3 extra free seeds for the first 100 to use the code JUNE at checkout

De ce să cumperi de la RQS?

De ce să faci cumpărături de la Royal Queen Seeds pentru toate necesitățile tale de cultivare a canabisului? Păi, de ce nu? Suntem cea mai bună bancă de semințe din Europa și oferim mult mai mult decât semințe!

Cadouri la fiecare comandă: Includem semințe gratuite în toate comenzile. De asemenea, poți alege și dintr-o gamă variată de cadouri ecologice.


Livrare gratuită: Livrare gratuită și discretă în 3-5 zile. Serviciu de retragere parțială/completă gratuit, disponibil pentru o perioadă de 14 zile - fără explicații necesare.


Serviciu clienți VIP: Contactează echipa noastră de experți prin e-mail sau telefonic ca să te putem ajuta cu procesul de cultivare. Mii de păreri ale clienților confirmă profesionalismul echipei noastre!

Genetică avansată: Suntem principala bancă de semințe din Europa, punând la dispoziție genetică de calitate superioară și produse noi care dau tonul în industrie.


RQS Growers Club: Devino membru al comunității noastre de crescători și bucură-te de cadouri și promoții disponibile doar pe pagina noastră.

Referința ta în domeniul canabisului: Suntem experți de top în marijuana și cultivarea acesteia. Citește articole noi în fiecare zi, disponibile în 17 limbi, și abonează-te ca să primești informații personalizate conform intereselor tale.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.