By Luke Sumpter

Fat Banana: Cea Mai Mare Și Dură Banana Kush

Fat Banana: Cea Mai Mare Și Dură Banana Kush

Canabis modificat

În viitorul apropiat, cultura canabisului va fi transformată de un nou hibrid atotputernic. Fat Banana reprezintă o bucățică din această eră utopică. Pentru a realiza acest lucru, maeștrii cultivatori de la RQS au căutat cele mai bune gene și au investit mult timp pentru a proiecta această tulpină regală. Începând cu un program de selecție riguros, pentru a identifica cele mai puternice și productive specimene de Banana OG, provocarea a constat în combinarea tuturor caracteristicilor dorite și eliminarea celor câteva neajunsuri inerente moștenirii Banana OG. Încrucișând cu atenție, îmbunătățind și stabilizând descendenții într-o căutare maniacală a perfecțiunii verzi lipicioase, Fat Banana este o tulpină superioară; pepiniera ta nu ar trebui să conțină alt tip de materie organică.

Cultivare performantă

În pepinieră sau în aer liber, în condiții climatice mai calde, va produce muguri umflați, suculenți, pe care sclipește rășina. Plantele care nu au trecut prin procesul de formare pot crește puțin mai înalte decât o tufă medie de plante indica, dar tulpina ei plină cu bulbi îți va oferi o priveliște uimitoare. Pe de altă parte, Fat Banana este versatilă și răspunde bine și la tehnicile de tăiere și formare.

Înflorirea în interior va fi destul de rapidă și furioasă, fiind necesare doar 8 săptămâni de lumină standard, 12-12 ore. Persoanele care cultivă în aer liber ar trebui să pregătească suport pentru ramurile supradimensionate și încărcate cu muguri. Până la sfârșitul lunii septembrie, o recoltă impresionantă ar putea înclina cântarul.

Cultivarea organică este foarte recomandată. În afară de dozele de suplimente pentru înflorire, Fat Banana nu are cerințe speciale atunci când vine vorba de hrană. Majoritatea plantelor răspund bine la soluțiile nutritive ușoare/medii, cu administrare frecventă. Cu toate acestea, randamente remarcabile pot fi obținute și în mediul hidroponic, trebuie să ai doar grijă să speli plantele.

Cultivare performantă

Fat Banana
Banana x OG Kush
350 - 400 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 Săptămâni
THC: 25%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
170 - 200 cm
Sfârșitul lunii septembrie
Calmant

Cumpără Fat Banana

Efecte moleșitoare

Oamenii și cimpanzeii împărtășesc 95-98% din același ADN, potrivit geneticienilor. În mod similar, Fat Banana a făcut un uriaș salt în materie de evoluție, pentru a lăsa în urmă soiul de grădină Banana OG. Concentrația de THC poate depăși 25%. Arome puternice de fructe de pădure și de tulpini clasice kush te izbesc de îndată ce deschizi punga. Mugurii strălucitori sunt supraîncărcați de tricomi.

Câteva fumuri vor fi suficiente pentru a trimite consumatorul ocazional direct în lumea viselor, în timp ce cunoscătorii cu o toleranță mai mare vor avea ocazia să se bucure de explozia de arome a tulpinii, înainte ca moleșeala fizică să își facă apariția. O foame de nestăvilit își va face apariția dacă vei reuși să rămâi conștient/ă suficient de mult timp. Apetitul scăzut și insomnia nu vor mai fi probleme. Rezistență este inutilă. Umple frigiderul, găsește un serial bun și fă-te confortabil/ă pe canapea. Fat Banana este noua tulpină cu superputeri.

Fat Banana Automatic: Nu este mai puțin impresionantă

Îmbunătățirea tulpinii Fat Banana este practic imposibilă. Combinația dintre un high fizic profund și arome delicioase de fructe tropicale, este satisfăcătoare de fiecare dată. Pentru a face această tulpină puternică accesibilă începătorilor, cultivatorii noștri au preluat genele ei și au creat una dintre cele mai puternice și mai productive tulpini autoflorante de pe Pământ.

Prin încrucișarea specimenului robust cu delicioasa tulpină, Cookies Auto, cultivatorii noștri au produs un urmaș cu 70% gene indica, 20% sativa și 10% ruderalis.

Fat Banana Automatic produce muguri denși, conici, din care aproape că se prelinge rășina. Dacă privești îndeaproape vei vedea această substanță vâscoasă acoperind florile. Plantele cultivate în interior ating o înălțime maximă, ușor de gestionat, de 100 cm și produc până la 450 g/m², în timp ce omologii lor cultivați în aer liber ating 120 cm înălțime și produc între 90 și 175 g/plantă. Această tulpină mică poate fi ascunsă cu ușurință în circumstanțele potrivite, fiind candidata ideală pentru operațiuni clandestine în interior și operațiuni de gherilă în aer liber.

Deși florile sale pot părea mici și inocente, ele posedă un secret fitochimic puternic. Este nevoie de un singur fum pentru a-i simți concentrația de 22% THC curgând prin fluxul sanguin și pentru a începe să aprindă receptorii CB1. Păstrează aceste flori pentru a le fuma seara, astfel încât să te poți bucura cu adevărat de îmbrățișarea lor liniștitoare.

Fat Banana

Fat Banana Auto
Fat Banana x Cookies Auto
375 - 450 gr/m2
70-100 cm
7 - 8 Săptămâni
THC: 22%
Sativa 20% Indica 70% Ruderalis 10%
90 - 175g/plant
80 - 120 cm
9-10 săptămâni după germinare
Calmant, Clar

Cumpără Fat Banana Auto

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.