By Luke Sumpter

Cum să ascunzi mirosul de canabis.


Suntem siguri că vei fi de acord cu noi în această privință: canabisul miroase grozav—de fapt, incredibil. Aroma intensă și pământoasă a plantei provoacă un sentiment de nostalgie și bucurie în același timp. Le amintește consumatorilor de canabis de momente din trecut și îi anunță când s-a încheiat o zi lungă.

Cu toate acestea, nu toată lumea apreciază mirosul greu și pronunțat al canabisului. Uneori, un miros de parcă ai fi fumat dintr-un bong la micul dejun nu va provoca deloc reacții pozitive. Indiferent dacă participi la o întâlnire de lucru, întrunire de familie sau călătorești cu mijloacele de transport în comun, acoperirea mirosului îți va oferi liniștea necesară.

Mai jos, vom discuta despre cele mai eficiente modalități de a acoperi mirosul care se agață de corp, haine, mașină și chiar de păr după o ședință de fumat. Folosește aceste tehnici pentru a fuma oricând dorești și păstrează totodată un miros proaspăt și curat.

Cum să ascunzi mirosul de canabis în camera ta

Fumatul de canabis în confortul propriei camere depășește aproape orice altă locație imaginabilă. Stând întinși pe pat cu un joint mare, muzica preferată și câteva gustări delicioase îi face pe cei mai mulți fumători să se apropie de nirvana.

Cu toate acestea, frica persistentă de a răspândi un miros neplăcut în blocul de apartamente sau de a fi prins de un vecin sau de un proprietar îi împiedică adesea pe iubitorii de canabis să experimenteze o fericire completă. Verifică mai jos cum să previi mirosul de iarbă să devină predominant și cum să îl îndepărtezi atunci când predomină.

Prevenirea impregnării mirosului în cameră

Așa cum spune o zicală veche, este mai bine să previi decât să tratezi. În primul rând, oprind mirosul de canabis să devină predominant, îți vei mări șansele de a rămâne discret. Trucul simplu și ieftin al aerisirii este adesea suficient!

 • Aerisește!

Înainte de a fuma dintr-un bong sau un blunt, deschide o fereastră și pornește un ventilator. Desigur, această tehnică direcționează mirosul canabisului în afara ferestrei. Mulți fumători preferă acest rezultat decât aburii de iarbă care le umplu holul.

O depozitare adecvată joacă, de asemenea, un rol cheie—iarba miroase chiar înainte să o fumezi. Păstrează-ți canabisul într-un recipient etanș pentru a împiedica mirosul terpenelor să ajungă în cameră.

Ventilate!

Cum să maschezi mirosul de canabis în camera ta

Dacă fumezi canabis cu un miros foarte puternic—sau pur și simplu este prea frig pentru a deschide o fereastră—următorul sfat îți propune să faci tot posibilul pentru a acoperi parfumul. Există diverse metode pe care fumătorii le folosesc pentru a-și acoperi urmele, cu terpene suplimentare servind adesea ca cea mai bună soluție.

 • Uleiuri esențiale

Terpenele sunt suficient de puternice pentru a modifica mirosul ierbii, așa că, în mod logic, sunt și suficient de puternice pentru a-l acoperi! Difuzoarele de uleiuri esențiale utilizează terpene care se găsesc în plante deosebit de aromate—rozmarin, eucalipt și lavandă—pentru a face camerele să miroase proaspăt. Utilizează aceste dispozitive pentru a înlătura mirosul caracteristic de iarbă cu aromele florilor și plantelor inofensive.

Essential Oils

Cum să ascunzi mirosul de iarbă în casa ta

Majoritatea consumatorilor de canabis își încep povestea îndrăgirii canabisului în dormitoarele lor din căminele studențești sau într-o cameră din casa părintească. În cele din urmă—după absolvire, promovare sau alte perioade din viață—se mută în propria locuință. Această mare schimbare vine și cu o mai mare libertate, precum fumatul dintr-un bong la micul dejun și aprinderea unei pipe în baie (plăcere maximă pentru majoritatea consumatorilor).

Dacă preferi să ții mirosul de terpene în afara casei tale, consultă metodele de prevenire de mai jos. Dacă ai nevoie de o soluție de urgență, vezi cum poți masca mirosul din ce în ce mai puternic.

