Analiză de creștere Flower Power de la RQS

Iată-ne la primul articol dintr-o nouă serie cu fotograful oficial al Royal Queen Seeds, Kike L. În următoarele articole, vom continua această serie de fotografii detaliate și cu alte soiuri de plante.

Pentru a efectua testele, am amenajat o încăpere cât mai asemănătoare unui spațiu de creștere de dimensiuni modeste, cu scopul de a obține un rezultat similar celui obținut de orice producător care nu are experiență, cumpărând toate elementele de bază necesare unei culturi standard, cu un pachet de semințe feminizate.

Plantele au crescut sub o lampă Philips Son T Pia, cu un reflector de tip Adjust-A-Wing. Această lampă are opțiunea de deschidere și închidere a clapetei, permițând zonei luminoase să fie adaptată nevoilor și nivelului de dezvoltare al plantelor. Mult prea importanta ventilație a fost realizată utilizând un extractor tubular și un ventilator de admisie echipat cu filtrele necesare. De asemenea, am folosit un ventilator pentru a distribui aerul în încăpere.

Power Flower Power Flower Power Flower
 

Plantele au germinat în vată de bumbac și, după germinare, au crescut pentru câteva zile pe un balcon însorit. La germinare și în timpul creșterii inițiale, în cazul în care folosești lumină naturală, trebuie să te asiguri că planta primește lumină de calitate. Dacă nu faci acest lucru, plantele cresc orientate spre soare, slabe, într-un filament subțire. Cu toate acestea, nu trebuie să exagerezi, deoarece plantele mici ar putea fi arse.

Solul și îngrășămintele folosite au fost de la Atami, o marcă olandeză care are deja o bună reputație. Gama bio de la Atami este perfectă pentru cultivatorii care doresc un miros și un gust garantat. În cazul de față, am vrut ca plantele noastre să crească frumos, să fie pregătite pentru fotografii, așa că am ales Bloombastic. Pentru cei care nu știu despre ce vorbesc, Bloombastic Box este un kit alcătuit din Bloombastic, un litru de Terra Leaves și un litru de Terra Max, precum și o cutie mică de stimulator de înrădăcinare Root-C și o alta de Atazyme, un compus enzimatic de la Atami. Având în vedere că plantele urmează să fie hrănite intens, vor fi necesare multe enzime, așa că am cumpărat o sticlă suplimentară.

Restul produselor au venit în cantități suficiente, ceea ce înseamnă că Bloombastic Box este foarte bine conceput. Substratul a luat forma Bio Grow Mix, din nou de la Atami. Acest amestec ușor conține puțini nutrienți, dar se distinge prin permeabilitatea excelentă de care dispune, permițând udarea la alegere.

Plantele au fost mutate în ghiveciul lor final, în același timp cu mutarea din exterior în interior. În prima săptămână, au primit doar stimulatorul de rădăcină Root-C. Cu toate acestea, au mai crescut încă două săptămâni, sub un ciclu de 18 ore de lumină și șase de întuneric. Pe parcursul acestei perioade au fost hrănite cu îngrășământul pentru creștere Terra Leaves. Pe măsură ce am schimbat ciclul de lumină la 12 ore de lumină și 12 ore de întuneric, am înlocuit acest produs cu îngrășământul pentru înflorire Terra Max. Înflorirea a început în a patra săptămână și am început să adăugăm Bloombastic. Acest aditiv este un super-amestec pentru înflorire, destinat să hrănească florile, permițând îmbunătățirea gustului. De-a lungul întregului proces, am folosit enzime din plin. În ultimele două săptămâni, am udat planta numai cu apă.

Power Flower

În anii `90, un grup de cultivatori olandezi pasionați a călătorit în Africa de Sud pentru a colecta diverse varietăți pe care să le adauge în portofoliul lor.

Cumpără Power Flower

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.