• Acrylic Grinder (2 parts)
 • Acrylic Grinder (2 parts)
 • Acrylic Grinder (2 parts)
 • Acrylic Grinder (2 parts)

Grinder acril (2 părți)

Un grider simplu: cu capac, bază, dinți pentru mărunțit și nimic mai mult. Acum îți poți mărunți iarba ieftin și fără pretenții. Confecționat din acril, este disponibil în culori de roșu, verde (deschis și închis), albastru și transaparent. Capacul este inscripționat cu numele și website-ul companiei tale preferate de semințe.
 4.5/5 (60) Scrie o recenzie
Alege color
 • Albastru
 • Rosu
 • Verde
€ 2.50 No stock
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

După ce treci de faza când cumpărai și fumai shake (resturi) de canabis și începi să consumi iarbă de calitate superioară, atunci cu siguranță îți vei dori să găsești cea mai bună soluție pentru a-ți transforma produsul preferat într-un material ușor de fumat.

În loc să iei din rezervă un mugure de calitate premium și să îl mărunțești cu degetele sau să îl tai cu o forfecuță, este mult mai eficient să îți macini iarba preferată cu un grider. Deși poate fi distractiv să ai degetele lipicioase după ce ai mărunțit mugurii, este de preferat să lași cât mai mult din reziduurile de marijuana în pipă, bong sau joint și nu pe mâini.

Dacă marijuana face parte din stilul tău de viață, atunci te vei bucura de avantajele acestui grinder acrilic, simplu, format din 2 părți. Are o bază, un capac și niște dinți pentru a mărunți iarba. Este un grinder de bază, perfect pentru entuziaștii de canabis care au un buget redus.

Imaginează-ți că te pregătești să rulezi niște joint-uri pentru o noapte de distracție împreună cu prietenii. Trebuie să-ți mărunțești iarba rapid pentru că ești în întârziere. Sau poate că vrei să-ți umpli pipa pentru a încerca un soi nou pe care tocmai l-ai cumpărat.

Acum poți lua o parte din iarba preferată și să o pui în grinder, în compartimentul de bază. Pui capacul și răsucești până când canabisul ajunge la consistența dorită.

După ce ai măcinat iarba, o să descoperi că este mult mai ușor să rulezi un joint omogen, care va arde frumos și uniform. Grinderul omogenizează canabisul și îți oferă o experiență perfectă când fumezi. Mai mult, după ce ai mărunțit iarba, va fi mult mai ușor să aprinzi și să menții aprinsă pipa, bongul sau jointul. Te vei bucura de un fum mai dens și o iarbă care arde mai ușor.

Grinderul nostru este disponibil în culori de albastru, verde deschis și închis, roșu și transparent. Capacul este inscripționat cu numele și URL-ul Royal Weed Seeds, astfel ne poți contacta ușor de fiecare dată când vrei să mai cumperi marfă de calitate de la noi.

Pentru împătimiți, acest grinder acrilic, de bază, este alegerea ideală pentru a începe să-ți mărunțești iarba rapid și ușor și să te bucuri de o experiență de fumat mai bună.


  By R. C. on 16/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Regalo ottimo
  Comentariu : Ho ricevuto questo greender come regalo.. ed è veramente molto simpatico

  By C. R. on 21/Feb/2020 :
  (3)

  Titlu : Cheap grinder
  Comentariu : Bien pour dépanner

  By E. B. on 06/Feb/2020 :
  (5)

  Titlu : Pratique et efficace
  Comentariu : Tous est dans le titre ( je pose l’avis pour les 10%)

  By C. S. on 02/Dec/2019 :
  (5)

  Titlu : Kurzzeitig äußerst praktisch
  Comentariu : Wer noch nie einen Plastik Grinder in der Hand hatte sollte sich diesen hier unbedingt mit dazu bestellen, er ist nicht wie jeder andere aus'm Kiosk / Späti er hat das überall beliebte Royal Queens Logo Exklusiv als goldenen Print auf sich als Zierde, auch optimal als Geschenk für wirklich jeden!

  By R. M. on 24/Jul/2019 :
  (5)

  Titlu : Muito bom
  Comentariu : Bom grinder e bastante barato por isso óptimo!

  By M. A. on 10/Jul/2019 :
  (5)

  Titlu : Super
  Comentariu : Pas cher, efficace et pratique

  By M. R. on 27/Jun/2019 :
  (5)

  Titlu : top
  Comentariu : Ich find die grinder toll ^^ sie machen es sehr fein und sind toll in der handhabe :) Halten zwar nicht so lang aber dafür kosten sie auch nichts ^^

  By S. Q. on 02/May/2019 :
  (5)

  Titlu : Nice
  Comentariu : Very nice souvenir

  By A. C. on 28/Mar/2019 :
  (5)

  Titlu : Good Grinder
  Comentariu : Nice cheap grinder ; 5 stars

  By M. R. on 11/Mar/2019 :
  (5)

  Titlu : Top Grinder!
  Comentariu : Ein einfach gehaltener Grinder, der seine Aufgabe gut erfüllt. Sogar mit kleinem Fach für Blüten, Filter usw... Für den Preis kann man nichts falsch machen.

  By R. B. on 14/Feb/2019 :
  (5)

  Titlu : very good and sturdy
  Comentariu : well impressed with this grinder, perfect !

  By U. G. on 21/Jan/2019 :
  (5)

  Titlu : Acryl Grinder
  Comentariu : Schöner Grinder für unterwegs mit kleinen Fach für die Blüten. Für die 2,50 € kann man nichts falsch machen. Macht nen guten Eindruck das Ergebnis.

  By R. M. on 07/Jan/2019 :
  (5)

  Titlu : Parfait.
  Comentariu : Bon grinder, fait bien le job. Jolie couleur et très agréable en cadeau ;) .

  By E. B. on 15/Oct/2018 :
  (5)

  Titlu : very good one
  Comentariu : Very good grinder, i like the spikes and the transparency and the material

  By K. C. on 01/Jun/2018 :
  (5)

  Titlu : Best budget grinder I’ve used!
  Comentariu : Works very well for a budget plastic grinder. The magnet in the centre holds it together adequately and the RQS logo really sets this grinder off!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.