Prevenirea mirosului de iarbă din casa ta

Desigur, o ventilație adecvată are un rol important și atunci când fumezi în alte zone ale casei tale. Dacă ai un loc preferat pentru fumat, deschide o fereastră și pornește un ventilator. În mod ideal, alege o cameră în care oaspeții au mai puține șanse să intre și una cu aerisire bună.

 • Mergi afară

Ca alternativă, ieși în grădină. Dacă locuiești într-o regiune însorită, profită la maximum de vitamina D și stai printre plantele din grădină. Dacă este mai rece, magaziile și alte încăperi de la exterior oferă un refugiu excelent și te vor împiedica să aduci mirosul neplăcut în casă.

Head Outside
 • Depozitare adecvată

De asemenea, nu uita să păstrezi iarba în mod înțelept pentru a preveni mirosul terpenelor să se disipeze când nici măcar nu fumezi. Borcanele Mason și pungile etanșe funcționează excelent pentru captarea terpenelor.

Proper Storage

Cum să maschezi mirosul de iarbă din casa ta

După ce ai fumat aproape în fiecare zi și terpenele plutesc în aer, nasul tău nu va mai fi atât de sensibil și nu îți vei da seama cât de asemănător miroase locuința ta cu o cafenea olandeză. Deși acest lucru nu este o problemă pentru tine, poate deveni un motiv de îngrijorare atunci când oaspeții își anunță prezența surprinzătoare în decurs de o oră. Dar nu te teme, există mai multe acțiuni pe care le poți face pentru ca locuința ta să miroase proaspăt și fără nicio urmă de fum înainte să ajungă musafirii.

 • Bețișoare parfumate

Aprinde bețișoare parfumate și plasează-le în zonele cele mai afectate. La fel ca difuzoarele de ulei esențial, bețișoarele parfumate eliberează în aer compuși aromatici puternici care sunt surprinzător de buni la acoperirea mirosului de canabis.

Incense Sticks
 • Lumânări

Lumânările parfumate au, de asemenea, un efect bun, reușind să mascheze terpenele din aer. Deoarece există o selecție uriașă de parfumuri, poți alege orice aromă îți place mai mult.

Candles
 • Dispozitive de eliminare a mirosului

Deși este ultima soluție pentru fumătorii de iarbă care duhnesc la propriu, formulele chimice fac o treabă superbă la acoperirea mirosului de canabis. Spray-uri precum Febreze și Oust înlocuiesc rapid aroma neplăcută cu o explozie răcoritoare și eficientă de molecule aromatice.

Odour Eliminators
 • Purificatoare de aer

Purificatoarele de aer funcționează prin circularea aerului printr-o serie de filtre fine. Nu numai că pot ajuta la îndepărtarea terpenelor mirositoare din aer, dar pot, de asemenea, să capteze unele dintre substanțele potențial dăunătoare găsite în cadrul fumatului pasiv.

Air Purifiers

Cum să ascunzi mirosul de canabis din mașina ta

Deși nu îți recomandăm să conduci și să fumezi iarbă, mașinile oferă de fapt o locație superbă pentru fumat atunci când staționezi. Nu numai că fumatul într-un vehicul va împiedica pătrunderea mirosului în casă, dar mașinile au și sisteme de ventilație încorporate și—poate mai important de atât—sisteme de sunet decente, care adaugă ceva forță acelui bass reggae.

Prevenirea mirosului de iarbă în mașina ta

Scaune încălzite. Ventilatoare. Muzică. LED-uri frumoase. Uneori, pare că mașinile au fost făcute pentru a se fuma înăuntru. Dacă îți place să fumezi în armăsarul tău cu patru roți, verifică aceste metode pentru a menține un miros proaspăt în interior.

 • Pornește ventilatoarele

Înainte de a-ți aprinde joint-ul cu o brichetă, pune în funcțiune ventilatoarele. Dacă dorești cu adevărat să eviți o mașină urât mirositoare, suportarea zgomotului puternic va fi recompensată.

Blast the Fans
 • Deschide ferestrele

Ventilația va extrage terpenele afară din mașină, împiedicându-le să se infiltreze în materialul scaunelor. Deschide geamurile de pe ambele părți pentru a menține un flux constant de aer care să circule prin vehicul.

