• VOLCANO HYBRID Vaporizer
 • VOLCANO HYBRID
 • VOLCANO HYBRID Vaporizer
 • VOLCANO HYBRID Vaporizer

VOLCANO HYBRID

Pack content:

RQS Pollinator Grinder With Mill
5 Semințe de Canabis Gratuite
Tavă de rulat RQS
Volcano Hybrid a fost proiectat pentru a înlocui Volcano Digit. Noua versiune a clasicului vaporizator de birou funcționează cu o aplicație pentru telefon, are un aspect nou și încălzește planta mult mai repede.
(1) Scrie o recenzie
On sale!
Pret Redus!
€ 598.00

€ 598.00 (-0%)

Cumpără și câștigă 598 puncte
  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (0)

Storz & Bickel - Volcano Hybrid: Un Vaporizator Minunat Pefecționat

Volcano Digit a fost un vaporizator legendar. Forma muntoasă a dispozitivului și baloane de vapare masive au constituit piesa centrală a multor petreceri și a amintirilor încețoșate. S-a putea să te întristeze faptul că producătorii - Storz și Bickel - au întrerupt fabricarea acestui dispozitiv legendar. Dar nu fi supărat/ă; de fapt, ar trebui să te entuziasmezi. Compania a lansat o versiune nouă și îmbunătățită: Volcano Hybrid.

Volcano Hybrid a păstrat câteva dintre cele mai bune caracteristici ale originalului, inclusiv dimensiunea și forma. De asemenea, este compatibil cu balonul EASY VALVE - pungi cu vapori pentru o cameră întreagă. În plus, utilizatorii pot folosi în continuare kitul de tuburi al produsului original. Cu toate acestea, Volcano Hybrid are și câteva caracteristici noi care îmbunătățesc experiența de vapare.

Utilizatorii pot controla acum setările prin Bluetooth, printr-o aplicație pentru telefon. De asemenea, au luxul de a regla setările de căldură direct de pe canapea, folosind dispozitive Android și iOS - opțiunile variază între 40-230 °C. O gamă atât de largă de temperaturi permite utilizatorilor să se bucure de anumite canabinoide și terpene, personalizând eficient fiecare pungă de vapori.

Volcano Hybrid are și un proces de încălzire modernizat. Pregătește vaporii mult mai repede decât predecesorul său; în aproximativ 1-2 minute.

Setările de temperatură nu sunt singura îmbunătățire drastică. Butoanele noi adaugă un aspect sofisticat vaporizatorului. Butoanele elegante de pe suprafața dispozitivului înlocuiesc comenzile neinspirate de la Digit. Ecranul LED emite acum culori reconfortante de portocaliu și alb, spre deosebire de cele de verde și roșu.

La fel ca și originalul, Volcano Hybrid este de calitate deosebită. Aparatul este fabricat în Germania din materiale de înaltă calitate și garantează o durată lungă de viață.

SCOPUL LIVRĂRII

 • Vaporizatorul Vulcano Hybrid
 • Manual de instrucțiuni
 • Set de filtre de aer
 • Cameră de umplere (inel pentru capac, set de site normale, tampon de scurgere și perie de curățare)
 • Balon EASY VALVE cu adaptor
 • Balon EASY VALVE cu dispozitiv bucal
 • Cablu de alimentare

Vești bune! Poți folosi încă accesoriile de la Volcano Digit. Adaptorul de balon EASY VALVE inclus este compatibil cu baloanele mai vechi și generice.

OFERTĂ SPECIALĂ

Pentru o perioadă limitată de timp, dacă cumperi vaporizatorul VOLCANO HYBRID de la Royal Queen Seeds, vei primi și un Grinder Small Window, o tavă de rulare metalică și 5 semințe gratuite. Asta este o ofertă de neratat!

*** Te rugăm să ții cont de faptul că Vaporizatorul Volcano Hybrid nu este inclus în Oferta de Semințe Gratuite de la Royal Queen Seeds ***

VOLCANO HYBRID data sheet
Căldură: Convecție
Dimensiune: 26 x 26 x 26 cm
Greutate: 1.600 gr
Temperatură: 40ºC - 230ºC / 104ºF - 219ºF
Timp de încălzire: 3 - 5 min
Dimensiunea camerei: 6,5 CM³
Tipul de control: Digital
Se folosește cu: Plante uscate & Tampon pentru picurare/lichid


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.