Cum și ce să utilizați un grinder de marijuana

Grindrele sunt accesorii esențiale marijuanei. Există multe motive pentru care grinderele merită să facă parte din arsenalul tău, printre care se numără și faptul că fumul este mult mai plăcut și este mult mai ușor să transporți canabisul în acest fel. Mulți fumători sunt ezitanți atunci când vine vorba să dea banii pe un grinder, dar dacă ești un consumator regulat de canabis, această investiție va merita toți banii. Înainte de a merge să-ți cumperi un grinder, ar trebui să iei câteva lucruri în considerare.

DE CE ESTE INDICAT SĂ ÎȚI MACINI IARBA?

Măcinarea ierbii înainte de fumat sau de vapat, o va face să fie mult mai ușor de utilizat. De asemenea, îți vei da seama că măcinarea canabisului îl face să fie mult mai ușor de transportat și experiența fumatului va fi una mai plăcută.

Iarba măcinată este de obicei mai puțin dură, deoarece este mult mai consistentă. Spre deosebire de mugurii întregi, a căror formă poate afecta fluiditatea fumului produs, iarba măcinată va fi fumată curat și uniform. Atunci când vine vorba de jointuri, trebuie să fii capabil să rulezi jointuri înguste și netede, care să poată fi fumate într-un mod eficient. Când vine vorba de pipe, folosirea ierbii măcinate îți va permite să eviți valurile de fum prea mari și neașteptate.

Mai mult, măcinarea plantei înainte de utilizare va limita contactul cu mâinile tale. Acest lucru va împiedica deteriorarea tricomilor și a canabinoidelor prețioase pe care le transportă. Ca atare, folosirea unui grinder va ajuta la menținerea calității și potenței mugurilor tăi. În loc să pierzi acei tricomi, un grinder bun îți va permite să îi strângi pentru a te putea bucura de ei mai târziu.

DE CE ESTE INDICAT SĂ ÎȚI MACINI IARBA?

CRISTALELE DE KIEF

Kief este un termen care se referă la tricomii și canabinoidele fine care se strâng fie în camera inferioară, fie pe pereții grinderului. Kief-ul este mult mai puternic și mai pur decât mugurii obișnuiți. Bucură-te de el într-un mod responsabil, deoarece intensitatea highului său te poate surprinde.

Cristalele Kief pot fi adăugate în pipe, vapate sau presărate în jointuri. De asemenea, poți să și gătești cu ele, după o decarboxilare prealabilă. Dacă intenționezi să cumperi un grinder, se merită să investești într-unul cu o cameră pentru colectarea kiefului.

O IARBĂ CU UN GUST MAI BUN

Fumatul sau vaparea ierbii măcinate va scoate la iveală aromele naturale ale profilului terpenic. Când deschizi camera principală a grinderului tău, mirosul natural al tulpinii ar putea să te copleșească. Deși unele persoane sunt interesate doar de highul de care au parte, mulți alții își vor da seama că experiența lor este îmbunătățită datorită gustului și aromei mult mai plăcute pe care iarba măcinată le oferă.

MAI UȘOR DE TRANSPORTAT

Transportarea canabisului într-un grinder mic poate fi destul de convenabilă. Majoritatea grinderelor metalice au carcase magnetice care asigură păstrarea mugurilor tăi în siguranță, chiar și în timpul transportului. Mai mult de atât, un grinder bine construit te poate ajuta să gestionezi mai bine mirosurile, care ar putea să îți dea bătăi de cap. De asemenea, vei fi surprins de cât de mult canabis poți să depozitezi în grinderul tău.

CE FEL DE GRINDERE EXISTĂ?

Grinderele pot avea diferite forme, dimensiuni, prețuri și funcționalități. Alegerea grinderului tău va depinde nevoile și de bugetul de care dispui. Pentru cei care caută o portabilitate maximă la un preț redus, un grinder mic cu două camere poate fi cel mai bun. Cei care doresc putere și viteză, ar trebui să investească într-un grinder electric.

GRINDER ELECTRIC

Grinderele electrice sunt foarte convenabile deoarece nu trebuie să depui deloc efort. Dezavantajul principal al grinderelor electrice este faptul că au nevoie de o sursă de curent. Cu excepția cazului în care ai un grinder cu baterii, vei avea nevoie de o priză pentru a-l putea utiliza. De asemenea, grinderele electrice tind să strivească prea tare iarba în timpul procesului de măcinare. Din cauza acestor dezavantaje, modelele electrice nu sunt atât de populare în rândul fumătorilor. Cu excepția cazului în care trebuie să macini o cantitate mare de muguri într-un timp foarte scurt, probabil este mai bine să folosești un grinder manual.

Grinder Electric

GRINDERUL CU O SINGURĂ CAMERĂ, FORMAT DIN DOUĂ BUCĂȚI

Acesta este cel mai simplu și de bază grinder pe care îl poți găsi. Grinderul este format din două bucăți, care se unesc într-o cameră pentru a mărunți iarba. Partea interioară a fiecărei bucăți este prevăzută cu dinți ascuțiți. Acest tip de grinder nu are o cameră de colectare a kiefului. În schimb, kieful este amestecat cu mugurele măcinat sau se lipește de părțile laterale ale camerei.