Crack the Windows

Cum să maschezi mirosul de iarbă din mașină

Dacă te grăbești să-ți aprinzi un joint, este posibil să uiți de prevenire—nu-ți face griji! Chiar dacă acum mașina ta miroase mai mult ca o cameră de cultivare, folosește sfaturile de mai jos pentru a rezolva problema.

 • Odorizante auto

Aproape fiecare mașină are acel odorizant tipic, atârnând de oglinda retrovizoare. Adesea sunt utilizate pentru a ține la distanță mirosul de mâncare cumpărată prin sistemul drive-thru, dar ele pot ajuta și la combaterea mirosului de canabis.

Air Fresheners
 • Cafea!?

Da. Mirosul dominant și foarte captivant al cafelei acoperă în mod eficient mirosul terpenelor. Pune un săculeț de cafea măcinată în mașină și lasă-l să stea o zi înainte de a-l scoate.

Coffee!?
 • Neutralizatorul de mirosuri

Produsele de neutralizare a mirosurilor nu doar maschează temporar mirosul de iarbă, ci se lipesc fizic de moleculele aromatice și se elimină mirosul. Așază aceste neutralizatoare tip bloc în mașină după fumat și vei obține un miros neutru în cel mai scurt timp.

Odour Neutralisers
 • Plătește pentru o curățare profesională

Mergi la curățătorie. O curățare profesională a interiorului mașinii tale va aduce un miros la fel de proaspăt ca al unei mașini noi. O combinație de produse de curățare industriale și un bun odorizant auto vor eradica chiar și cele mai urât mirositoare dintre terpene.

Pay for a Deep Clean

Cum să îndepărtezi mirosul de iarbă din părul și de pe corpul tău

Terpenele nu se agață doar de mobilier după fumat, ci rămân și pe păr și corp. S-ar putea să nu simți pe tine mirosul de iarbă după ce ai fumat, dar toată lumea din biroul tău va fi lovită de un val de canabis când vei păși pe ușă.

Prevenirea mirosului de canabis urât mirositor din părul și de pe corpul tău

Prevenirea mirosului de canabis astfel încât să nu se agațe de corpul tău te va salva de momente neplăcute la locul de muncă și în orice altă parte. Utilizează aceste sfaturi pentru a rămâne mereu cu un miros fresh.

 • Fumează afară

Fumatul în aer liber va reduce șansele de a mirosi a canabis după ce fumezi. Un flux de aer crescut va îndepărta terpenele de corpul tău, mai ales dacă nu stai în direcția vântului.

Blaze Outdoors
 • Schimbă metoda de administrare

Deși fumatul îți oferă un ritual satisfăcător, crește, de asemenea, foarte mult și șansele de a fi surprins de cineva. Folosește canabisul pentru a produce extracte sau produse comestibile! Dar fii atent, high-ul din produsele comestibile este adesea mult mai intens.

Change the Route of Administration

Cum să maschezi mirosul de iarbă de pe corp și din păr

Odată ce ești acoperit de terpene, dragostea ta pentru canabis va fi pe deplin afișată până ce nu vei folosi una din opțiunile de mai jos.

 • Fă un duș

Fumatul acasă înainte de a ieși afară înseamnă că poți face mai întâi un duș. Folosește un șampon puternic și un gel de duș pentru a îndepărta mirosul de terpene de pe piele și păr.

Take a Shower
 • Parfum pătrunzător

Dacă fumezi în deplasare, ține în geantă o sticlă de parfum foarte puternic. Aplică cu generozitate înainte de a te întoarce la birou pentru a acoperi mirosul de fum.

Pungent Perfume

Cum să scapi de mirosul de iarbă din haine

Fumul de la canabis nu se impregnează doar în păr și pe piele, ci persistă și pe haine pentru perioade relativ lungi. Iată câteva trucuri pentru a păstra acest miros doar pentru tine.

Prevenirea impregnării mirosului de iarbă în haine

Cheia pentru a împiedica hainele să miroasă a iarbă: în primul rând, nu le expune. Consultă opțiunile de mai jos.

 • Poartă ceva pe deasupra când fumezi

Dacă trebuie să mergi undeva imediat după ce fumezi, poartă ceva pe deasupra cât timp fumezi, și vei scăpa de o parte din miros. O glugă sau o jachetă vor capta majoritatea terpenelor și vor împiedica prinderea acestora de hainele de dedesubt.

