Raport de Creștere: Legendary OG Punch

Video id: 484358439

Următorul raport de creștere documentează experiența mea în cultivarea tulpinii Legendary OG Punch. Mi-am propus să folosesc o configurație relativ simplă și ieftină, pentru a vedea ce fel de randament aș putea obține. Per ansamblu, am găsit un soi cu gene rezistente, un profil terpenic fructat și pământiu, și un efect psihoactiv bine echilibrat.

Înainte de a începe descrierea procesului în sine, hai să aruncăm o privire la profilul ei genetic și motivele pentru care am ales să cultiv această tulpină.

GENELE TULPINII LEGENDARY OG PUNCH

Provenind din tulpinile Legend OG și Purple Punch, Legendary OG Punch reprezintă un echilibru aproape perfect între genele indica (60%) și sativa (40%). Legend OG a contribuit cu un high indica moleșitor și terpene sedative, iar Purple Punch i-a oferit o producție excepțională de tricomi și arome fructate.

Legendary OG Punch

CONFIGURARE

Pentru această operațiune de creștere, am ales să folosesc o configurație simplă și rentabilă. Cultivatorii pot instala cu ușurință acest echipament într-un dulap, într-o cameră liberă sau în dormitor.

  • Cutie de 120 × 60 cm
  • 200 m³/h ventilator de extracție + tub
  • 2x Lumini LED cu spectru alb de 100 W
  • Lumină LED cu spectru violet de 200 W
  • Aparat pentru pulverizarea apei
  • Temporizator
  • Senzor de umiditate
  • Termo-higrometru digital

GERMINARE

Am decis să înmoi sămânța pentru a iniția germinarea. Am descoperit că această metodă ajută la accelerarea procesului și le oferă semințelor un avantaj, comparativ cu semănatul direct într-un recipient. Am așezat-o într-un pahar cu apă cu osmoză inversă, care oferă un mediu curat și moale rădăcinii emergente. De asemenea, am adăugat câteva picături de peroxid de hidrogen pentru a elimina potențialii agenți patogeni bacterieni sau fungici.

În timp ce așteptam ca germinarea să aibă loc, am decis să pregătesc substratul pe care îl voi folosi pentru întreaga cultură. Am luat un ghiveci de 3 l și l-am umplut pe jumătate cu un amestec de sol organic. Am adăugat apoi Easy Roots - Amestecul Mycorrhiza. Ciupercile din acest amestec sinergizează cu rădăcinile de canabis și le ajută să preia nutrienți din mediul de creștere. De asemenea, am adăugat și niște pulbere de dolomit, astfel încât să nu trebuiască să administrez calciu și magneziu mai târziu. Am amestecat substratul foarte bine, am umplut restul restul ghiveciului cu pământ și am amestecat din nou totul.

După 48 de ore, vârful rădăcinii era deja vizibil. Am pus pământul din ghiveci și am creat un orificiu de 2 cm în centru. Am așezat sămânța în orificiu și am acoperit-o cu un strat mic de sol. Răsadul și-a făcut apariția două zile mai târziu.

Legendary OG Punch Grow Report

FAZA VEGETATIVĂ

Pe parcursul fazei vegetative, am folosit doar lumini LED albe. Am așezat ghiveciul în mijlocul cutiei de creștere și am poziționat luminile, astfel încât să atârne la 1 m deasupra recipientului. Am conectat ambele lumini la un temporizator și l-am setat la un program de 18/6.

După ce am scăpat de grija luminii, m-am ocupat de restul variabilelor de mediu. Am vrut să mențin o temperatură de 22° C pe toată durata creșterii. Din fericire, temperatura din camera mea de creștere s-a situat în jurul acestei valori, fără prea mult efort. Tot ce a trebuit să fac a fost să dau drumul la calorifer, în cazul în care era prea răcoare.

De asemenea, am vrut ca umiditatea să fie la aproximativ 65% - suficientă pentru a menține planta sănătoasă, reducând totodată riscul de formare a mucegaiului. Am montat un aparat pentru pulverizarea apei pe un perete al cutiei. Am conectat acest dispozitiv la un senzor de umiditate, care îl pornea atunci când atmosfera era prea uscată. Am atașat un simplu termo-higrometru digital pe peretele din spate pentru a monitoriza umiditatea și temperatura.

Am udat substratul cu 0,25 l pe zi - suficient pentru a o menține planta hidratată, fără a îneca rădăcinile și a le expune la mucegai.

I-am administrat doar nutrienți organici; cu toate acestea, substratul avea deja o concentrație destul de mare de nutrienți esențiali, așa că am diluat jumătate din doza recomandată cu apă cu osmoză inversă și am urmat graficul de administrare al produsului ales.