Datorită simplității lor, grinderele formate din două bucăți sunt și cele mai ieftine. Mai mult decât atât, aceste tipuri de grindere sunt fabricate din diferite materiale, cum ar fi lemnul, plasticul și metalul. Chiar dacă cele din plastic sau din lemn sunt mai ieftine, grinderele metalice sunt mult mai durabile.

Grinderul Cu O Singură Cameră, Format Din Două Bucăți

GRINDEUL CU TREI CAMERE, FORMAT DIN PATRU BUCĂȚI

Aceste tipuri de grindere sunt cele mai populare printre fumători. Deși sunt un pic mai scumpe decât grinderele simple, formate din două bucăți, funcționalitatea adăugată își merită toți banii. Acest tip de grinder are 3 camere: una pentru măcinarea ierbii, una pentru iarba deja măcinată și una pentru colectare kiefului. Colectorul de cristale face ca acest tip de grinder să merite cheltuiala suplimentară. Această comoară cu kief poate fi foarte utilă într-o zi ploioasă sau atunci când resursele tale s-au terminat. Acest tip de grinder este fabricat în general din metal, pentru o durabilitate sporită.

Grindeul Cu Trei Camere, Format Din Patru Bucăți

GRINDERE DE TIP CARD

Grindere de tip card sunt destul de rare. Chiar dacă acestea sunt ușor de depozitat și transportat, ele produc mai multă mizerie. Grinderele de tip card sunt foarte asemănătoare răzătoarele alimentare. Ele sunt alcătuite dintr-o bucată de metal cu o mulțime de găuri mici, sau cu o sită fină, pentru răzuire. Grinderele de tip card sunt foarte ieftine și rentabile.

Grindere De Tip Card

CUM SĂ FOLOSEȘTI UN GRINDER?

Grinderele din două sau patru bucăți pot fi folosite în următorul mod.

1. Îndepărtează capacul grinderului

Acest lucru îți va permite accesul la camera principală, putând astfel să inserezi mugurii. Folosește-ți degetele pentru a rupe mugurii mai mari care nu au suficient loc. Asigură-te că nu este nimic în centrul camerei. Aici se pivotează grinderul, iar în cazul celor metalice, de obicei în mijloc se află un magnet, care susține capacul. Porțiunile din muguri care sunt plasate în mijloc nu vor fi mărunțite.

2. ÎNCHIDE CAPACUL ȘI MACINĂ

După ce ai așezat frumos mugurele la locul lui, pune capacul înapoi. Apăsă-l în jos, închizându-l bine, poți să-l și răsucești puțin, dacă este necesar. Rotește capacul în sensul acelor de ceasornic de aproximativ 10 - 15 ori, în timp ce aplici un pic de presiune. Lovește de câteva ori ușor lateralele și partea superioară a grinderului, în timpul și după măcinare, pentru a te asigura că totul este mărunțit.

3. DESFĂ CAPACUL ȘI BUCURĂ-TE DE MUGURELE TĂU

După măcinare, deșurubează capacul grinderului cu grijă. Fii blând, deoarece canabisul poate să cadă din grinder dacă este blocat în partea superioară sau dacă grinderul este ținut strâmb. Presară canabisul tău măcinat în joint sau în pipă și bucură-te de el!

4. COLECTAREA CRISTALELOR DE KIEF

Nu uita să te bucuri și de minunatele cristale de kief! După ce ai măcinat câteva grame de canabis, vei avea probabil suficient kief pentru a umple o pipă. Pentru a răzui kieful colectat de pe pereții grinderului poți să-ți creezi o unealtă dintr-o bucată de hârtie sau, de preferință, dintr-un carton foarte subțire. Grinderul tău poate veni la pachet cu instrumente speciale de răzuire, sau le poți cumpăra separat.

CURĂȚAREA GRINDERULUI

Este important să-ți cureți grinderul, pentru ca acesta să poată funcționa într-un mod optim. Mai mult decât atât, o curățare temeinică te poate recompensa cu muguri sau kief care a rămas blocat în anumite părți ale grinderului tău. Dacă se strânge prea multă rășină în interiorul grinderului tău, îți va îngreuna utilizarea acestuia, putând chiar să-l blocheze.

Există mai multe tehnici pe care le poți folosi pentru a-ți curăța grinderul într-un mod cât mai eficient. Dacă vei folosi o periuță de dinți mică și fină, care să poată curăța locurile greu accesibile, vei obține o curățare mai profundă. Dacă acest lucru nu funcționează, grinderele pot fi înmuiate în alcool izopropilic, sare și apă caldă timp de câteva minute înainte de curățare. De asemenea, frecarea locurilor problematice cu un amestec de alcool izopropilic și sare poate rezolva cele mai multe probleme. În cele din urmă, înghețarea grinderului înainte de curățare te poate ajuta să le vii de hac și celor mai încăpățânate grămăjoare de rășină.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.