Royal Queen Seeds Vine În Barcelona: Fă-ne O Vizită Chiar Astăzi

Royal Queen Seeds ajunge și în Barcelona cu 2 noi magazine situate în Carrer Pelai și El Raval, iconicul cartier istoric al orașului. Citește mai multe informații despre ambele locații și vizionează noul nostru interviu video cu Borja, unul dintre managerii magazinelor noastre. Cultivă cu succes!

Video id: 271089558

CE PRODUSE SUNT DISPONIBILE ÎN MAGAZINELE RQS?

Ca și în alte magazine RQS, noile noastre magazine din Barcelona dețin o mare varietate din produsele noastre de top. Aceasta include, în mod evident, întreaga gamă de semințe de canabis, dar se extinde și la alte produse, cum ar fi uleiul CBD, accesorii pentru creștere (cum ar fi tabletele speciale de nutrienți) și la o varietate largă de accesorii, cum ar fi bong-uri, vaporizatoare, foițe și alte accesorii pentru fumat.

În plus, comunicând cu personalul nostru prietenos, vei primi sfaturi profesioniste despre cum să îți valorifici plantele la maxim, producând recolte mari de canabis de înaltă-calitate.

CUM POT ALEGE TULPINA POTRIVITĂ?

Echipa noastră de personal poate ajuta orice fel de producător să-și găsească tulpina perfectă. Fie că ești deja un crescător experimentat sau asta va fi prima ta experiență de acest gen, te putem ajuta să alegi o tulpină care produce rezultate excelente și care, în același timp, se potrivește perfect experienței tale.

Personalul nostru te va ajuta să găsești cele mai bune produse, care îți vor satisface nevoile, cu ajutorul unor întrebări simple despre cum, unde și când intenționezi să cultivi, precum și despre echipamentele pe care le folosești sau despre prioritățile tale.

Royal Queen Seeds Vine În Barcelona

CARE SUNT CELE MAI VÂNDUTE SEMINȚE DE CANABIS DIN MAGAZIN?

Royal Cookies este la momentul acesta o tulpină extrem de căutată în ambele magazine din Barcelona. Este un hibrid unic, potrivit atât pentru medii interioare cât și pentru exterior. Mai mult decât atât, ea produce muguri de canabis cu adevărat gustoși și puternici.

Royal Gorilla este devine tot mai populară, în ciuda faptului că este o tulpină foarte nouă. Acesta este un alt soi foarte puternic, care produce randamente mari atât în interior, cât și în exterior.

Gama noastră sativa este la fel de populară; în special soiurile clasice, cum ar fi Amnesia Haze și Lemon Shining Silver Haze, ambele fiind renumite pentru potența și efecte lor înălțătoare.

În cele din urmă, și pentru soiurile noastre autoflorante există o cerere mare, acestea oferind o opțiune de creștere ușoară pentru orice cultivator. Unele dintre cele mai cătate soiuri auto sunt Northern Lights Auto și Bubble Kush Auto.

CARE ESTE CEA MAI BUNĂ TULPINĂ RQS ÎN CEEA CE PRIVEȘTE GUSTUL ȘI EFECTELE?

Această întrebare este, evident, foarte subiectivă și depinde în mare măsură de preferințele fiecărui utilizator. Cu toate acestea, tulpinile care oferă întotdeauna gusturi și efecte excelente sunt Royal Cookies, care se mândrește cu o aromă plăcută și un high indica, sau Blue Mystic, o varietate mai veche, cu aromă deosebit de dulce.

CUM POT SĂ AFLU MAI MULTE DESPRE MAGAZINELE RQS?

Site-urile noastre web și profilurile noastre de pe paginile de socializare reprezintă o modalitate excelentă de a afla mai multe despre stocul nostru, noutățile și știrile actualizate despre RQS și despre magazinele individuale. Sau, poți face o plimbare pe Pelai, lângă Rambla și Universitat, și îți vom capta atenția cu siguranță.

Royal Queen Seeds Vine În Barcelona

CUM NE AFECTEAZĂ CLIENTELA FAPTUL CĂ SUNTEM SITUAȚI ÎN EL RAVAL?

El Raval este considerat unul dintre vechile cartiere ale Barcelonei. Deoarece această zonă atrage o mulțime de turiști, avem clienți din toate colțurile lumii, precum și localnici care vizitează magazinul pentru semințe și alte echipamente.

DE CE ESTE CULTURA CANABISULUI DIN BARCELONA UNICĂ?

Cultura canabisului din Barcelona crește foarte rapid și atrage o atenție sporită din cauza numeroaselor sale cluburi de canabis și a companiilor de semințe. Spre deosebire de alte piețe europene (cum ar fi Amsterdam, de exemplu), această piață nu este încă aglomerată de turiști. Cu toate acestea, având în vedere creșterea rapidă a culturii de canabis de aici, credem că Barcelona va fi un factor important în cultura canabisului din întreaga Europă și din întreaga lume.

HAI SĂ NE SALUȚI!

Noile noastre magazine din Barcelona sunt situate la Carrer de Pelai 3 și Carrer del Carmen 39. Personalul nostru este întotdeauna fericit să răspundă nevoilor tale, așa că intră și salută-ne!

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.