Blue Mystic

În zona munților și a dealurilor din Oregon și California, o echipă de crescători specializați de canabis lucrau la niște noi soiuri, care până la urmă vor pune bazele varietăților Nord Americane pe care le cunoaștem astăzi. 
 4.5/5 (157) Scrie o recenzie
Number of seeds:
1x
€ 8.00
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 55.00
€ 20.00 Inclusiv taxe In stoc
Adaugă la articole salvate

Metode de plata: VisaMaster CardBank transferBitcoin și Cash

Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • Data sheet
 • Întrebări (0)
 • Reviews (157)
 • Customer pictures (11)

Din munții Coastei de Vest

În zona munților și a dealurilor din Oregon și California, o echipă de crescători specializați de canabis lucrau la niște noi soiuri, care până la urmă vor pune bazele varietăților Nord Americane pe care le cunoaștem astăzi. Grupul includea un legendar cultivator care a încrucișat niște rase tailandeze, hibrizi tailandezi, și un Afgan care există încă din anii ‘80. Rezultatul acestei selecții și a împerecherii între sute, sau poate mii de semințe, va deveni una dintre cele mai faimoase varietăți fumate astăzi, și anume Blueberry.

Genetică Californiană

Rezultat din amalgamul genetic din California/Oregon, am găsit un minunat soi de marijuana pe care l-am dezvoltat într-o sămânță feminizată, ca să oferim Blue Mystic. Acestă plantă predominant Indica este de înălțime mică, cu extindere modestă, și care crește aproape ca un bonsai sau ca broccoli. Poate crește puțin peste 1 m în înălțime dar sfătuim cultivatorii să tundă vârful, pentru a rezulta o plantă asemănătoare unui arbust.

Grozavă pentru climatul Mediteranean

Pentru că nu va crește prea mult pe verticală, încurajarea creșterii pe laterale a plantei va oferi rezultate mai bune pentru randamentul final. Recomandăm de asemenea o perioadă mai lungă în faza de vegetație pentru Blue Mystic, tot pentru maximizarea randamentului. În mod normal, va oferi 55-65 de grame când cultivăm la interior. În medie, asta înseamnă cam 400-500 g pe metrul pătrat sub o lumină de 600 W. La exterior, are nevoie de căldura zonei Mediteraneene sau Californiene, și nu se descurcă prea bine în Europa de Nord.

Blue Mystic Feminizat poate fi gata de recoltare după 8 săptămâni, cu un gust dulce și intens de fructe proaspete. Dacă i se acordă ceva mai mult timp (până la 10 săptămâni), va pierde din aromă dar te va recompensa cu un efect de imobilizare mai intens. Ca întotdeauna, recomandăm uscarea plantelor înainte de a culege mugurii, iar acest lucru este recomandat în special în cazul Blue Mystic, pentru a scoate la iveală aroma plantei.

Dulce și revigorant

Dacă este corect obținută, aroma lui Blue Mystic ar trebui să fie dulce și revigorantă, și să ofere fumătorului senzația unui răcoritor suc de fructe. Aroma intensă este egalată în același timp de un efect Indica foarte potent, de imobilizare, care lasă utilizatorii efectiv blocați.

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Randamentul În Interior: 375 - 425 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 400 - 450 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 180 - 220 cm
 • Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
 • Luna recoltei: Octombrie
 • Contextul Genetic: Oregon Blueberry x Northern Light
 • Tip: Sativa 20% Indica 80%
 • Efect: Moleșitor
 • Aromă: Sweet, Fruity
 • Climat: Călduț
   

  By J. B. on 22/Mar/2019 :
  (5)

  Titlu : Good
  Comentariu : Good seed

  By V. G. on 11/Mar/2019 :
  (5)

  Titlu : perfect
  Comentariu : good product

  By T. B. on 28/Feb/2019 :
  (5)

  Titlu : Sehr gut
  Comentariu : Alles top, immer gerne wieder

  By P. C. on 25/Feb/2019 :
  (5)

  Titlu : finally
  Comentariu : got around to starting my grow, i got my seeds a few weeks back, planted 1 of 3, popped no problem, looking good so far, if anything goes wrong now it's my fault, good job guys..

  By S. S. on 11/Feb/2019 :
  (5)

  Titlu : Good Product
  Comentariu : I found this a lovely strain and a easy grow as was good grows indoors under the LED lighting. I found it a nice smoke and relaxing. Keep up the good work RQC

  By F. K. on 28/Jan/2019 :
  (5)

  Titlu : Sweet
  Comentariu : Very Great highness ans Taste all so very Beautiful

  By J. R. on 15/Jan/2019 :
  (5)

  Titlu : Superbe !
  Comentariu : Elle ne sent pas trop fort mais à une odeur de jus de fruit !

  By M. K. on 02/Jan/2019 :
  (5)

  Titlu : Excellent
  Comentariu : Rapide et discret

  By M. C. on 14/Dec/2018 :
  (5)

  Titlu : Love it
  Comentariu : I recomended this strain...

  By K. A. on 10/Dec/2018 :
  (5)

  Titlu : Firstgrow
  Comentariu : Amazing smell. Cant wait to taste this beauty, grew togetjer with a different strain, the blue mystic overpowered the other strain pretty fast. Waiting for a new Light as the first one didnt do the job as good as it can be done.

  By P. G. on 17/Oct/2018 :
  (4)

  Titlu : Good strain
  Comentariu : Chouette variété, deux phéno très différents dans le lot de graines,l'un très indica l'autre plus purple. Odeur très fruitée moyennement forte en flo

  By R. D. on 16/Oct/2018 :
  (5)

  Titlu : Nog niet gestart
  Comentariu : Ben benieuwd...


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Login
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Strain Family: Blueberry

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use intended only for adults (over 18 years old). We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Strain Family: Blueberry

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use intended only for adults (over 18 years old). We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.