• Vaporizator G Pen Elite II
 • Vaporizator G Pen Elite II
 • Vaporizator G Pen Elite II
 • Vaporizator G Pen Elite II
 • Vaporizator G Pen Elite II
 • Vaporizator G Pen Elite II

Vaporizator G Pen Elite II

Bucură-te de iarbă mai eficient cu vaporizatorul G Pen Elite II. Fie că îți place să fumezi iarbă în călătorii sau în propria casă, acest vaporizator portabil e tot ce îți trebuie. Sistemul său hibrid de încălzire înseamnă că nu se vor irosi terpenele și canabinoizii, iar conducta izolată de aer și cuptorul ceramic creează vapori groși și fini. Cea mai bună parte? Se încălzește în 30-40 secunde.
On sale!
Pret Redus!
€ 249.00 No Stock

€ 249.00 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (0)

Vaporizator G Pen Elite II: portabil, ergonomic și cu încălzire rapidă

G Pen Elite II: pentru vaparea ierbii uscate

Îți place iarba uscată? Atunci vei adora vaporizatorul G Pen Elite II de la Grenco Science. Conceput special pentru vaporizarea florilor uscate de canabis măcinate, acest dispozitiv elegant și portabil este un însoțitor de încredere în călătorii și o opțiune convenabilă pentru uzul casnic. Designul ergonomic, rezistența și butoanele plasate inspirat îl fac foarte simplu de utilizat. Manșonul de protecție din silicon este bun atât pentru o prindere robustă, cât și în rol de capac de protecție.

Vaporizatorul G Pen Elite II are un sistem hibrid de încălzire prin conducție și convecție, în curs de brevetare. Conducția încălzește marginile camerei și țintește moleculele din exteriorul mugurilor, iar convecția trimite aer cald prin floare pentru a capta substanțele fitochimice din interior. Cuptorul ceramic, muștiucul din zirconiu și conducta de aer ceramică spiralată funcționează împreună pentru a crea o pânză de vapori groși și fini. Având o capacitate a cuptorului de 0,5 g, te vei simți suficient de bine-dispus de la o singură sesiune. Instrumentul pentru culegere depozitat în partea de jos a dispozitivului ajută atât la încărcare, cât și la curățarea cuptorului.

Utilizatorii au libertatea de a alege orice temperatură în intervalul 93-220°C, permițându-le să vizeze terpenele și canabinoizii aleși. Un timp de încălzire rapid de 30-40 de secunde garantează fumuri rapide la cerere.

Lăsând în urmă aspectul monoton și robotic al multor vaporizatoare, G Pen Elite II oferă ceva nou sub forma unui afișaj OLED color, care asigură o vizibilitate mai bună.

Ce este în cutie

• vaporizator G Pen Elite II
• 1 manșon de silicon G Pen Elite II
• 1 cablu de încărcare USB la USB-C
• 1 husă de călătorie pentru cânepă
• 1 instrument de culegere

Pentru ca investiția ta în vaporizator să fie valoroasă, vom adăuga câteva articole suplimentare. Așteaptă-te să vezi aceste articole în pachetul tău:

• Grinder RQS
• 3 semințe de canabis aleatorii


Disclaimer

Te rugăm să citești instrucțiunile din cutie pentru activarea garanției vaporizatorului tău.

Vaporizatoarele noastre au o garanție de 1 an din partea producătorului, pe care RQS o va gestiona direct cu producătorul. Unii producători oferă garanții extinse dincolo de această perioadă. Odată ce perioada de 1 an s-a încheiat, te rugăm să contactezi producătorul în mod direct și să păstrezi cutia produsului, numărul de serie și factura ca dovadă a achiziției.

Te rugăm să ții cont de faptul că Vaporizator G Pen Elite II nu este inclus în Oferta De Produse Gratuite a Royal Queen Seeds.

Vaporizator G Pen Elite II data sheet
Dimensiunea camerei: 0,5 gr
Tipul de control: Manual
Căldură: Conducție & Convecție
Timp de încălzire: 30 - 60 sec
Dimensiune: 23 x 3.1 x 10.8 cm
Temperatură: 200° – 428° F /  93º – 220º C
Se folosește cu: Plante Uscate
Greutate: 120 gr
  Nobody has posted a review yet


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.