Până în săptămâna a treia, planta a crescut destul de mult. A atins o înălțime de 15 cm și a început să aibă multe noduri. M-am hotărât să recurg la niște tehnici de formare cu stres scăzut pentru a expune mai mulți din viitorii ei muguri la lumină. Am îndoit ușor tulpina principală într-o parte, paralelă cu solul. Am agățat o sârmă flexibilă de grădină de mijlocul tulpinii și am atașat celălalt capăt de marginea ghiveciului, astfel încât planta să poată sta fixă. Am mutat luminile la 95 cm de vârful baldachinului reformat.

Deși a fost o mișcare reușită, am provocat pagube destul de mari în timpul acestui proces. Una dintre ramurile laterale s-a rupt și doar câteva fibre o mai conectau la tulpina principală. Am pus puțin ghips în jurul nodului și am sperat că totul va fi bine. În mod uimitor, în scurt timp, această domnișoară rezistentă a reușit să se repare singură!

Am lăsat-o să se adapteze la noua sa structură timp de o săptămână. În a patra săptămână, am tăiat-o chiar deasupra celui de-al patrulea nod. În următoarele patru săptămâni, am continuat să execut tehnici de formare cu stres scăzut pe noile ramuri laterale, astfel încât să mențin baldachinul deschis și toți mugurii la aproximativ aceeași înălțime.

În săptămâna a șasea, am mutat-o într-un ghiveci de 15 l, pentru a permite extinderea rădăcinilor și creșterea în înălțime a plantei.

Legendary OG Punch Grow Report

INIȚIEREA ÎNFLORIRII

În săptămâna a opta, am decis să închei faza vegetativă și să inițiez înflorirea. Am montat lumina LED violet alături de cele albe și am setat temporizatorul la un ciclu de 12/12. În această etapă, planta avea o înălțime de aproximativ 40 cm. Am continuat cu același program de hrănire și m-am bazat pe faptul că rezerva de dolomit va furniza cantitatea necesară de magneziu și calciu. De asemenea, am repoziționat lumina la 40 cm deasupra vârfului baldachinului, pentru a spori intensitatea.

FAZA DE ÎNFLORIRE

În perioada de înflorire, am setat regulatorul de umiditate pentru a menține o umiditate de 40%. Acest lucru va crește uscăciunea aerului și va reduce riscul de apariție a mucegaiului, pe măsură ce mugurii încep să se dezvolte. Am mărit cantitatea de apă la la 0,7 l pe zi pentru a răspunde cerințelor ghiveciului mai mare și a activității metabolice a plantei în stadiul de înflorire.

Datorită efortului depus cu tehnicile de formare, au început să apară flori mici într-un baldachin de ramuri de aceeași dimensiune. Pentru a permite luminii să pătrundă și mai mult, am decis să defoliez planta. Am îndepărtat multe frunze mari, care blocau lumina, dar am lăsat totuși suficiente pentru a susține o fotosinteză optimă.

Planta a crescut în înălțime în faza de înflorire, atingând o înălțime maximă de 120 cm în săptămâna a 16-a. Acum, ramurile ei sunt deja pline, având un strat gros de tricomi, accentuat de pistilii portocali. Am început să o hrănesc mai puțin și am spălat-o timp de două săptămâni, înainte de a o recolta.

Din păcate, chiar înainte de recoltă am fost foarte ocupat. A trebuit să las mugurii pe plantă încă două săptămâni, dar au rezistat extrem de bine. Frunzele ei s-au ofilit și au picat, dar mugurii au rămas într-o stare foarte bună.

Am tăiat-o la baza tulpinii și am agățat-o într-o cameră întunecată, pentru a se usca. Am tăiat florile pe uscat și le-am așezat în borcane de conservare timp de câteva săptămâni. În cele din urmă, a venit timpul să fumez!

EFECTUL, AROMA ȘI GUSTUL LEGENDARY OG PUNCH

Legendary OG Punch produce un efect echilibrat. După ce fumezi dintr-un bong sau joint, lucrurile încep să pară foarte cerebrale. High-ul se duce direct la cap, în timp ce concentrația mare de THC îți luminează mintea: Gândurile creative și dorința de socializare caracterizează acest moment al high-ului.

High-ul fizic își face apariția peste aproximativ o oră. Pe măsură ce high-ul cerebral începe să dispară, o senzație fizică liniștitoare pune stăpânire pe tine. Pregătește-te să simți efectele asupra mușchilor și relaxează-te. Oh, și pofta de mâncare își va face apariția foarte rapid. Deși partea fizică a high-ului îți moleșește corpul, nu este copleșitor. Îți poți vedea de ziua ta în mod normal, doar că vei fi mult mai relaxat/ă ca de obicei. Este ideal să o fumezi atât dimineața, cât și seara, când vrei să te relaxezi.

Florile tulpinii Legendary OG Punch nu sunt doar atrăgătoare vizual; au și miros grozav! Tricomii ei produc o cantitate enormă de terpene gustoase în perioada de înflorire. Micrena și cariofilena ies în evidență, în amestec cu gusturi și arome de condimente, piper și pământii. Limonenul și pinenul oferă note subtile de pin, citrice și dulceață.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.