By Max Sargent

RQS CÂȘTIGĂ PREMIUL CEA MAI BUNĂ BANCĂ DE SEMINȚE LA SPANNABIS 2019

Royal Queen Seeds Best Seedbank Spannabis 2019Spannabis 2019 din acest an, cea de-a șaisprezecea ediție a târgului, a fost un weekend interesant, distractiv, aglomerat și informativ, cu o atmosferă caldă și o coloană sonoră excelentă. Întoarcerea noastră la Spannabis 2019 a fost mai remarcabilă ca niciodată, deoarece ne-am consolidat reputația de a fi una dintre cele mai importante bănci de semințe din lume. Un fapt confirmat de punctul culminant al weekendului nostru: Royal Queen Seeds a câștigat premiul „Cea mai bună bancă de semințe” în cadrul premierii. Pe o piață de canabis europeană și globală extrem de competitivă, o astfel de distincție ne oferă satisfacție și motivație, dar ne și determină să ne arătăm recunoștința fanilor și echipei noastre dedicate.

STANDUL ROYAL QUEEN SEEDS

Un număr mare de vizitatori au apreciat melodiile live în timp ce se plimbau, bucurându-se de o vreme perfectă, prin fața prezentărilor a 200 de companii de canabis, la Fira de Cornellá. Printre acestea s-a numărat și prima apariție a cabinei RQS cu două niveluri, acoperind o suprafață de 75 m2 per etaj, unde vizitatorii se puteau bucura de ambianța creată de RQS și erau mângâiați de razele soarelui. Am organizat chiar și un joc special pentru fani: jocul Jackpot. Jocul a fost un succes și au fost câștigate multe premii - aducând bucuria pe multe chipuri care vizitau expoziția.

Video id: 484519527

NE-AM ÎNTÂLNIT CU PRIETENI, FANI ȘI CELEBRITĂȚI DIN LUMEA CANABISULUI ÎN CADRUL SPANNABIS 2019

Bineînțeles, momentele petrecute la Spannabis nu ar fi fost complete fără întâlnirile cu cei prezenți. Am avut câteva întâlniri interesante cu clienți, fani și prieteni din industrie, într-un mediu pozitiv, dedicat ierbii.

De asemenea, am avut plăcerea de a discuta cu multe celebrități din lumea canabisului, care au decis să ne viziteze. Ed Rosenthal - care a fost acolo la începutul luptei pentru reforma legii canabisului și a scris una dintre cele mai vechi cărți de marijuana disponibile. Ne-am întâlnit și cu Urban Remo - un expert modern în creștere, care știe să recunoască iarba bună atunci când o vede. Alți influenceri care s-au oprit să discute cu noi au fost Yoidi Ganja Zone, That Weed CoupleEl Sendero de la María și 4.20cult. După cum vezi, am avut câteva zile destul de remarcabile!

Un subiect important al conversației a fost viitorul canabisului. Proiecte emoționante din întreaga lume, în special din SUA și Canada, pregătesc calea pentru o industrie globală a canabisului bine reglementată. Acesta a fost un subiect fierbinte, deoarece, la începutul weekendului, ICBC discuta despre reforma legilor canabisului în țările recalcitrante. Este o perioadă palpitantă în industria canabisului, fiecare an devenind din ce în ce mai verde!

NE-AM ÎNTÂLNIT CU PRIETENI, FANI ȘI CELEBRITĂȚI DIN LUMEA CANABISULUI ÎN CADRUL SPANNABIS 2019

NE VEDEM ANUL VIITOR LA SPANNABIS 2020!

În următoarele 12 luni până la Spannabis 2020, vom continua să oferim semințe, servicii și informații grozave despre canabis, acestea ajutându-ne să dezvoltăm RQS și comunitatea sa la nivelul din prezent. Dar nu îți face griji, nu ne vom culca pe o ureche, ci vom continua să inovăm cu tulpini noi și descoperiri de ultimă oră. Sperăm să ne revedem anul viitor!

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.