm regulile jocului în Tailanda

Nu, sărbătoarea nu se oprește aici. Un alt motiv pentru care suntem pe cale să petrecem din greu de acest 4/20 se referă la activitățile noastre din națiunea tropicală Thailanda. Țara a devenit celebră anul trecut prin legalizarea canabisului și chiar prin oferirea de plante cetățenilor! În urma acestei știri, am avut grijă să acționăm rapid pentru a ne face cunoscută prezența. Acum, avem o clădire cu 5 etaje în Bangkok, cu un dispensar, un salon pentru fumat și chiar și propria noastră unitate de creștere.

Royal Queen Seeds Opening in Thailand
Royal Queen Seeds Opening in Thailand

Sărbătorim un an plin de inovații

În cele din urmă, suntem gata să reflectăm asupra realizărilor noastre în acest 4/20 din alte două motive. Crescătorii noștri au lucrat încontinuu în ultimul an pentru a schimba lumea canabisului pentru totdeauna. După un program de reproducere anevoios, au dezvoltat primii hibrizi adevărați de canabis F1. Folosită în agricultură de zeci de ani, dar nu și în industria canabisului, această tehnologie are ca rezultat plante care sunt mai productive, mai uniforme și care au niveluri mult mai mari de canabinoizi și terpene. Ești pregătit/ă pentru plante mai sănătoase și recolte mai voluminoase?

În plus, am lansat și un nou val de genetică premium din SUA, garantat pentru a-ți ridica mintea la cer și a-ți bucura papilele gustative. Crește tulpini ca Wedding Cake și Sundae Driver pentru a obține profiluri ireale de terpene și niveluri vertiginoase de THC.

Deci, cultivatorule, cum îți vei petrece acest 4/20? Te îndemnăm să ieși în comunitatea ta, să cunoști oameni noi, să sărbătorești această plantă și să reflectezi asupra propriilor realizări în acest an și la ceea dorești să realizezi în viitor. Cultivare cu spor!

Royal Queen Seeds in Times Square
Royal Queen Seeds in Times Square

Istoria și semnificația lui 420

Indiferent în ce oraș, localitate sau sat locuiești, poți paria că terpenele și canabinoizii vor pluti în aer când ceasul sună 16:20. Deși o sărbătoare, 4/20 este și un protest; fumătorii din țările în care canabisul este interzis își fac vocea cunoscută adunându-se cu miile și exprimându-și poziția față de plantă.

Dar ce înseamnă exact 4/20? Și de unde tradiția? Într-adevăr, originile lui 4/20 rămân tulburi și contestate. O legendă povestește despre un grup de liceeni din California în anii 1970. Această echipă, care s-a autointitulat „The Waldo”, obișnuia să se întâlnească exact la 16:20 după ore pentru a arde planta lor preferată. O altă teorie se referă la codul poliției 4/20, o alertă clandestină care se presupune că denotă deținerea sau utilizarea de iarbă.

Indiferent de adevăratele origini ale lui 4/20, comunitatea canabisului din întreaga lume a acceptat data ca o sărbătoare internațională a tuturor lucrurilor legate de iarbă. Evenimentele, concertele și protestele cu tematică de canabis apar anual în această zi ca un mijloc atât de sărbătoare, cât și de răzvrătire.

External Resources:
  1. Weed is legal in New York, but the illegal market is still booming. Here’s why | PBS NewsHour https://www.pbs.org
Notă:
Conținutul este strict pentru scopuri educaționale. Informațiile furnizate provin din cercetări colectate din surse externe.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.