Skunk XL

O tulpină clasică absolută, ale cărei gene se regăsesc în majoritatea semințelor de canabis din ziua de azi. Inițial, a fost o combinație de tulpini columbiene, mexicane și afgane, creând o tulpină cu gene 50% Indica 50% Sativa, care a dus la descoperirea unei noi generații de canabis.
 4.5/5 (388) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 8.00
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 55.00
25x
€ 110.00
€ 20.00 Inclusiv taxe In stoc
Adaugă la articole salvate

Metode de plata: VisaMaster CardBank transfer și Bitcoin

Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (4)
 • Reviews (337)
 • Customer pictures (9)

Conducătorul unei noi generații de tulpini

O tulpină clasică absolută, ale cărei gene se regăsesc în majoritatea semințelor de canabis din ziua de azi. Inițial, a fost o combinație de tulpini columbiene, mexicane și afgane, creând o tulpină cu gene 50% Indica 50% Sativa, care a dus la descoperirea unei noi generații de canabis. De-a lungul anilor, această tulpină a fost într-o continuă dezvoltare pentru a îmbunătăți gustul dulce și mugurii mari, cel mai frecvent asociate cu Skunk#1. Astăzi, Royal Queen Seeds aduce acest soi clasic în epoca modernă, cu o sămânță feminizată.

O creștere ușoară

Skunk XL feminizată va crește la o înălțime de peste 1 metru, atingând chiar și 1,5 m, cu o tulpină principală uriașă. Privită în ansamblu, este o plantă ușor de crescut și întreținut, cu o întindere destul de mică pe perioada înfloririi pentru o Sativa, în combinație cu o structură mare de muguri, toate la un loc făcând-o să fie o plantă plăcută pentru creștere. Această întreținere relativ ușoară o face potrivită atât pentru sol, cât și pentru instalații hidro, în special pentru operațiunile Sea/Screen of Green.

Cultivată în interior, obții în medie un randament de 65-75 g per plantă sau între 600-650 g per metru pătrat, sub o lumină de 600 W. Cultivată în aer liber, preferă un climat mai cald, precum cel din Spania, Italia sau California și dacă are condițiile optime, va produce peste 600 g per plantă. Datorită timpului relativ scurt de înflorire, ea poate fi cultivată și în zone mai nordice (Marea Britanie, Olanda), însă nu va atinge întregul ei potențial ca și în interior.

Pentru a maximiza aroma o poți recolta după 8-10 săptămâni, dar dacă îți dorești un fum mai puternic, mai așteaptă o săptămână. Per ansamblu, timpul ei scurt de înflorire, creșterea ușoară și randamentul mare o fac să fie o concurentă veritabilă pentru tulpinile comerciale.

Un high fructat

În ceea ce privește fumul, Skunk XL Feminizată este combinație excelentă între un high cerebral instant și o moleșeală fizică ce te învăluie treptat după ceva timp. Fumătorii se bucură întotdeauna de gustul ei dulce, fructat, care te face să o dorești tot mai mult cu fiecare fum.

Încearc-o și nu vei fi dezamăgit.

 • Tipul de Soi: Feminizate
 • THC: 17%
 • CBD: Medium
 • Randamentul În Interior: 600 - 650 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 625 - 675 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 160 - 200 cm
 • Timpul de înflorire: 7 - 8 Săptămâni
 • Luna recoltei: Octombrie
 • Contextul Genetic: Skunk 1 x Afghan
 • Tip: Sativa 50% Indica 50%
 • Efect: O combinație de high + moleșeală
 • Climat: Călduț
 • Aromă: Pineapple

  By S. D. on 18/Nov/2019 :
  (5)

  Titlu : Ottima
  Comentariu : Piante forti e vigorose! Resa anche di 60gr a pianta! Consigliata. P.S. fioritura molto veloce

  By J. G. on 15/Nov/2019 :
  (5)

  Titlu : First timer
  Comentariu : What a plant! First grow turned out excellent. So pleased I got more 😁😁👍👍

  By C. L. on 13/Nov/2019 :
  (5)

  Titlu : Super
  Comentariu : Alles ok!

