Royal Queen Seeds Rebranding

Video id: 910331219

Bun venit la Royal Queen Seeds. Da, tot noi suntem! Ne-am schimbat puțin. Însă trebuie să ai încredere în noi – am făcut asta pentru a fi mai bine!

„Dacă un lucru funcționează, nu te atinge de el”. 

– Îmi place acest stil de tipografie gotică, asemenea unui personaj din nord, un brand foarte vechi care a fost mereu prezent. Negrul îngroșat și leul. Este atât de elegant, ca atunci când fumezi un joint. Bine gândit.

Royal Queen Seeds Rebranding

— De ce această schimbare?, te-ai putea întreba. Îmi plac nuanța aurie și leul. Îți dau un sentiment de siguranță, încredere și solidaritate. Le văd cu ușurință cum se remarcă printre celelalte bănci de semințe. Acel „Queen”, îmi amintește de ceva… Pur și simplu nu știu de ce îmi place această prezentare.

Royal Queen Seeds Rebranding

Ne-am gândit că avem nevoie de o trecere la un nivel superior. A fost un proces uimitor – și acesta ne-a provocat, de asemenea, un pic de „amețeală” când am văzut cât de departe am ajuns deja. Din fericire, am fost cu toții uniți în această călătorie.

Înțelegem că schimbarea este dificilă la început. Schimbarea este intimidantă și te-ar putea face să te gândești: Lucrează aceiași oameni acolo? Oferă ei aceleași semințe? Oare mai pot avea încredere în ei?

Da, da, da, răspunsul este da!

Pur și simplu, în ultimii ani am evoluat. Rapid. Există momente în viață când lucrurile încep să se accelereze. Etape în care apar oportunități interesante și trebuie să profiți de ele. Printre alte etape, am ajuns și pe piața din SUA și am inaugurat primele semințe hibride de canabis F1 din lume. În plus, continuăm să explorăm noi colaborări și ne depășim limitele pentru a dezvolta cele mai noi și mai moderne specii. Îți amintești de Tropical Mirage? O varietate care stimulează creativitatea...

Și asta ne aduce din nou în acest punct, al creativității. Și al oportunității.
Îți prezentăm—noul Royal Queen Seeds. Ne pare bine să te cunoaștem.

Royal Queen Seeds Rebranding

Leul

Leul era puțin cam vechi. L-am iubit, desigur. Este încă prezent în ADN-ul nostru. Are origini olandeze, este curajos, este puternic și dinamic. În ceea ce privește Royal, el este de neatins și nu este negociabil.

Dar să ai un leu în cadrul unei sigle este destul de comun.

Într-o lume digitală cu sute de mii de branduri, multe dintre ele cunoscute în toată lumea, există mii de lei. Fă acest test și verifică online. Deși al nostru era unic, întotdeauna am simțit că este puțin ciudat. Prea feroce, poate? Ne-am gândit - de ce să nu-l schimbăm?

Dar în ce mod?

Am decis să punem mai mult accent pe el. În loc de corp, ne-am concentrat asupra capului său pentru a-i putea vedea mai bine expresia.

Noul leu este puternic. El este, de asemenea, răbdător și înțelept. Este curajos, dar totuși drăguț și interesant. Important este că e ușor de recunoscut. Și mai presus de toate, el este unic.

A fost o provocare să-l aducem la viață. A trebuit să ni-l imaginăm de la zero. Multe dintre opțiunile noastre au fost frumoase, dar au fost puțin prea dure, puțin prea comune, puțin prea severe sau prea distante. A trebuit să ne concentrăm asupra expresiei lui. Mai răbdător. Mai calm. Și nu mai este atât de tânăr. Totuși este îndrăzneț și rapid, însă mai matur și mai respectuos. Un aliat în procesul de dezvoltare, dacă vrei să cuprinzi tot ce semnifică. 

Royal Queen Seeds Rebranding

Fontul

Ei bine, am avut o problemă cu fontul. Îți amintești de ce ți-a plăcut atât de mult „Queen”? Poate suna familiar dintr-un anumit motiv. Însă, trebuie să specificăm că s-a pus accent pe „Queen” fără niciun motiv clar. „Royal” și „Seeds” sunt la fel de importante. Și nimeni nu ne cunoaște sub forma „Queen”. Deci ne lipsea un echilibru.

În plus, fontul – deși frumos și elegant – transmitea expertiză, dar într-un mod distant. Nu a fost ceva rațional sau organic și nici familiar pentru tine.

În alegerea unui nou font pentru siglă, am dorit să subliniem natura organică a produsului, mediul nostru și obiceiurile noastre - un font masiv, care este jucăuș și interesant, mai îngroșat și mai vizibil, permițându-ne noi moduri de a ne conecta.

Acest font va fi folosit și pe site-ul nostru și în comunicările noastre. Ne va ajuta să dezvăluim ce este important, într-un mod organic, funcțional și modern.

