• Vaporizatorul VOLCANO DIGIT
 • Vaporizatorul VOLCANO DIGIT

Vaporizatorul VOLCANO DIGIT

Pack content:

3 Semințe de Canabis Gratuite
RQS Metal Embossed Grinder
Tavă de rulat RQS
Vaporizatorul VOLCANO DIGIT îmbunătățește legendarul VOLCANO Vape pentru era digitală. Nu există vaporizare de calitate superioară acestuia. Dacă te încântă baloanele dulci ale vaporilor Volcano, de ce să nu-ți iei unul pentru tine? Pentru o perioadă limitată, acesta vine cu variante opționale speciale.
 5.00/5 (3) Scrie o recenzie
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Vaporizatorul VOLCANO DIGIT: TItanul Vaping-ului Primește Un Upgrade

STANDARDUL INDUSTRIEI

Iată deci: produsul care a stabilit standardele vaping-ului. Vaporizatorul VOLCANO DIGIT este upgrade-ul digital de la Storz & Bickel’s al produsului lor legendar. Această versiune are un afișaj LED care te lasă să setezi temperatura preferată de vaping, și indică temperatura actuală a vaporizatorului în timp ce se încălzește. Are de asemenea o funcție de oprire automată în cazul în care îl lași pe pauză pentru 30 de minute. În afară de aceste îmbunătățiri principale, Vaporizatorul VLCANO DIGIT este la fel ca Volcano Classic, păstrând caracteristicile, funcționalitatea și puterea.

VOLCANO DIGIT are 18 cm înălțime și 20 de cm diametru. Elementele de încălzire sunt confecționate în principal din aluminiu și oțel. Are o garanție de 3 ani de la producător și 100% garanția calității de la Storz & Beckel. VOLCANO DIGIT este considerat echipament de tip medical.

UTILIZAREA VOLCANO

Mai întâi setează temperatura VOLCANO DIGIT. Acest vaporizator funcționează între 40 și 230°C, cu o precizie de 1,5°C. În timp ce se încălzește vaporizatorul, pregătește-ți bolul și și sigilează-l față de valvă și balon. O dată ce vaporizatorul a ajuns la temperatura dorită, atașează balonul și pipa la pompa de aer, și apasă butonul “air”. Privește cum balonul se umple cu vapori de calitate superioară. Detașează balonul și pipa, inhalează adânc, și dă-o mai departe la prieteni.

Poate sună complicat, dar după ce ai făcut-o o dată, vaporizarea cu VOLCANO DIGIT n-ar putea fi mai ușoară. Vaporizatorul le are pe toate: un design fantastic ce produce vapori de cea mai bună calitate la eficiență maximă , o unitate de încălzire care poate fi folosită pentru sesiuni lungi, o gamă variată de temperaturi care va satisface iubitorii de vape de toate felurile, și un design optim garantat să dureze pentru mulți ani.

ACCESORII

VOLCANO DIGIT vine echipat cu tot ce-ți trebuie, inclusiv un încălzitor prin convecție de 100 de watti, o pompă de aer, balon și pipă, compartiment de umplere, siguranță pentru compartiment, capac, site, picurător, perie de curățare, instrucțiuni și altele. Împreună cu tava de rulare, râșnița (grinder-ul) și semințele Royal Queen Seeds, pachetul acesta conține tot ce-ți trebuie ca să pui la punct propriul tău imperiu legat de iarbă. Dacă interesul tău e să ai cea mai bună calitate, atunci cu siguranță acesta este pachetul potrivit.

OFERTĂ SPECIALĂ, PENTRU O PERIOADĂ LIMITATĂ

Doar pentru o perioadă limitată, dacă achiziționezi Vaporizatorul VOLCANO DIGIT de la Royal Queen Seeds, primești de asemenea și un grinder din metal ștanțat, o tavă de rulare metalică și 5 semințe gratuite. Este o ofertă greu de egalat!

***Te rugăm să ții cont de faptul că Vaporizatorul VOLCANO DIGIT nu este inclus în Oferta De Produse Gratuite a Royal Queen Seeds.***


  By J. M. on 23/Dec/2019 :
  (5)

  Titlu : Volcano digit
  Comentariu : Bon matériel, toujours fiable et efficace, livraison efficace,rapide et professionnelle.

  By J. M. on 07/Nov/2019 :
  (5)

  Titlu : Plus de combustion...
  Comentariu : Je suis l'heureux propriétaire du Volcano, étant non fumeur mais pourtant 1 joint par soir pour cause médical (migraine chronique) j'ai enfin trouver le moyen de me soigner sans combustion et ça change tout !!! Le colis est arrivée en avance et très bien emballé, merci Royal Queen Seeds, vous êtes au top !!! Amicalement Jim Rey.

  By L. D. on 29/Apr/2019 :
  (5)

  Titlu : LennyD
  Comentariu : Fantastic product. Expensive but I think, worth the money. I’d recommend you run it a few times without herb to clear the bad taste from the bag. Highly recommended.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.