  By A. N. on 12/Nov/2019 :
  (5)

  Titlu : Skunk xl
  Comentariu : 10/10 came out very fast. strong seeds

  By I. A. on 11/Nov/2019 :
  (5)

  Titlu : Very good Skunk
  Comentariu : Bonne qualite et bon rendement Je recommande vivement

  By F. F. on 04/Nov/2019 :
  (4)

  Titlu : rapide
  Comentariu : rapidement reçu comme d'habitude, j'en ai mis qu 'une a pousser (sur 5) directement dans un pot de 11 litres (ou stagne une bubble de 2 cm qui a 3 semaines..oui y'a des lots parfois qui laisse perplexe, trop d'hybride n'a pas que du bon, mais c'est que mon avis perso) , MA skunk a bien germé , donc content pour l'instant, je ne pourrai pas faire un suivi de la plante puisqu'une fois un avis donné on ne peut en refaire un, ni le modifier, (sauf en contactant le service client et le combat est rude :p et la l'avis est effacé) , c'est qui est hélas bien regrettable. bon gtow

  By H. S. on 28/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : MR.Root
  Comentariu : Top

  By O. Z. on 22/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : SKUNK XL
  Comentariu : Servizio ECCELLENTE, la migliore seed bank del pianeta. 100% germinati in 48 ore, crescita veloce e compatta, coltivati in cocco per la prima volta, straordinaria sessione. GRAZIE INFINITE DI ESISTERE,

  By A. V. on 14/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : Seedling
  Comentariu : Good quality seeds. I cant complain about nothing couse i germin. All 5 seeds.

  By C. W. on 14/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : Good seeds
  Comentariu : Good seeds. Poped quickly and taken will to my coco mix. Doing well so far. Cant fault rqs at all. Good service and good packagein leaveing confidence in them.

  By D. C. on 04/Oct/2019 :
  (4)

  Titlu : excellente
  Comentariu : facile et assez puissante, allez y !

  By M. P. on 10/Sep/2019 :
  (4)

  Titlu : tres bonne variété
  Comentariu : Tres bonne variété donnant de jolies tètes 9/10 germés attention par contre aux champignon du fait de la grosseur des tetes bref a recommander

  By K. F. on 02/Sep/2019 :
  (5)

  Titlu : Un Classique !
  Comentariu : Très bonne petite Skunk...Efficace et rendement très correct, pas déçu sur les 2 tournées déjà effectuées avec. Merci RQS


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Diego | 2018-05-28 03:49:15

Hola, a esta planta es recomendable hacerle algun tipo de poda o cortes especificos. Ya que la skunk xl feminizada da gran cantidad de cosecha pero mi pregunta va enfocada para sacar su máximo potencial.

Royal Queen Seeds Team

Realmente depende de tí, por favor refierete al siguiente artículo para obtener más detalles con respecto a este tema: https://www.royalqueenseeds.es/blog-8-formas-de-aumentar-tu-cosecha-de-marihuana-n829

From Luca | 2017-12-30 16:27:33

Quanto è il peso lordo delle cime seccate ? How many gr a terminal production ?

Royal Queen Seeds Team

The information in the data sheet is after drying the plant. Also these data is considering that the plant is growing in optimal conditions.

From Federico | 2017-12-19 10:32:03

Is this autoflowering?

Royal Queen Seeds Team

No, you can check all our Autoflowering seeds in the specific section. https://www.royalqueenseeds.com/34-autoflowering-cannabis-seeds

From Unter | 2017-09-27 00:49:56

Régit-elle bien à un taux d'humidité entre 70/80% ?

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below article from our blog, it is full of useful tips and information regarding this matter. https://www.royalqueenseeds.fr/blog-culture-du-cannabis-en-interieur-humidite-relative-et-temperatures-n243

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.