De ce să cumperi de la RQS?

De ce să faci cumpărături de la Royal Queen Seeds pentru toate necesitățile tale de cultivare a canabisului? Păi, de ce nu? Suntem cea mai bună bancă de semințe din Europa și oferim mult mai mult decât semințe!

Cadouri la fiecare comandă: Includem semințe gratuite în toate comenzile. De asemenea, poți alege și dintr-o gamă variată de cadouri ecologice.


Livrare gratuită: Livrare gratuită și discretă în 3-5 zile. Serviciu de retragere parțială/completă gratuit, disponibil pentru o perioadă de 14 zile - fără explicații necesare.


Serviciu clienți VIP: Contactează echipa noastră de experți prin e-mail sau telefonic ca să te putem ajuta cu procesul de cultivare. Mii de păreri ale clienților confirmă profesionalismul echipei noastre!

Genetică avansată: Suntem principala bancă de semințe din Europa, punând la dispoziție genetică de calitate superioară și produse noi care dau tonul în industrie.


RQS Growers Club: Devino membru al comunității noastre de crescători și bucură-te de cadouri și promoții disponibile doar pe pagina noastră.

Referința ta în domeniul canabisului: Suntem experți de top în marijuana și cultivarea acesteia. Citește articole noi în fiecare zi, disponibile în 17 limbi, și abonează-te ca să primești informații personalizate conform intereselor tale.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.