Royal Queen Seeds Rebranding

RQS –– înapoi la sursă

Mulți dintre voi ne cunoașteți și ca RQS. Noi înțelegem asta. Royal Queen Seeds este un nume lung de scris (și de pronunțat). Dacă am folosi doar „Royal”, nu am clarifica prea multe; în plus, s-ar pierde scopul nostru principal: „Seeds”.

Așadar, la fel cum am făcut în trecut, am explorat un design „RQS” care să rezume numele nostru și să ne permită să-l folosim în mesaje mai scurte.

Dar făcând asta, am descoperit ceva. Acel spațiu de la Q și coada... arată familiar. Este miezul literei, miezul numelui și, de asemenea, miezul esenței noastre. Litera Q include o sămânță acolo. Este perfect, nu-i așa? Ai observat asta? Fii sincer!

Royal Queen Seeds Rebranding

Culorile

Ah, da, culorile. Deși foarte familiare, a fost totuși dificil să lucrăm cu ele. Poate ai observat că pot atrage multă atenție, dar, în același timp, sunt obositoare pentru ochi. De asemenea, în afară de aceste motive formale, ele transmiteau un mesaj care nu ne mai reprezenta.

Culorile sunt foarte importante. Gândește-te la hainele tale, la culorile pereților tăi de acasă, la mașină sau la tonul existent în filmele tale preferate.

Fiecare culoare are ceva de spus - saturația sa, nuanța și combinația dintre acestea comunică un mesaj.

Ne-am gândit că, pe lângă siglă și designul literelor, culorile sunt un aspect pe care trebuie să-l îmbunătățim. După cum probabil ai observat, le-am rafinat. Am trecut la culori de bază, mai aproape de tonurile organice, care aduc un sentiment de calm și seninătate; mai presus de toate, se combină frumos!

O lume nouă plină de posibilități tocmai s-a deschis în fața ochilor noștri. Deja ne gândim la modul în care le putem folosi: la ambalaje, pe site-ul nostru, pe canalele de social media și... la promovarea activității noastre!

Abia așteptăm să creăm o nouă linie de îmbrăcăminte și să o împărtășim cu tine, și în plus toate echipamentele pe care le vom pregăti în lunile următoare!

Royal Queen Seeds Rebranding

Mesajul

De la început, scopul nostru a fost să învățăm și să împărtășim experiența noastră cu cei din comunitatea noastră. Creșterea unei plante chiar de la stadiul de sămânță nu este ușoară (deși cu informații și îndrumări potrivite așa pare).

Fiind pozitivi și îndrăzneți, am aspirat să „Continuăm să cultivăm”. Cultivarea mai multor plante ne conduce spre o cunoaștere mai profundă a acestui proces și transformă treptat începătorii în experți. În esență, simpla reamintire a îndemnului „Continuă să cultivi” duce în mod natural la evoluția personală.

Acum câțiva ani am introdus „Cultivăm împreună” ca motto alternativ. A fost următorul pas emoționant în relația noastră. Am simțit că învățăm de la comunitatea noastră înfloritoare, așa cum și voi ați învățat de la noi.

Astăzi, când lumea canabisului din jurul nostru se transformă atât de rapid și totul este interesant, simțim că trebuie să evoluăm. Trecerea la această viziune nouă este o oportunitate de a duce lucrurile mai departe. Activ. Împreună. Mai îndrăzneț. Superior. Înțelegi implicațiile? Ești cu noi?

Royal Queen Seeds Rebranding

Observație despre ambalaje

După cum îți poți imagina, trecerea de la un brand recunoscut la o imagine nouă este un proces care necesită ceva timp. S-ar putea ca în unele situații să întâlnești în continuare vechea noastră siglă, dar să fii sigur că tot noi suntem. Pentru a asigura sustenabilitatea acestei tranziții – o valoare de bază pentru noi – vom continua să folosim ambalajul nostru actual până la finalizarea acestei tranziții, și înainte de a adopta complet noua imagine.

Asta nu înseamnă că semințele tale sunt vechi! În schimb, motivul este o decizie strategică, adică o comandă mare pe care noi deja am plasat-o. Ne angajăm să minimizăm deșeurile și să fim atenți la mediu, iar dacă am arunca ambalajele bune, nu am respecta acest principiu.

De la origini până în prezent, „Noi” suntem pe primul loc

Să fim în această călătorie împreună a fost cel mai interesant. Dar mai sunt atâtea de făcut. Încă trebuie să ne dezvoltăm societatea și să dăm putere fiecărui cultivator pentru a fi mai informat, mai atent la mediu și mai încrezător. Avem nevoie de oameni pasionați și calificați care să ne ajute să răspândim acest mesaj, astfel încât să putem să creștem cu toții mai mult decât am crezut vreodată că este posibil.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.