AMG - Amnesia Mac Ganja

Pătrunde în cosmos la viteze supersonice cu această zeitate râvnită, cu dominantă sativa. Ea este venerată pentru nivelurile incredibile de THC și un high mental care îți eliberează imaginația de cătușele realității. Câștigătoare a patru cupe și cu o reputație care uimește fumătorii cu valurile de euforie pe care le oferă, AMG elimină orice gânduri negative fără a te încetini.
 4.5/5 (27) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 12.50
3x
€ 30.50
5x
€ 46.50
10x
€ 85.00
€ 30.50 Inclusiv taxe No stock
Adaugă la articole salvate

Metode de plata: VisaMaster CardBank transferBitcoin și Cash

Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Reviews (21)
 • Customer pictures (8)

Amnesia Mac Ganja (AMG) - Bine Ai Venit În Echipa Mac Premiantă

Unele tulpini ajung să câștige un premiu sau două, și chiar dacă se pot mândri cu asta, campionii adevărați stau mereu în fruntea jocului. Amnesia Mac Ganja este o creație incredibilă a lui "Ganja Man", derivată din legendarele tulpini Amnesia și Mac Ganja Haze. Este clar că are un procentaj de 80% sativa, dar această zeiță verde oferă un high supraîncărcat îndreptat direct spre sanctuarul minții tale. Dacă te întrebi cum poate o tulpină să aibă un impact atât de profund, trebuie doar să admiri premiile câștigate în 2014, 2015, 2016 și 2017. Așa cum am spus, adevărații campioni stau mereu în fruntea jocului.

Aromele pământii picante cu tente de ceai de plante provoacă un răspuns nostalgic din partea cunoscătorilor de canabis. Normal, cei care nu o cunosc atât de bine pe Mary Jane pot fi ușor copleșiți de forța dominantă a AMG. Undele euforice te vor asalta de la primul fum până la ultimul. AMG aproape că îți va despărți conștiința de trup. Mintea ta devine complet liberă, călătorind la viteze supersonice de-a lungul autostrăzilor cosmice. Orice sentiment de negativitate, anxietate sau depresie rămâne cu mult în urmă.

Procentajul THC de 22% se concentrează ferm asupra minții, în timp ce impactul asupra corpului este ușor, dar relaxant. Singurul dezavantaj al AMG este că nu este o tulpină pe care o poți fuma dimineața sau înainte să mergi la lucru. Locul ei este lângă tine după o zi grea la birou, căci te va îndruma spre o euforie binecuvântată.

Cultivarea este suficient de simplă. Nu este nici sensibilă, nici complicată atunci când vine vorba de echilibrarea diferitelor aspecte ale camerei tale de creștere. Combinația dintre randamentele decente, atât în interior, cât și în aer liber, cu timpul de creștere puțin mai lung, poate fi descurajantă pentru unii cultivatori. Cu toate acestea, nu subestima puterea pură a fructului interzis pe care această plantă îl oferă. Există un motiv bun pentru care Amnesia Mac Ganja este una dintre cele mai populare tulpini din cafenelele olandeze. Controlul său complet asupra minții tale depășește orice așteptare.

 • THC: 22%
 • CBD: Low
 • Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 550 - 600 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 80 - 120 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 140 - 200 cm
 • Timpul de înflorire: 10 - 11 Săptămâni
 • Luna recoltei: Octombrie
 • Contextul Genetic: Amnesia x Mexican Haze
 • Tip: Sativa 80% Indica 20%
 • Efect: O combinație de high + moleșeală
 • Climat: Călduț

  By N. C. on 16/Sep/2019 :
  (5)

  Titlu : Génial
  Comentariu : Ce produit est vraiment excellent

  By L. T. on 05/Jul/2019 :
  (5)

  Titlu : Qualität
  Comentariu : Immer die beste Qualität

  By C. M. on 13/Jun/2019 :
  (5)

  Titlu : AMG
  Comentariu : Tip top !!!

  By A. C. on 06/Jun/2019 :
  (4)

  Titlu : AMG
  Comentariu : Still in the veg stage with these.. Will say that once they get going these things grow like crazy... Topped them young and currently have 3 real nice bushy plants....

  By F. S. on 20/May/2019 :
  (5)

  Titlu : AMG a blessing
  Comentariu : Hat den Cup verdient, ich habe es bei einem Freund der es anbaut geraucht und war direkt überzeugt. Kann man weiterempfehlen wenn man die Möglichkeiten hat es in Kälteren gebieten oder Indoor anzubauen.

  By G. P. on 07/May/2019 :
  (5)

  Titlu : amg
  Comentariu : consegna ok seminato ieri vi farò sapere

  By A. F. on 06/May/2019 :
  (5)

  Titlu : Amg
  Comentariu : :)

  By P. T. on 03/May/2019 :
  (5)

  Titlu : Royal queen seeds best strains around
  Comentariu : Quality service quick discreet delivery. I’m currently in to second week of flower of different strain looking forward to running this strain .

  By G. C. on 30/Apr/2019 :
  (5)

  Titlu : Amnesia Mac Ganja
  Comentariu : Commande un peu plus longue à arriver que d’habitude, mais arrive à bon port. Cette génétique a vraiment l’air monstrueuse. Suite à un litige (promo sur zamnesia) le service client, m’a renvoyé les mêmes graines + les graines ayant foirées au dernier run + un paquet de 3 (USA)...donc, déçu des génétiques de mon avant-dernière commande, du prix de celle-ci, mais le service client est exceptionnellement commercial et en permanente recherche de satisfaction auprès de ses fidèles clients et pour cette raison, je vous recommande RQS, je reviendrais pour le run de fin d’année avec cette variété et j’enverrais des photos. Merci l’équipe


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.