• VOLCANO HYBRID Vaporizer
 • VOLCANO HYBRID Vaporizer
 • VOLCANO HYBRID Vaporizer
 • VOLCANO HYBRID
 • Volcano Hybrid
 • Volcano Hybrid

Volcano Hybrid

Volcano Hybrid a fost proiectat pentru a înlocui Volcano Digit. Noua versiune a clasicului vaporizator de birou funcționează cu o aplicație pentru telefon, are un aspect nou și încălzește planta mult mai repede.
(2)
Scrie o recenzie
Alege culoarea
 • Argint
 • Onyx
On sale!
Pret Redus!
€ 598.00

€ 598.00 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (1)

Storz & Bickel - Volcano Hybrid: Un Vaporizator Minunat Pefecționat

Volcano Digit a fost un vaporizator legendar. Forma muntoasă a dispozitivului și baloane de vapare masive au constituit piesa centrală a multor petreceri și a amintirilor încețoșate. S-a putea să te întristeze faptul că producătorii - Storz și Bickel - au întrerupt fabricarea acestui dispozitiv legendar. Dar nu fi supărat/ă; de fapt, ar trebui să te entuziasmezi. Compania a lansat o versiune nouă și îmbunătățită: Volcano Hybrid.

Volcano Hybrid a păstrat câteva dintre cele mai bune caracteristici ale originalului, inclusiv dimensiunea și forma. De asemenea, este compatibil cu balonul EASY VALVE - pungi cu vapori pentru o cameră întreagă. În plus, utilizatorii pot folosi în continuare kitul de tuburi al produsului original. Cu toate acestea, Volcano Hybrid are și câteva caracteristici noi care îmbunătățesc experiența de vapare.

Utilizatorii pot controla acum setările prin Bluetooth, printr-o aplicație pentru telefon. De asemenea, au luxul de a regla setările de căldură direct de pe canapea, folosind dispozitive Android - opțiunile variază între 40-230 °C. O gamă atât de largă de temperaturi permite utilizatorilor să se bucure de anumite canabinoide și terpene, personalizând eficient fiecare pungă de vapori.

*Din cauza unei decizii a companiei Apple, aplicația mobilă Volcano Hybrid nu este momentan disponibilă în magazinul iOS.*

Volcano Hybrid are și un proces de încălzire modernizat. Pregătește vaporii mult mai repede decât predecesorul său; în aproximativ 1-2 minute.

Volcano Hybrid îți asigură acces la ultimul nivel al vapatului social. Și nu te limitează numai la flori! Acest vaporizator este însoțit de un drip pad, care îți permite să arzi concentratele, cerurile și uleiurile preferate. Pregătește-te să îți duci experiența vapatului pe culmi noi!

Fă cunoștință cu Versiunea Onyx a vaporizatorului Volcano Hybrid

Nu credeai că Volcano Hybrid poate deveni mai frumos decât este în prezent? Mai gândește-te! Versiunea Onyx a legendarului dispozitiv adaugă o notă întunecată și misterioasă aspectului acestui aparat de vapat de birou.

Scopul livrării

 • Vaporizatorul Vulcano Hybrid
 • Manual de instrucțiuni
 • Set de filtre de aer
 • Cameră de umplere (inel pentru capac, set de site normale, tampon de scurgere și perie de curățare)
 • Balon EASY VALVE cu adaptor
 • Balon EASY VALVE cu dispozitiv bucal
 • Cablu de alimentare

Ofertă specială

Pentru o perioadă limitată de timp, dacă cumperi vaporizatorul VOLCANO HYBRID de la Royal Queen Seeds, vei primi și un RQS Grinder, o tavă de rulare metalică și 5 semințe gratuite. Asta este o ofertă de neratat!


Disclaimer

Te rugăm să citești instrucțiunile din cutie pentru activarea garanției vaporizatorului tău.

Vaporizatoarele noastre au o garanție de 1 an din partea producătorului, pe care RQS o va gestiona direct cu producătorul. Unii producători oferă garanții extinse dincolo de această perioadă. Odată ce perioada de 1 an s-a încheiat, te rugăm să contactezi producătorul în mod direct și să păstrezi cutia produsului, numărul de serie și factura ca dovadă a achiziției.

Te rugăm să ții cont de faptul că Volcano Hybrid nu este inclus în Oferta De Produse Gratuite a Royal Queen Seeds.

Volcano Hybrid data sheet
Dimensiunea camerei: 6,5 CM³
Tipul de control: Digital
Căldură: Convecție
Timp de încălzire: 3 - 5 min
Dimensiune: 26 x 26 x 26 cm
Temperatură: 40ºC - 230ºC / 104ºF - 219ºF
Se folosește cu: Plante Sscate și Concentrate
Greutate: 1.600 gr

  De N. V. În 02/Jan/2023 :

  Titlu : Goed maar prijzig
  Cometariu : Snelheid van opwarming is onmenselijk ook is die nog eens zeer praktisch om te gebruiken! Enige nadeel is de hoge prijs.. dus vandaar 4 sterren anders was deze er zeker 5 waard!


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.