Wear an Outer Layer While Smoking
 • Fumează dezbrăcat!

Înainte de a pleca de acasă pregătește-ți hainele, dar pune-le în altă cameră. Întoarce-te, relaxează-te și savurează-ți joint-ul. După ce termini, mergi în cealaltă cameră, îmbracă-te și părăsește casa mirosind fresh!

Smoke Naked!

Cum să maschezi mirosul de iarbă de pe haine

Un fum rapid în pauza de prânz sau chiar înainte de a lua trenul îți poate lăsa hainele mirosind foarte intens a iarbă. Parfumurile funcționează bine pentru a menține un miros corporal plăcut și, de asemenea, ajută la acoperirea mirosului de terpene problematice. Doar asigură-te că aplici mai mult decât de obicei pentru a scăpa de mirosul persistent.

Cum să fumezi iarbă fără un miros neplăcut

Pentru mulți consumatori de canabis, prima experiență de acest gen a implicat fumatul unui joint sau fumatul dintr-un bong. Mulți utilizatori rămân cu seriozitate la acest mijloc de administrare, fără să se abată de la această alegere. Cu siguranță, fumatul tradițional oferă un sentiment de păstrare a unui ritual și a unei pasiuni comune, dar există o mulțime de opțiuni fără un miros atât de pregnant.

Inhalare

Inhalarea implică punerea concentratelor pe un dispozitiv de inhalare. Deși aceste preparate conțin mult mai mulți canabinoizi, ele ard mult mai puțin material din plantă decât un joint. Se produce un anumit miros, dar nu este la fel de „grăitor” ca fumul obișnuit. Inhalarea implică utilizarea unui dispozitiv mare pentru inhalări și a unei lămpi cu gaz butan, dar servește ca o opțiune excelentă chiar înainte de a ieși pe ușă.

Vaporizatoare

Vaporizatoarele expun florile de canabis și extractele la temperaturi mult mai scăzute decât fumatul. Prin vaporizare, aceste dispozitive vizează canabinoizii și terpenele fără a le arde (provocând arderea). Pe lângă îmbunătățirea experienței aromatice, vaporizatoarele creează mult mai puțin miros.

Dispozitivul Sploof

realizat, acestea constau dintr-un tub de la hârtia de toaletă, bandă elastică și o bucată de prosop de hârtie. Atașează prosopul de hârtie la un capăt al tubului și expiră fumul în capătul opus. Dispozitivul improvizat ajută la interceptarea unor terpene și la reducerea mirosului.

Ce alungă mirosul de iarbă?

Pentru a recapitula, iată câteva dintre cele mai eficiente modalități de a alunga mirosul de iarbă atunci când trebuie să acționezi rapid:

 • Odorizante
 • Lumânări parfumate
 • Bețișoare parfumate
 • Uleiuri esențiale
 • Ventilație adecvată
 • Depozitează canabisul în mod inteligent
 • Metode alternative: vapatul și inhalarea
 • Utilizează un dispozitiv sploof când e posibil

Întrebări & Răspunsuri

🌪 De ce miroase canabisul atât de puternic?
Moleculele aromatice cunoscute sub numele de terpene stau la baza mirosului caracteristic al canabisului. În natură există peste 40.000 de terpene și peste 200 dintre aceste substanțe chimice se găsesc în canabis.
🌺 Cum miroase canabisul?
Tulpinile variate posedă profiluri de terpene diferite. Unele soiuri au un miros mai mult fructat și dulce, în timp ce altele sunt descrise ca lemnoase, înțepătoare sau cu aromă de pin. În ciuda acestei variații, aproape fiecare tulpină prezintă același parfum de bază caracteristic canabisului—adesea descris ca pământos sau „intens”.
👃 Cum miroase o persoană după ce a fumat?
După ce ai fumat canabis, mirosul de terpene și fum se agață de piele, păr și haine. Această aromă miroase mai degrabă a plante și mosc.
☕️ Ce îndepărtează mirosul de fum?
Utilizatorii de canabis pot masca mirosul de fum folosind spray-uri corporale și parfumuri. Unii utilizatori aleg să își schimbe hainele sau să facă duș după fumat.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.